Karneyle ekmek almak zorunda kalmasak bari. Tüm karneler belli kişilere gider, aç kalır millet. İnönü gibi herkesede dağıtmazlar.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Karneyle ekmek almak zorunda kalmasak bari. Tüm karneler belli kişilere gider, aç kalır millet. İnönü gibi herkesede dağıtmazlar.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yıl yetmez...!..Binası yıkılan müteahhide ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası vereceksin...Üstelik aftan muaf olacak...Hatta onaylayan yetkili kurumlara da..Belediye, yapı denetim.. projenin onayında kimin imzası varsa...
Ve bu kanunları adam gibi uygulayacaksın..!
ben yüce adalete inanan biri deilim ancak neredeyse tüm yabancı film ve dizileri izlediğim için dışarıda şöyle bir laf var.
"şeytanın adeleti yerini buldu "
bunu şu gibi olaylarda söylerler mesela hep kötülük eden biri var böyle zevk alıyor ama hepte paçayı yırtıyor, sonra birgün ne hikmetse onu çaresiz bir şekilde buluyorsun ve eline geçiyor.
işte bu gibi olaylarda bu lafı kullanırlar.
mesele şeytan veya dinsel bir olay değil ama böyle bir laf var.
Kınama Teorisi ne göre acaba başka hangi konular kaldı ?
kınamama teorisinde elinde ne var ?
Bana da su ders oldu. Afettir acil durumdur ilk yardımdır bu konularda gerekli ne kadar eğitim varsa alacağım. Is yerindeki gönüllü arkadaşları da organize edeceğim. Hatta oğlanların yaşı gelince onları da egittirecegim. Bundan sonraki afet eğer benim başıma gelmemişse hazır olacağım.
Her şeyi devletten beklememek gerek.
adaylığı batsın onun. ingiliz uşağı ne demek ya. sen kimin uşağısın diye sormak isterim ona? milyonlarca düzensiz göçmeni neden doldurdunuz mesela ülkeye?
beni en çok üzen de ülke çok ciddi kamplaştı ve bunlar tüm yaşananlara rağmen halen %30 dan aşağı oy almıyorlar görünüşe göre.
içim daralıyor...