3 gündür + gidiyorum 30 ile başladım şu an 34, 6 da kendim ekledim 40. Hedef 1SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3 gündür + gidiyorum 30 ile başladım şu an 34, 6 da kendim ekledim 40. Hedef 1SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşeye zam geldi anasını avradını..
Doğal gaz + sanayii elektriği
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam yanlış anlama senin gibi bir adam toaso ya nasıl düştü yav..
Malûm arkadaş 1 kontrat alıyor herhaldeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerden kar alınca daha da alacağım..
Du bakalım..acele yok..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen short dedikçe spotu net tuttum realize olmuştuk artık kural gereği sattığımız kadarını yerine koyacak mıyım bir bakalımSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bakınız burası viop ama burada önemli olan tetiklemedir..
Tetiklenmeyen froto tetigine ttrak tetigine ayak uyduramayan 2 hisse den birisidir geç kalmıştır ama ikisi de son aylarda prim kastı..
Toaso
Tmsn
Şimdi
Froto gidecek
Ttrak gidecek
Hatta Karsan bile kendi çapında ralli yapacak bunlar yapmayacak mı sandınız..
Toaso ve tmsn işi elektrikli araç + chip krizi olayına baksr.. diğerlerinden geri kalmış bu hisselerde LONG STOP DÜŞÜNÜLMELİ..
Froto vs short basmayan zihniyet toaso ya short diyor..
Neye göre altı boş..
Genel resme bakınız hocam bu hisse long stop taşınır..
Kozaa 5.8 lerde short basan dangalaklar vardı bu forumda..
Long yönlü boşluk bu hisselerde daha çoktur..
Otokar hala gidiyor..
Bu taraf çok başka hocam..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.