Ne şans var bizde böyle. İran, Iraktaki Amerikan üslerini vurdu. Petrol fırladı, Altın fırladı, DJS futureları -200 puan. Sabah yine çakılacağız. Ne çektik be.
Printable View
Ne şans var bizde böyle. İran, Iraktaki Amerikan üslerini vurdu. Petrol fırladı, Altın fırladı, DJS futureları -200 puan. Sabah yine çakılacağız. Ne çektik be.
Kimseyi etkilemek istemem ama
Zor zaman paramı da gömdüm)))
Şimdi birileri çıkar savaş istemiyoruz falan der aradan yine birbirlerini mıncıklarlar vs füze atarlar uçak düşer vs diye kafamda senaryo var
Tam pazar vakti misali, param olsa da ben alsam yaptık bakalım kısmet.
Endeks ve kağıtlar İyi düştü biraz nasiplendik...
Şimdi birilerinün çıkıp savaş istemiyoruz falan demesi lazım. Genelde böyle olur...
Yatırım tavsiyesi değildir
Geri çekilmeleri bu kadar korku salarak mal toplamaya çalışıyorlar. Ortada toplanacak malda kalmadı. 7 TL üzerine oturması lazım artık. Sidikliler bunu becerebilirler.😂😂😂
Emeklılık hisseye de tekrar toplamaya basladı dunku ziraat in alısları yarın takasta gecer
Sayın Venedik, siz bu şarlatanlara ne zaman "sidikliler" deseniz yukarı yapıyor kutpo. Umarım yine aynı şey olur :-)
Hareket iyi dır ilk defa 1 yıldır milyon lot hacım oldu arkası gelecek diyebiliriz zikzak hareketlerin makası daha acık yarın buyuk bir olasılık yukarı sert bir hareket olabılır
Tahtada çok iyi top çeviriyorlar. Nöyle yapa iyi geldiler buraya kadar. Alıcıda satıcıda kendileri. Arada tokatladıkları ky cının elindekiler ile uğraşmaya devam.
Hem sidikli hem ağızı yogurtlu bunlar :-)
Kağıt flama yapıyor, birkaç gün içinde d*****n kuyruğu kopar.ytd.
Bır kac gun cok uzun ogleye kalmaz
İki gündür hisse fiyatı düşerken alıcılı kapatıyor. Bilerek baskılayıp aşağıdan mallanmaya devam ediyorlar.
Cumadan beri savaştı şuydu buydu derken
Herkes sattı
Yabancılar bile satmış...
Şimdi mesajlar verildi, füzeler durduruldu, herkes biz savaş istemiyoruz dedi)))
petrol dolar düştü...
Arada yine birbirlerini mıncıklasalarda,,
Yabancılar dönüp almaya başlarlar
Tahminim marta kadar yukarı sert ralli görürüz. Sağlam para girişi olur borsamıza.
Burda da bi gün tavan görelim de gözümüz açık gitmeyelim)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sidikliler gaza basmamakta direniyor. Mal kaptırmamakta ısrarcılar.
Olmuş bu iş [emoji108][emoji108][emoji108][emoji457]
Artık burlardan kağıdın geçmişine bakarsan
Ky kolay kolay girmez. Ya yine düşerse korkusu. Tersi pistir çünkü. Bi düştü mü tam şelale oluyor....
Şimdi de 9-10 maliyetli zararda ki ky nin mallarını alıp lanet gelsin dedirtmesi lazım coniylerin.
Bu aralarda coniyler sonunda Asset Price dedikleri Varlık değerlemesinin beleşin bile altında olduğunu yıllar sonra bile olsa farketmeleri mutluluk verici.
Yine de 3-4 yılın hatrına 2 tavan borcu var bunun bana
Yatırım tavsiyesi değildir
Haberlere bakarken Çine yaptığı ihracat haberlerini gördüm.
Artık şirketin kalabalık nüfuslu
Çin e yönelmesi çok iyi olmakla beraber Hindistan, Pakistan ve Abd yi de Arge etmesi lazım. Nüfus arttıkça bitmeyen sektör Yemek, Tabak, Çanak sektörü...
Nusret in dünyaya nasıl yayıldığını hep beraber görüyoruz. Top class number 1 oldu. Nusrete porselen tabak verdik gibi bi reklam yapsa misal...ya da verse...
Bu yüzden şirketin sermaye arttırıp daha montanlı projelere daha nüfuslu yerlere açılmasına gerek var. Bu şirket kar eder ama az ama çok ben daha zarar ettiğini hiç görmedim. Bu potansiyelini kullanıp büyük bir sermaye artışı yapıp büyük montanlı pazarlara girmeli. Nusret tavsiyemi bence hemen notlarının arasına almalı şirket yetkilileri
Sirket hala ucuz bılanco hep dikkat cektı kasadaki nakit ve borcsuz olması en buyuk avantajı bunu fiyat a da yansıtması gerekir
Sirket olarak karton fabrikası kutahya ve Antalya da arsaları degerlendırmeye gidilebilir temettu sermaye artısı ortaklık gıbı beklentiler her zaman artısı olacaktır
8.30 lara bır hareket yaparsa cok guzel olur
Bu sidikliler tavana kitler bugün merak etmeyin . Ytd
Sayın Venedik, her sidikliler deyişinizde sanki eşşek tepmiş gibi yukarı firliyor :-) Bakalım bugün de aynısı olacak mı?
Cızebılırler haftaya da kalabilir
Artık Kap haberleri gelmeli...
Patronun dediği Arsa işi
İngiliz partner vs
Hazır beklemedeyiz
Bir de büyük sermaye artışı
Coniyler dün hamuduyla almış...
Artık büyük bi haber Kap görmeliyiz...
Bu hisse çok ah verdi millet yıllardır zararda. Artık idare güzel haberleri peşpeşe göndermeli diye düşünüyorum.
Evet haftayı 7,53 ile güzel bir yerde kapattık. Buralarda kaldığımız ve alıcılı olduğumuz sürece sorun yok. Asıl hareketlerin 7 TL ve üzerinde olacağını düşünüyorum. Şayet niyetleri yukarılara gitmek ise burdan sonrası onlar için çok daha kolay olacaktır. Yukarı gittikçe hisseye girmeye cesaret edecek ky olmayacaktır. Saha tamamen kendilerine kalacak. Bu yukarı gidişin altını dolduracak somut veriler varsa yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Bugün 141.759 lot satıcılı kapattık. Anlaşılan bugün güzel mal satılmış. Buna rağmen iyi yerde kapattık gibi. Önümüzdeki haftayı bekleteceğiz.
Kutahya porselen pek kap işi gücü yok olumsuz haber bıldırmede üzerine yok şirketı 4 TL ye düşmesinin asıl nedeni bu normal bir hisse olsa şirketi göklere cıkmıstı ama temel analiz er gec ederini bulur
Gecen sene klimasan 3.75 e kadar dustu bu sene 20 lerı gördü aynı performansı sergilemesi ıcın patronun iyi haberleri kap gödermesı yeterli olur
Hissede hersey 1 habere bakar bizde israrla o haberi bekliyoruz
Bu hareketler öncü olması temennimız
Yeni bir haftaya başlayacağız. 7,53 den başlayacak olan yeni hafta bakalım bizi nerelere götürecek. Bist’te bu hafta kar satışları olma olasılığı yüksek. Kutpo’nun bu satışları nasıl karşılayacağı önemli. Şayet satışlar karşılanır ve 7,70 ler üzerinde kapanışlar yaparsak kuvvetlenerek daha yukarılara gitme olasılığımız olacaktır. Ytd.
Papağan gibi oldum lakin
Bu kağıt
Çok ah verdi, çok yara verdi, çok madur bıraktı. 10 maliyetli 3-4 yıldır bekleyen garip guraba var hala
Bu kağıt borsada hiç bi zaman hakettiği değeri görememiştir taçsız kral Cemil şekli
Az ya da çok hep kar eden çine bile ihracat yapan nano teknolojiyi dünyada tek uygulayabilen Argesi olan bi de bedavanın bi tık altı varliık değerlemesi gören bi şirket...
Conyler 10 tle ye çekip son ky nin malını da alırsa son ky de lanet gelsin diyip çekip giderse taaa 3-4 sene önce bunun hakkı 20-30 sonra bedelsiz dediğim yere 3-4 sene gecikme ile anca götürürler...
Güzel yere geldi hisse doğrudur,ky için en azından zarardan(2016 yılında giren)kurtulma noktalarıdır buralar doğrudur ancak gideceği rakamlar yada düşeceği rakamlar konusunda fikir beyan etmek yanlıştır bunu yapmamalıyız evet artık kağıt patronun(Nafi beyin)insiyatifine kalmıştır.Beklediğiniz güzel haberler vede beklemediğiniz güzel haberler gelecek lakin biraz daha zaman var....Herşey gönlünüzce olsun HELAL kazançlar hepinize inşallah.YTD
Bu ara teknik konusunda gerçekten tartışılmaz EFE KUZEY ve VENEDİK kardeşime değerli bilgilerini paylaştıkları ve katkıları için teşekkürü bir borç bilirim.Saygılarımla
Sayın Venedik ve Efe Kuzey, eğer sizlerin yorumlarını okumasaydım eminim 6 liralardan çıkıp gitmiştim. Ben hala buradayım. Hedefe devam. Sayın Venedik çıkarken ben de çıkarım.
Sidikliler bu sefer güzel gazladı. Beklenen oluyor. Burdan sonrası önemli. Alımlar sağlam geliyor. Piyasa iyi gidiyor. 3 yıllık baskılamanın sonucunda hisseyi nereye kadar taşıyacaklar göreceğiz. Borsada yükseliş var. Kutpo güzel eşlik etti. 4 TL den buraya geldiğini düşünürsek ciddi yükseliş. Bizler 3 yıl önceden yüksekten maliyetlendiğimiz için bu yüksrliş bizim için ancak ana paramızı kurtarmaya yetiyor. Sığ bir tahta olduğu her iki tarafada sert hareketler görebiliriz. Piyasalarda bir bozulma hisseyede yansıyabilir. İyi takip etmemizde fayda var. Şuan 1.345. 910 lot alış, 1.234.533 satış var.
Takas atabilirmisiniz
Bi tavana kitleyemedi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle uzun vade dusunun hısse de beklentiler mevcut suan ıcın fiyat olarak zirvesine yakın artık burada hısse el degıstırır. hacımden de anlısılıyor. ky zararını kurtardıgını dusunup lanet eder satar. aslında 3 sene önceki dolar kurunu dusunmez.
Buralar a dususun bitmesi ve bir takım gazete haberleriyle geldik artık zirvesini bir sekılde gecmesı İcin bir haber gelme olasılığı yuksek
Suan ıcın hala bedava fiyatlarda pd dd 1 lerde borcsuz kredisiz nakit 260 milyon arsalar karton fab. Ortaklık gıbı artıları mevcut
Yanlıs hatırlamıyorsam 2021 de sermaye artırımı ıcın aldıgı sure doluyor yabancı bosuna alıs yapmaz ne zaman alacaklarını iyi bilirler
Bılanco ıyı ve yuksek temettu de gelebilir belkide bilerek bılanco yu kotu gönderip mal almak ıcın sona sakladılar
Benım tavsiyem Kutpo ☕kahve İcin gun ıcı hareketlere takılmayın gecen hafta 7 den alanları mallandırdılar derken bugun hısse 8. 70 ı gordu
Ya 5e ya 15e diyodum ama bu saatten sonra 30dan assagiya vermem. YTD
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İs yatırım 72 bin
Ak yat. 72 Bin alısı var
Verim menk 70 bin
Yapı kredi 69 bin satıs ı var
Hisse ile ilgili gidişatı yönü hakkında çok şey söylemek yanıltıcı olabilir. Teknik olaral 9TL üstü hedeflenebilir. Bu şekilde çanak formasyonunu tamamlayacaktır. Onun üstü artık meçhule giden yoldur. Fakat düzeltmeler gelecektir. Bilanço dönemi yaklaşıyor. Şirket ile ilgili güzel haberler gelirse yükselişi destekler. Fakat unutulmaması gereken sığ bir tahta olması ve patron hissesi olması. O yüzden herkesin kendi için doğru olanı kendi karar vermesi en doğrusu. Ytd.