Denetçiniz ne demiş onu bi deyiverinnn eyyy şirket yetkilileri. TAPU KİMDEEE ALOOO TAPU DİYORUM TAPU. Siz karşınızdakileri harbiden salakmı saniyorsunuz. Bu haberi hazırlayanın e...sıçayım. Tapuuuu Tapuuuu.
Printable View
Denetçiniz ne demiş onu bi deyiverinnn eyyy şirket yetkilileri. TAPU KİMDEEE ALOOO TAPU DİYORUM TAPU. Siz karşınızdakileri harbiden salakmı saniyorsunuz. Bu haberi hazırlayanın e...sıçayım. Tapuuuu Tapuuuu.
Sn. Frecell1998 siz bu son haberi nasıl yorumlarsınız. Teşekkür ederim şimdiden yazacaklarınız için.
file:///D:/Kervansaray_30.06.2018_Konsolide%20Rapor%20(_MZALI )%20(1).pdf
Hocam 51 ve 52 nci sayfalara bakarsanız...
Denetçi tapunun mega varlığa devredildiğini açıkça yazmıştır.
Ancak tabi bunun sonucunda ibralaşılan sbk holding, mega varlık, blane ve komak gibi şirketlerle olan borç ve alacaklar hala bilançoda gözükmekte ve buda şirkete zarar yazdırmaktadır.
Biliyorsunuz ki mega varlığın alacaklarına %40 gibi astronomik faiz işletilmiş şirkete tebliğ edildiğinde itiraz edilmediğinden bu faiz kabul edilmiştir.
Yani tapu gittiyse ve bu otel başkasına satıldıysa kardeşim neden protokol gereği bu borçları bilançodan silmiyorsunuz...
Bu nasıl ilgisizliktir ki devredilip devredilmediğini bilmiyoruz diyerek bile şirketi ne kadar kötü yönettikleri belli oluyor.
YERSEN FON ARIYOLAMIŞŞŞ
https://i.hizliresim.com/GD76X7.png
Şirketi zaten kötü yönetiyorlar birde profosyonel ekiple yöneteceğiz demişlerdi KAP haberinde vaktizamanında. Hey be. Şirkete ve şirkettekilere bak.
Davanız hayırlı olsun. Anlaşılan bodrum otelide gitti. Bakalım neler olacak.
Panik yapmayin ne olur bodrum oteli gitse antalya oteli gitse siz buyuk resme odaklanin camura bulanmis altin bir hissede oldugunuzu unutmayin altin degerinden birsey kaybediyor mu birde bu tarafindan bakin :)
şirketin içini boşaltıyorlar. tez elden tedbir konmalı.
biraz geç kalındı, amaçları da zaten şirketin içini boşaltmak için davayı geri çektirmekti. bunun başardılar ama ky geç de olsa uyandı.
Söylenenlere göre dediğiniz gibi durum var deniliyor. Dava açanlara helal olsun. Bende girerdim ama ben yakında bir hareket çektiklerinde hisseden çıkacağım için girmedim davaya ama uzuncu olupda girmeyenler keşke girselermiş. Benim maliyetim düşük ve hisseye çok uzun yillar önce girmediğimden sıkıntım yok. Tek kızgınlığım bu hisseden iyi karla ayrılıp borsa çöktüğünde girilecek bir çok kağıda giremediğimden. Ama mal kaçırdıklarını içerden birilerinin söylendiği kulağıma gelen durumdur. İnanıp inanmamak kişilere kalmış. Umarım öyle değildir. Sadece panik amaçlı bir söylentidir. Ama yapılan KAP haberlerinide incelediğimizde şirketin gayreti yok gibi. Gayreti olmadığı gibi işleri güçleri yalan.
Vay be!
Piyasa değeri 158 milyon tl oldu
Emeği geçenlerin Allah belasını versin
G.tünü yırtıyor hergün düşürecek diye
Ben bu hisseye spk sayesinde girdiğimde evet çağrı var dediler geldik. Dolar 2 liralardaydı. Yanlış hatırlamıyorum umarım.
Şimdi dolar 6.6 lira. 3 kat zarar sadece buradan. Emeği geçenlere, herkese teşekkür ederim. Ama bir öte dünya var.
Dusukten alma cabasi goruyorum patronlarda. Cok mu degerli hisseleriniz? Oyleyse gosterin degerini artik
Hayret ediyorum, bunların yaptıklarına hiç bir devlet kurumu ses çıkarmıyor o kadar şikayete rağmen mahkemeler bile ağırdan alıyor nerdeyse kervanı yılın en iyi şirketi sececekler bu kadar açık seçik kolloma olmaz. Bu ülkede sen torpille imamı alıp hastaneye müdür yaparsan büyük ihtimal spk da bunlarla dolu böyle şirketlerinde yaptıklarını görmezden gelir.
Yönetim Kurulu Üyeleri onlarda olmayan ama yalannKap haberleri vs ile 7 liradan beri geçirdikleri hisselerle yani ky den söğüşledikleri nakitlerle evlatlarının boğaza nazır düğünlerinide eda ettiler. Vay emanuke arkadaş. Sende 5 yildır nasıl nişan yaoacam diye kukuma kuşu gibi düşün 😆 ytd
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...tildi-2620805/
Haluk ulusoy un otelide gitmiş. Yorumsuz.
Bugün de kapanış 0,27 ....
Ölü taklidi yapmaya devam ama kimse yemiyor o başka mesele...
0,27 x 589.000.000 = 159.030.000 TL. Şirketin hisse değeri.. Yersen tabi..
Muhasebeci değilim ama kaba bir hesap yapalım.
ULUDAĞ OTEL EN KÖTÜ 40 MİLYON
LARA OTEL EN KÖTÜ 300 MİLYON
KUNDU OTEL EN KÖTÜ 250 MİLYON
MARMARİS OTEL EN KÖTÜ 150 MİLYON
TERMAL OTEL EN KÖTÜ 150 MİLYON
BURSA CİTY OTEL EN KÖTÜ 70 MİLYON
TOPLAM 960 MİLYON TL.
Otellerin yanında parça parça diğer taşınmazlarını da değerlesek onların toplamı da en az 100 milyon
OLDU 1.060.000.000,00 TL.
(Kendilerinin şirkete olan 100 milyon borcunu hesaba eklemiyorum)
Resmi görünen borç miktarı 512 milyon
Mega Varlığı düşersek ve Aarelde de yapılandırma olduğu takdirde
EN FAZLA 250 MİLYON BORÇ KALIR
1.060.000.000-250.000.000 = 810.000.000 NET DEĞER
HİSSE BAŞINA İSE 1,37 TL. DÜŞER. (EN AZ İŞLEM DEĞERİ)
OYUN BÜYÜK....
SABIR ACI....
Fesih davasında süre limiti var mi? Sirket fesholursa borçlar ödendikten hisse başına 1.5 tl düşer mi?
Selim'le Zeynep pek önemsemiyorlar ama şirketin kötü ve art niyetli yönetilmesinden dolayı bu kadar çok sebep varken, kaybetme ihtimali okadar fazlaki nerdeyse yüzde yüz. Bakalım yumurta g..... ağzına gelince ne yapacaklar.
Sabahtan öğlene kadar 0.27’de 100 küsür bin alış vardı
Şimdi de satış
Sizin vizyonunuzu seveyim aferin
Bıktık küfürden bedduadan bıktık
KAPtaki haberlerdende anlaşılacağı gibi Hukuk süreci devam ediyormuş yersen. Diğer taraftanda malları el altından kaçırmanıza istiyoruzki ADALET izin vermesin. O haberlerde aldatmaca. Hani Zeynep ablanız elinden geleni yapacaktı. Birazda kargalar gülsün o Zeynep ablaya yalancılar. Adamın biride çıkmış yok şurdan aldığım şu kadar lotu bugün sattım. Yok şu yatırımdan aldığım şu kadar lotu bugün burdan sattım. Tabi bunuda YERSEN. Hep üçkağıt yalan dolan. O gün sattıklarınıda ben aldım. YERMİ MİLLET :) :) :) yemez ytd
Yazılanlar gerçekse yuh beeee. Lefter diye bir yorumcu neler yazmış neler.
Şirkette para varmış. Ama otellerin tadilatına gidecekmiş.Bakın bu yorumcu neler yazmış.
iyilikten mazarrat doğar demiş atalarımız
çok iyi demişler EL - HAK doğrudur
insanlar size inandı hani ev kadınıydın patroniçeliğe terfi ettin birçok şeyi bilmiyordun ama malesef yüzlerce kişiyi (1 kişiye tatil vererek ) davasını geri çektirdin
sözler verdin ama hiç bir sözünü tutmadın
tatile gönderdiğin arkadaşın da hala seni savunmaya devam ediyor ( '' ev hanımı'' oldu ''patroniçe'' ) neymiş ''ev hanımı bize hisse fiyatı ile ilgili aslında söz vermediki ama 62 yaptı ya hocam? en azından tatile gittik be (bunu içinden söylüyor) ,
adamı savundun? neymiş niye tatilciyi gruptan attınız? o olsaydı anlaşırdık , iyide muhteşem ''ev hanımı'' sen o tatilci , beleşçi, avantacı yı İDUZ la bir mi tutuyorsun? O tatili çok seven , o hacizli malların peşinde ihaleden ihaleye koşan elemanını İDUZ la bir mi tutuyorsun? o tatilciye yaptığın teklifin aynısını İDUZ a yapmaya kalk ma İDUZ o tatilci gibi adam SATMAZ. İDUZ satılık değildir.Adam sana teklif yapmış iyi veya kötü sana kolaylık göstermiş buna rağmen bu güzel teklifi kabul etmemişsin? senin dolardan haberin var mı? senin eurodan haberin var mı? bu kadar insan senin için hayır dua okuyor EV HANIMI.
Neymiş şirkette para var ama otellerin bakımı tatilatı için harcanacakmış, kredi ödeyecek miş ama yinede dava yı çekmeniz lazım mış? e be ev gadını e be ev gadını üç kuruşa beş köfte yok bu zamanda
sende tatilci eleman bu satırları okurken pis pis sırıtıyosundur şimdi sadece tatil yapmadın daha sı da var ? bu aldığın avantaların bedelini bu dünyada göreceksin sen sırıtmaya devam et
ev hanımı? kardeşin bile senden iyiydi, o en azından olmaz derdi olmazdı zaten. sen birçok söz verdin? ben kardeşine sorduğumda hiç bir zaman yalan da söylemedi senin gibi. Kardeşinden çok daha acımasız çıktın. Elini vicdanına koy desem de yine sen şu anda tatilciye çok kızıyosun biliyoruz. Tailciye tekrar dava açıldığında baya kızdın. O da avantası elinden geri alınacak diye çok çabaladı. O vazifesini yaptı be ev hanımı. o vazifesini yaptı. Dava açılma şamasında bile millete dediki ''Eylülün ilk haftası danıştay sonucu çıkacak'' bile dedi ki hala çıkmadı. Ne dediğini bile bilmeden şuursuzca caba gösterdi . Hatta İDUZ a telefonda kafa bile tuttu. Sonra napıyorum ulan ben dedi. İDUZ a kafa tuttu şuursuz. Yüzzyüze gelse ki gelemez İDUZ la kesin altına edecek kadar cesareti vardır. Cesaretinin boyutu bu kadardır.
Sen kardeşini bile geçtin ev hanımı? yüzlerce kişiyi bir kişiyi tatile göndermekle davayı geri çekdittirdin sen aslında çok zeki değilsin ama zeki birini SATIN alarak davayı geri çekdittirdin.Tabiki sadece tatile tav olmadı o (arkadaş)
şimdi düşünüyorumda vallahi billahi helal olsun tatilciye
gittiği tatilin bedelini bize davayı çekdittirmeyi geçtim ne oyaladı bizi be yok ocaktı yok marttı yok hazirandı yok eylüldü derken
derken derken dava açıldı. Tatilci cabaladı dava açılmasın diye. İlk önce yüksek lot miktarı olanları telefonla aradı davaya katılmayın diye. birçok kişiyi aradı ama nafile. boşa kürek çekti.
size soruyorum ? insanlar niye tatilcinin değilde İDUZ un peşinden gitti. Oysa İDUZ tatilci gibi zeki biri değil. Tatilci gibi sinsi biri değil. Tatilci gibi tatili sevmez. İDUZ dobra anadolu evladı delikanlı diye millet peşinden gidiyor. Hİç bir zaman bireysel hedefi olmadı. İşte fark bu.
Tatilci biliyorum buraları okuyorsun
Tatilci sen tahtada al satı seversin iyi bilirim
sende biliyorsun tatilci , İDUZ un teklifinin kabul edilmediğini?
peki ev hanımı bu davayı nasıl geri çekdirtecek? veya davayı nasıl geçersiz kılıp düşürecek?
plan nedir? bunu da ablanla bi görüş, duydumki artık akşam yemeklerindede muzakereler devam etmekte
Ama ev kadını tekrar söylüyorum, tatilciye yaptığın ve onun kabul ettiği teklifi İDUZ a yapma kabul etmez. O biliyor bu kadar insanın vebalini alırsa çoluk cocuğundan çıkacağını
Ah be tatilci ah be tatilci senin akıbetin iyi olmayacak, kendini ancak ve ancak affettirmenin tek yolu var, aldığın avantayı iade edip gerçekleri açıklaman?
Kim bu tatilci birde onun kim olduğunu yazsalar.
Birde akşam yemeklerinde müzakereler devam etmekteymiş. Bu kadar güçlümüki bu dediğiniz tatilci bu kişiyle müzakere falan filan inter milan. Benim tahtacım var diyen zeynep ablanın tahtacısımı yoksa. Mecnurlarmı, galipmi anlayamadım hala. Galip mesela tatile ihtiyaç duymaz zate Batumda. Yoksa eski davacilardan birimi. Sürekli sattı lafı döndüğü için olabilir gibi. Yani kyyimi satmış anlamadım. Diğer tarafya yazan yorumcu biraz daha açık yazarsa belki anlarız.
Anne terliğinin silah sayıldığı ama yüze dökülen atılan kezzap ve tuz ruhunun suç sayılmadığı veya anne terliğinin cezasının daha fazla olduğu ADALET sisteminde bu Kervan yönetimini ve işbirlikçilerini öttürecek bir sistem bekliyoruz 😃😃😃 ytd
Sosyete aleminde rezil rüsva olsunlar. Bir sürü ahh alıyorlarmış. Yakında neticesinide görürüz umarım ytd.
Eski ky. lardan biride şimdiki kervanın başkan yardımcısı. Adam gece gündüz uyumadan forumlarda yazdıda yazdı. Çagrı olacak dedi, önce bizdendi şimdi sayılganlara çalışıyor belkide öncedende onlara çalışıyordu yani karışık ilişkiler bakalım daha neler görücez.
Ben bahsettiğiniz kişiyi bilmem etmem. Sadece şunu bilirimki bu tip insanlar zaten baştan beri şirket patronlarinın adamıdır derler. Forumlardada zamaninda ky dostu gibi görünüp yerlerini alırlar. Bencede doğru tespit. Ben hisseye geç giren biri olarak diyorumki kısa sürede anladiğım durum bu kağıtta hissedarlar sert ve çetin yatırımcı çıktı. Birçok yatırimcı hissede 6-7 yıldır beklediğini yaziyor sağda solda. Bu Türkiye Borsasında nadir görülen bir durum. Bunu bu bahsettiğiniz kişilerde öngöremedi bence. Hatta bu hissede zamabında kurulan grupları hesap etmeyen bu kişi veya kişiler bu grupların dağılmasını istemişmidir sizce. Grup liderlerine baski veya telkinde bulunmuşlarmıdır sizce. BENCE HEMDE DİKALASINI YAPMISTIRLAR. Grubu dağıtın demişlerdir. Engel oluyorsunuz bazı durumlar için demişlerdir. Bunlar benim tahminim tabikide ama yüzde 90 doğrudur. Çünkü sistem bunun gerektiriyor. Aslinda bu tipler işler rayında gitmeyince yakinda patronlarıda satarlar. Yakında bu tiplerin örnek bu hisse için Zeynep abla denilen kişiyi satacaklarındanda emin olun derim. Ama hala bu Zeynep abla bu kişilere itimat ediyorsa yapacak bir şey yok. Ytd
Tahtaya şöyle bir baktımda kyden ne alan var ne satan 28e koyulan 500 binden fazla lot kynin olacakda orda duracak haaa. Tahtacı kendi kendine oynuyor. 28 den satacak olan kynin maliyeti neki burdan satsın. Dur tahtacı g..mle güleyim haline Ytd.
hayırdır bilader son mesajlarına bakıyorumda hep isyan hep isyan...
vakti zamanında 62 hareketinden önce maliyetini ve elindeki lot miktarını zırtpırt paylaşıp duruyodun.
İfa davasınada ben katılmıcam benim maliyetim düşük yükselince satar kaçarım falan filan diyodun
o günlerde çok rahat konuşuyordun 62 hareketinde çıkamadığın gibi şimdi de maliyetinin de altına indi fiyat
çok isyankar gördüm seni bu günlerde
boş boş konuşmada az sus bekle...
Sanane 40 görsün uçarım ben. Ne isyankar olacam. Sen kendi derdine yan.
Sayin AB06SS Uzerimizde pis oyunlari olanlarin Allah belasini versin.