Printable View
Alıntı: Originally Posted by karar_anı hayır anunnakiler nki azeri.. Anunnaki'ler ile ilgili O kitabın adı ne?
Bu sırada borsa artıya geçti vob 140300 garan 10.95
Alıntı: Originally Posted by mert45 Anunnaki'ler ile ilgili O kitabın adı ne? sen teknoloji yi kullanan birisin mert.. zaten bi tane var google görürsün.. ben çok ilginç olduğunu söylüyorum.. inanılır gibi değil..
vob kademe https://resmim.net/f/ceEXM3.jpg
Alıntı: Originally Posted by karar_anı sen teknoloji yi kullanan birisin mert.. zaten bi tane var google görürsün.. ben çok ilginç olduğunu söylüyorum.. inanılır gibi değil.. Ben sana inanıyorum ..kitabın adını rica etmiştim.
Alıntı: Originally Posted by mert45 Ben sana inanıyorum ..kitabın adını rica etmiştim. anunnaki ler yazdımya.. gökten inen elliler deniyor.. konuyu anladın sanırım:wave:
Alıntı: Originally Posted by karar_anı anunnaki ler yazdımya.. gökten inen elliler deniyor.. konuyu anladın sanırım:wave: Varant ı anlamadığım gibi bunu da anlamadım .. anunnakiler azeri yazar giriyorum kitap ismi çıkmıyor..sen de söylemiyorsun ..öylece kaldı
Alıntı: Originally Posted by mert45 Varant ı anlamadığım gibi bunu da anlamadım .. anunnakiler azeri yazar giriyorum kitap ismi çıkmıyor..sen de söylemiyorsun ..öylece kaldı karar_anı hocam yoksa öyle bir kitap yok mu :kahkah: varant ta olduğu gibi John Benjamin Toshack mı geçiyon bizimle :dvr::dvr::he::he: