2 ay önce el sıkışıldı, tüm yaz ayları boyunca da pazarlıklar sürmüştü zaten.....Haberi, Borsa gündem e dün verdiler..:cool:..Bu işler ince işler....:evil::evil::ok:
Printable View
Devre kesici geliyor mu bakalım?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldi ve tepki satışları başladı millet karı cebine indiriyor. Yakışır tabi. Hafta sonu hava güneşli tüm yurtta afiyetle harcasınlar. [emoji111]
3.60 dan aldigim hisseler i bugun ciktim guzel kar birakti tesekkurler icbc spegi :) iyi kazanclar .
Saat 17.30 dan sonra tavan gelir mi?
neden 17:30 ?
Genelde son yarim saat basıyordular tahtayı yukarı ama bugün öyle olmadı.
Son dakika düştükleri kap haberi de çok anlamdı olmus [emoji111]
Bu habere istinaden Pazartesi yine çakarlar aşağı bakarsin..
Rahmetli Aziz Nesin yaşasaydı bu konu üzerine insanı gülümseten cilt cilt fıkralar anlatırdı.Nereden baksanız tuhaf geliyor.Aslında yorumlanabilecek o kadar çok nokta var ki.Haberi KAP ta ilk bildiren firma olsun,sonra habere düzeltme geçmesi olsun,sonrasında dün pekçok sitede haber edilmesi olsun herşey bu kadar berbat edilebilirdi.Aslında sorulabilecek çok soru var ama en azından şu soruyu sorabiliriz.Be güzel kardeşim,bu haber üzerine dün ne fırtınalar kopmuş niye konuya hemen el atıp dün açıklama yapmadın da bugün tam seans bitimini bekledin?.Bugün hissede tam 524 milyon TL gibi devasa bir işlem hacmi oluşmuş.Ne kadar açık işlemi yapılmış bilemiyorum ama hisse devre kesiciye de girmiş.Şimdi bu gerçeği yansıtmadığını söylenen haberle, Pazartesi günü hisse beklenmedik negatif bir tepki verse ve yine devre kesiciye girse,sonrasında doğal olarak birtakım tedbirlere maruz kalsa,zarar görmüş yatırımcının hakkını kim ve nasıl tazmin edecek?
Kıssadan hisse:Bilgi kirliliği nedeniyle mağduriyet yaratabilecek durumlarda her zaman mümkün olduğunca hızlı ve etkin hareket etmek temel prensip olmalıdır.
Şaka gibi..Ya ana akım medyada bile haber olarak çıkmış.habertürk te çıktı.bu haber yalansa ve bu işi tezgahlayanlardan spk hesap sormazsa spk da bu tezgahın içindedir.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Medyaki haberler doğruda olsa yalanda olsa gercegi yansıtmaz.
dikkatli okuyunca sanki icbct yatırımın yabancı fona aracı olduğu anlaşılıyor.yani satın alan taraf değil sanki.
Ekte linki iletiyorum.herkes okuyabilir.
İcbct de icbc bank İstanbul Tower o satınaldığı gerçeği yansıtmamaktadır diye kapa açıklama yaptı.almaya çalışan yabancı bir fon kendisi sadece aracı.
Çok yanlış bileğiler var her tarafta.
Satınalıcı larda bu icbc bank alıyor diye mi icbct bank hisse alımına geçtiler.öyleyse çok gülerim :) :)
https://m.borsagundem.com/haber/yesi...niltti/1449294
"07.11.2019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açıklamaya istinaden, Alıcı taraf olarak sehven ICBC Bank yazılmış olup konuya esas Alıcı, yabancı fonu temsilen ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'dir. Henüz satış sözleşmesi imzalanmamıştır. Sözleşme koşullarının belirlenmesi için görüşmeler devam etmektedir. Sözleşme imzalandığında gerekli bildirim tarafımıza yapıldığında derhal Kap'a duyuracağımızı başkaca mecralardaki söylentilerin esas alınmaması gerektiğini saygıyla yatırımcılarımıza ve kamuoyuna sunarız."
Son noktayı isa konuyla ilgili bir açıklama yapan ICBC Turkey Bank koydu. Banka henüz bir anlaşma olmadığını duyurdu.
https://t.co/F3EIndpjvv?amp=1
Bu da dünkü son Sputnik haberi ;
Dediğim üzere ,Ortadaki bilgiler karışmış.
İstanbul Tower ı icbct turkey yatırım aş almış.
Icbct bank (borsadaki hisse) ben almadım dedi.
yani Ortağı olduğu yatırım şirketi gerçekte almış.ekteki haber dünkü son haber.
Sonuç olarak borsadaki icbct hissesi çok sert yükselebilir.
Tabi burası Türkiye ne olur bilinmez
ortada 3,5 milyarlık bir gayrimenkulun satışı var.ıcbc bank ve yatırım alamaz çünkü sermayesi yetmiyor. yabancı fona aralık etmiş.satış bilgileri doğru çünkü bildiğimiz ygyo bile bu konuda yalan söylemez.bu yabancı fonun çindeki icbc bankla alakası olduğu anlaşılıyor ancak ıcbc turkey ile ilgisi yok.ama sonuçta ne farkeder ki.ıcbc bu binayı kullanacak ve portfoyunde olağanüstü bir artış olacaktır.bence yatırım bankacılığına soyunuyor.grafiği ise kısa zamanda çift haneleri görecek gibi göğe bakıyor.
https://www.trthaber.com/haber/ekono...mpression=true her yerde bu haberler dolaşıyor. Bakalım yarın ne olacak.
Hala anlamadığım konu banka, neden satınalma haberi yalan dedi?
Siz diyorsunuz ki zaten banka almadı iştiraki olan icbct yatırım menkul değerler aldı..
O zaman bu banka neden bunu belirtmiyor da arkadan dolanarak açıklama yapıyor!
TRT haber olmak üzere sputnik ve anadolu ajansında icbct turkey yatırım menkul değerlerin satın aldığı haberi var.
Bu hissenin bu şartlarda yarından itibaren buna iyi bir tepki vermesi lazım...
Bilemedim acayip bir durum var ortada..
Bugün sağlam silkelerler açılışta...
Hacimde sıraya girmeye başladı. Hadi bakalım....
Hacim de ilk 10 dayız... hemde bu saatte :)
İcbct'de çok büyük bir dolap dönüyor hadi hayırlısı bakalım...
ICBC dolaba sığmaz başkan adamlar dünyanın en büyüklerinden...
Yeri kesinlikle burası değil..
Üstatlardan ricam bu gün ne olduğunu açıklayabilirlermi.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal taramayıp, hızlı geçtiği alanı geri tarıyor ve düzeltmesini yapıyor....Başka da bir problem yok....
Belki de önümüzdeki dönemler için Bist-30 a alma sözü vermişlerdir Banka üst yönetimine, bilemeyiz...Günlük yüksek hacimleri korursa şayet, her şey daha farklı da olabilir....
Tower satın alma haberleri kesildi birşeyler gizleniyor bakalım gerçek olan ne bekleyelim görelim ateş yanmayan yerden duman çıkmaz .YTD
Bakalım S-400 mü Patriot mu? Su-57 mı F35 mı?
Yoksa her iki grupta da her ikisi mı?
Bugün işimiz gücümüz bu olur artık...
Küçük bir flama oluştu sanki. İnşallah direği doğru yöne dikerler
Flamayı 63 e diktiler aşağıda 58 var sanki.
Ben öyle düşünmüyorum şahsen. Bariz flamaydı bence 66 dan da aldım o yüzden. Yanılır mıyım göreceğiz
Bingooo tebrikler Nereye gider sizce ilk etepda?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler teşekkürler verdiğiniz bu bilgiler bizim icin cok degerli. SELAMLAR
4.78 geçilirse süper olur. 70 altı sıkıntı
https://resmim.net/f/QaloFR.png
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
https://resmim.net/f/ktBB7V.png