Bugün cezam doldu, Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis vobcu daytradecisi olaraktan ilk siftahımı yapıyorum :he:
11931 e lönk için beklemedeyim, gelürse gelür gelmezse kendi bilür :drunk:
Printable View
Bugün cezam doldu, Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis vobcu daytradecisi olaraktan ilk siftahımı yapıyorum :he:
11931 e lönk için beklemedeyim, gelürse gelür gelmezse kendi bilür :drunk:
Bugün vobda şanslı günümdü, günün dibinden lönk yabtım tepeye yakın kapattım 100 puvanı kaptım :he:
Hisse aldık battık
Vob yabtık paraları katladık
Aslında hisselere duygusal değil de teknik açıdan bakmak lazım, mesela tepeden yüzde 3 düşmüş hissede stop yapsak ve bi süre beklesek,bekleme şartımızda şu olsa, mesela dipten yüzde 3 çıkması gibi, sonra yine beklesek koşullu şart oluşuncaya kadar, mesela tekrar tepeden yüzde 3 düşme şartı gibi.
Bu şekilde disiplinli kazanma ihtimalimiz olur mu
Bunu denemeyince bilemeyiz.
Mesela petkm de deneyelim.
Hisse geçen gün 26.20 görmüş, buraya tepe diyelim ve şart oluşmuş
Yani 25.43 den stop olmuş olsun, şuan almak için beklemedeyiz diyelim 2. Şart oluşuncaya kadar.
Ve takip edelim bakalım bugün en düşük 23.96 görmüş, şart oluşmamış
dün ekranı seyretmedim hiç, son düşüş günü olur, elimdekileri kaptırmayaym diye.. bugün yukarı olması lazım
yeni ay, yeni tur
hamas lideri heniyenin tahranda suikaste uğraması biraz karışık işler gibi- büyük ihtimal iran, israil'in hizbullah'a saldırmaması karşılığında heniyeyi kurban verdi.. al haması, ver hizbullahı.. tansiyonu düşüren bi gelişme olarak görülebilir
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Mesela bugün tüprs ta dünkü bahsettiğim şart oluştu.
Dün 160.20 gören hisse dipten yüzde 3 yükseldi.
Yani sistemsel olarak 165 den alım yapılmış sayıldı. İzleyelim bakalım