Kozal daki baskıyı kullanıp ipek ve kozaa da iş tutuyorlar. Odağın ana şirketten şirketin sahiplerine doğru kayması olumlu olabilir.
Printable View
Kozal daki baskıyı kullanıp ipek ve kozaa da iş tutuyorlar. Odağın ana şirketten şirketin sahiplerine doğru kayması olumlu olabilir.
Hisse başlıklarından da görüleceği üzere yatırımcı kitlesinin çoğu Kozal ve Kozaa'da. İpeke çok arka planda kaldı.
Eskilerden hatırladığım kadarıyla Akın İpek özellikle İPEK'te yüklü pozisyon taşıyordu. Müsadere kararı sonrası oluşacak durumda burdaki hisse varlığı acaba grup şirketleri içinde devletin sahip olacağı en yüksek oran mı olacak?
Bir ara bakmıştım ipek ve asıl holding üzerinden sahipliği bulunuyor şirketlere ipekde spegin eli güçlü mal toplu ipek iyi pirimli yoksa ipekte poz almaktı niyetim ama 5.6 dan 10.30 da gelmiş ipek yüksek kozaa ile aradaki fark 1 liraya düşmüş durumda zamanla düzelir makas.
İpek temel olarak değil belki ama stratejik olarak önemli olabilir. İpeği kontrol ettiğiniz zaman ATP İnşaat'ın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Koza-İpek Holding'ten daha fazla kontrol gücü oluşuyor.
Devletin müsadere kararının onanmasından sonra sahiplik oranı en yüksek burda olabilir. Bu da olası birleşmede ayrılma hakkında avantaj sağlayabilir.
Çarşamba escom aldım 2.98 den sayfaya baktım neredeyse bir aydır kimse yok dün 3.18 sattım dün tavan bugün tavan sende yanılma
Algolar, otomatik emirler kademelerde cirit atıyor sabah sabah.
Niye aldıklarına bakmak lazım. Rakam vermek yanlış ve yanıltıcı olur. Kozaa ve Kozal dururken neden IPEKE'ye yüklendiklerinin cevabı bize hedef değerlerle ilgili fikir verebilir. Ama şu aşamada sadece pozisyon alanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamaktan başka bir değerlendirme gelmiyor elimden.
Tavan hayırlı olsun. Bakalım altından ne çıkacak veya bir şey çıkacak mı? Adi bir spekülatif harekete pek benzemiyor. IPEKE'nin alınması herkesin yatırım yaptığı Kozaa ve Kozal şirketleri için de çok olumlu. İpek'in bütün hikâyesi bu şirketlerden geliyor çünkü.
İyikimi ipeklenmişim rtlb glryh yi sattım diye canım sıkkındı ipek de moralim düzeldi
haftalık grafikte NU var - negatif uyumsuzluk
dikkatli olmakta fayda var , düzeltme yaparak yükselmesi daha sağlıklı olur.
bir önceki NU da düzeltme yemiş hisse dikkat edelim.
Stoploss larınız keskin olsun
https://i.hizliresim.com/0XQZtZ.png
bu arada macd hala zirve yapmamış yolu var , grafiğe sığmadığı için koyamadım.
NU görünce hemen düşer anlamı çıkarmayın , benim fikrim düzeltmeden önce uzatmalar oynanıyor , uzatmalarda da gol oluyor biliyorsunuz
Kimsede ipek yok mu
Petrol mu buldu ki yabancı silip süpürdü anlamadım yangın olmayan yerde duman çıkmaz bu kadar parayı boşuna buraya sokmazlardı
Yükselemeyen düşer bir haftada iyi patinaj yaptı
Ytd
Düzeltme nereye kadar olabilir hocam BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafik haftalık , biraz ağır işler , düzeltmeye girerse ana destek noktaları bunlar
günlük ve saatliğe girersek çok ara destek daha çıkar ama haftalık grafik yeterli bence
https://i.hizliresim.com/3mA4sr.png
Yarın düşüş devam eder mi
Hocam bende yeni gircem açıkçası ama cuma günkü satış dünya genelinde korkuttu beni. Amerika vix endexi çok yükseldi. Umarım 2.bir borsa çöküşü olmaz. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk pasta atacak arkadas varmi
İpek'teki toplanma anadolu metal ve altını da olumlu etkilemeye başladı. Herkes acaba bilmediğimiz bir şeyler var mı diye sormaya başladı?
Gün boyu her kademeyi nakış gibi işlediler, seans sonu da koparttılar. Sayesinde bütün gruba hareket geldi.
TL zirvesi geçildi, önümüzde dolar zirvesi var.
Vay be senelerdir alacağız ha bugün ha yarın derken buda gitti elde kaldı Petkim ve hüzün(((
[IMG]https://i.hizliresim.com/NkucuL.png[/IMG]
12 yıllık direnci kırdı.
[IMG]https://i.hizliresim.com/A7tDm3.png[/IMG]
4,5 Aylık direnci kırdı.
Değerli arkadaşlar rica etsem bilanço tarihinde bir değişiklik oldu mu öğrenebilir miyim.
aylık grafik atalım , bakalım neler var ?
2006 yılından bu yana gelen üst trend çizgisini ( yeşil çizgi ) nisan ayında çok kuvvetli bir mum bırakarak kırdı (tarihinde böyle büyük marjlı bir mum yok bu arada) mayıs ayı içinde de throwback yaptı ( yükselen çizgiyi kırdıktan sonra dönüp onay alma )
yeşil çizgi destek noktası artık Mayıs ayı için bu rakam 11,80
bu rakam altına inmedikçe yukarı trend devam eder
çok güzel bir yutan boğa formasyonu var nisan ayında oluşan , aynı formasyonu iki kere daha yakaladım grafik içinde de gösterdim
Not : grafik uzun vadeli düşünenler içindir , al-sat için günlükçüler için değildir
https://i.hizliresim.com/UDeacQ.png
İpek yine bütün grubu ateşledi.
Olabilir; zaten satış, birleşme gibi bir haber gelmeyecekse bu hareketin hiçbir anlamı yok. Temel olarak diğerlerinden ayrışabilecek bir şirket değil ipek.
Logaritmik aylık grafik...
Hedefe değdirmiş oldular herhalde
Ek 24994
Çok ky atladı onları dökmeye çalışıyor gibi geldi bana. 1. Çeyrek ve özellikle 2. Çeyrek karlarının sağlam artmasını bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
İpeke, tek geçiyorum hedef yüksek ve uzun. Hayal edilemeyecek rakamlar olabilecek orta vadede.
Yatırım tavsiyesi değildir. Beklentileriniz doğrultusunda sonuç alamayabilirsiniz. 🤣🤣🤣🤣
Krizin tam başında 9 Mart'taki yorumum...
Eski yerine gelecek, bu fiyatlardan yararlanmak iyi fikir demişiz...
Eski yerini bırakın 15'lere gitti...
Orta vadede iyi olabilir ama şimdi de dikkat diyorum...
Eğer cuma günkü satış BDDK'nın banka kararı nedeniyle değilse düşüşün devam etmesi masada duruyor...
Alacaklar %20 aşağıya gelme riskini göze alarak alım yapsınlar... Olacak demiyorum ama çıkışın kar satışını yaparlarsa gayet olası...
Yeni grup yeni grup deniliyor yeni grup yoksa huylu huyundan vazgeçmez... Geçmişte böyle dik çıkışlarda hep dik düşüşler oldu... Aynısı olursa yazık olur, ağlayan çok olur...
Piyasa bir gaza gelmeden olan biteni izlemeli...
Şu andaki temennim umarım yarın sakinleşir ve bir %10 aşağı daha gelmez... Gelirse buralar tatsızlaşır...
Yatırım tavsiyesi değildir...