Originally Posted by
Payrıt
Kendi esas sözleşmesine bile zerre kadar saygısı olmayan, örtülü kar transferi yapan ve ısrarla denetlenmediği için yapmaya da devam edecek olan bu şirkete güvenim sıfırın altına indi. İlk yukarı yönlü hareketinde üçe beşe bakmadan satıp çıkacağım bir daha da bulaşmam buna.
SPK bile kayırıyor bunları dalga geçer gibi cevap veriyorlar, dava açıp senelerce sürünsem sonunda %1-3 kar payı kazansam ne olacak adam istediği gibi karı transfer ediyor bir daha kar açıklar mı o bile meçhul zaten bunların dümenlerine göre açıklasa da sonsuza kadar dağıtmasa karı oluyor hep bir kılıf hep bir dalavere.
Hissede teknik temel tutmuyor, Allah’a çok şükür ki borsa yatırımlarımla ev alabilmiş biriyim, ve bunca yıllık deneyimimle söylüyorum ki bu hissede manipülasyon var, bu hissede dümen var! Benim için büyük hayal kırıklığı gerçekten. Borsada çok daha düzgün ve güvenilir şirketler var yoluma onlarla devam edeceğim.
Elinde uzun süredir hisseyi tutan arkadaşlar sabrınızı takdirle karşılıyorum umarım hakkınızı alırsınız.
Saygı ve selamlarla,