Adamlar GANAL İSTANBUL u yapacağız diyolar...Ne sıkılaşması...:he:
Printable View
Merkez iyi alıştı baktı koltuk gidecek arttır faizii arttırrrrrr ama yetmez bi 6,5 daha isterük çetinkayaaa yandın ulum sennnnnn uzun seni fena halledecek hacı dayuuuuuuu
Kanal İstanbul devlet bütçesi ile ilgili değilmiş. Kamu yatırımlarına girmiyor. Yap işlet devret tipinde. Buna bu ortamda kimsenin geleceğini tahmin etmiyorum. öyle havada kalır gibi...
Kamu binaları, yol, cami, hastane, okul yapımı, ihracata dayalı satın alma, sosyal yardımlar, kurumların yenileme ve büyük tadilat işleri gibi hazineye etkileyen kamu yatırımlarında ciddi kısıtlamalar olacak...
Faiz artınca Dolar düşer dedüler ! olmadı şimdi ciğerci kedileri umudu OVP ye bağladı, oldu oldu olmadı ciğerci kedileri tam mıçtılar. Beklesinler bakalım, 5.80 den Dolar alacaklar ya ! alırlar .... yı
Garip hareketler yapıyor, 6.38 den dönerek yapması bunu sakat...
GIDA PERAKENDECİLERİ DERNEĞİ/AYKAÇ: ÜYELERİMİZİN STOKÇULUK YAPMA İHTİMALİ YOK(BloombergHT) Şimdi bu adama neden diye sorsak ne cevap alırız? Bence "üyelerimiz yerli ve milli, ayrıca hepsi müslim" diyecektir. Ben ikna oldum vallahi. :kahkah:
Bugün akşama 6,60 gelirse bile şaşırmam ama şuan 6,44 e marj açıldı grafikte hoppala merkez o shortları tanga yapıcam sana tangaaaaa