bilmiyorum
ama ben brütü baz alıyorum.. birşeyden dolayı öyle bir rakam çıkıyor ki, yayınlanıyor
yoksa neden araya katsınlar... neti açıklarlar sadece
net ile brütün farkını açıklarsanızda öğrenmek isterim
Printable View
İpleri kara paranın elinden alıyorlar. (Enerciiii) bu arada üstün zeka ürünü endeks mühendisliği ve halka arzlar sayesinde bizim portfoylerin de damına kar yağıyor tabi.
Yeni dönemin flaş adayları asel, ttkom ve ekgyo olur bence.SM-S908E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gözleri ışıl ışıl olan ekonomi bakanımız ne dedi..
tl daha fazla düşmez.. neden.. dedi.. çinki dedi.. düşecek yeri kalmadı .. :he: yani olsa... düşerizde.. fizik denen bişey var.. en dip bu didi.
bu kadar düşebiliyoz.. olsa dükkan senin dayı.
kim dedi.. bakan.
:cool:
Arsa ve arazi fiyatlarında son 21 yılda altın bazında X 3 ila 10 kat fazladan değer artışı olan yerler var(Yol geçmiş çok değerlenmiş)
Çoook uzun vadede Borsa-Döviz-Altın yatırımı mı arsa arazi mi?
Ev fiyatlarında genellikle altın bazında X2-3 değer artışı var ama kira gelirleri hariç...(çok özel mülkler İst.yalı evleri gibi yerler daha çok değer kazanmış,sn Mert ağabey bilir):wave:
YTD
devletin resmi rakamlarına görede enflasyon senelik 10 15 falan ..
resmi rakamları baz alanlar için :he:
:drunk:
Herkes bildiği işi yapmalı-kısa vade de ihtiyaç duymayacağı artan parası varsa Borsa da yatırım yapmalı.
Borsa ciddi 1 iştir şakaya gelmez hele VİOP ta şansını denersen donunu bilem alırlar,dikkatli olun..!!
Haadi iyi gecceler herkese...
https://www.youtube.com/watch?v=V1MrpRoXaIA
YTD