O rakamlar tahta yapıcıya karşı yanlış anlıyorsun sadece son rakamlar yapılıyor ytd
Printable View
Ben tahta yapicisinin rakamları diye kiziyordum. Ona karşı ise özür.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıdın neden tüm olumlu temel ve teknik verilere karşı gitmedigini anlayan veya açıklayabilecek olan varmı....
............un tahta yapıcısı 1.8x maliyet var .......... min herifi senin ............ keyfinimi bekleyecez aylarca.
Hiçbir mantığı yok, adamlar öyle istiyor. Dolaşımdaki lot sayısının en az %80'i onlarda olduğu için süründürüyorlar. Canları ne zaman isterse o zaman prim yaptırıyorlar. Önceki sayfa da yazdığım diğer hisseler de aynısını yapıyorlar. Grafiklerine bakılınca zaten dejavu yaşıyorsunuz.
Her hisse bir gün hak ettiği yere gelir. Ekrana her dakika bakmanın bir anlamı yok. Bu spekciklerin en büyük hüneri olumsuz bir algı oluşturulup bundan ekmek yemek istemeleri. Dikkatli olmakta fayda var.
Kesinlikle katılıyorum malın çoğu onlarda ve grup dışı mal dökülmesini bekliyorlar şuanda krgyo her rasyosuna göre
Alınıp sabırla beklenecek kağıt sadece ekranı kapatın vadenizi belirleyin ve işinize gücünüze bakın aklına şu gelsin
Kartal'da horizonda dairelere ortağım güre de termal tesislere ortağım ve birde Kilyos'ta arsaya ortağım iç kaynaklarda nakite ortağım ve şirket karlı kara ortağım günlük işlemlere odaklanmayın krgyo 2.5-3.5 arası hakediyor
Ben hergün alıyorum küçük küçük ve hedefim vadem 1 yıl fiyat 3.5 tl ytd