63 kuruştan bugün bölünse ederi 88 kuruş, var mı öyle yağma...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
63 kuruştan bugün bölünse ederi 88 kuruş, var mı öyle yağma...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son yükselişlerde 3 seferdir 0.62 destek yaptı. gel gelelim son 2 günde milleti ters köşeye yatırdılar, 0,7x lerde tutunur diyordum , 2 seferdir beni de yanılttılar. Bist satıcılı, bunu da fırsat bilip baskılayın bakalım. uyanıklar sizi ,0.7x lerden alanları sattırırsınız siz.
aslında biraksalr gitse daha çok kazancklr.flapa guvenemedm 3 tem 8 şuan 31milyn lotu var ve gitti...yani bu tahta sahibi dediginiz gibi....az lotum var...
BİST , XU-30-50 ve 100 hisseleri ile balon olmuştu. hisseler şimdi %15 gibi gerilediler, Örneğin isctr:7,5-8 aralığını görmüştü. Şimdi 6,3x lerde.
Bu hissede ise Bist'in 70 binlerden 115 bin lere rallisinde yükselişe paralel bir seyir izlemedi malesef. 70 binlerde 1,5 tl civarlarında olan hisse son 2015 temmuz da 1 tl üzerindeymiş. Yaklaşık 2,5 yıldır süründürdüler hisseyi. Ve hala tahsisli haberine rağmen doldur boşalt peşindeler. Yazık bu hisseye zamanında güvenip te yatırım yapan yatırımcıya, Parası pul oldu. 2-3 yıl içinde. İnanın ben de üstten verip alttan alarak ve tepkilerde vererek en azından 3-5 nasipleniyoruz. Kendimizi böyle teselli ediyoruz. 3 yıl önce 150 bin lik bir daire bile şimdi 220-240 bin olmuş. Dolar desen 2 tl den 3,90 olmuş.
1.30-1.50 lik hisse de hala kuruşlarda ve patron bu duruma hiç hiç üzülmüyor da.
0.63de mi kalacak
0.63'ü alırlarsa o da iyi. Millet ne hayaller kuruyordu ki bu kez başladığı noktaya çok çabuk geri geldi. Bu da hissede olan spekin ne kadar bencil ve beceriksiz olduğunun göstergesidir. Millette 1 tl beklentisi varken bu harekette oraları göstertip malı daha yukarılardan dağıtabilirdi.. Ama nerede öyle babayiğit. 2-3 milyon lot çeviriyorlar. 100-200 bin tl kazanmak yetiyor adamlara demekki.
Küçük hesaplar yaptığı için böyle oluyor.Bu tahta da Galip olacaktı ki ...gitsin biraz ders alsın.