Sanırsın banka hissesi hacme bak ,
Printable View
Sanırsın banka hissesi hacme bak ,
[attach=confıg]24229[/attach]. [q[attach=confıg]24230[/attach]. [attach=confıg]24231[/attach]
benim hedefim 3 lira .ytd.
Eskiden Beykoz'da meşhur karakulak suyu vardı almaya giderdim, eyyy gidi günler ey,
Ah o gemi de bende olsaydım
Açık denizlere yol alsaydım
Vız gelirdi hayat bana
Keşke bende tektu alsaydım
Günaydın.
Kap haberine yorum yapacak olan var mı arkadaşlar.
Patron dün 1.58 den 2 milyon lot satmış.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günaydın Patronun mal sattığı yok yanlış bir algı sözkonusu sosyal medyada. Satılan şirketin geri alım kapsamında aldığı 2 milyon lit hisse. Başkada yok zaten satılacak hisse.Bu hisseleri zaten belli bir zamanda satilmasi mecburiyeti var şirkette dün alıcı varken elden çıkarttı fiyatı etkilemeden ayrıca şirketedir kar yazdı. Hissenin seyrini şirket veya patron değil alıcı ve satıcıların gücü etkileyecek. Nedendir bilinmez patronun 50 milyon mal satacağı gibi saçma sapan şeyler yazılıp duruyor millete mal sattırmaya çalışıyorlar. Inşaallah açıkta yakalandıkları içindirde yıllardır bekleyen yatırımcının yüzü güler.şirket zaten ederinin altında inşallah bereketli bir gün olur. Yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Arkadaşlar 2 milyon lotu bir kademeye koyuyorlardı dün. Çerez parası o by ler için. YTD...
Bu arada dün tavanda 12 milyon küsür lot vardı...
Yuh 25 milyon lot hacim abovvv
Hacim 31 milyon lot
41 milyon lot
abowwwwwwwwwwwwww 3 tl ye ne zaman gelir acaba bir tahmin edin bakalım.
Uçan kuş tan çok hacim var 1. Sirada
Hayırlı si kader de ne varsa o,
https://invst.ly/pr91l
flama veya bayrak diregi oprasyonu bitti 1.85 idi ..:bravo:
https://invst.ly/pr92l
bakalım çanak çömlek kulp işine girecekmi..?
şayet bu işlerede girerse artık şişman patrondan bir haber bekler göbek havası olması dilegi ile elinde olanlara: bol şanslar 1.26 bekleynlerede bol sabırlar :yes:
bu hisse dediğim yere gelecek.bu boğa bu fiyata gelecek.
nokta...................................
dün,kü açıkçıları bugün öptüler ..:kahkah:
bugün,de 1.83 açıga satışlar olmuş acaba öpmeye devam ederlermi..edecek gibi duruyor 1.83 hızlanırsa bugünde tavan olabilir..
2/3 yıldır yanlış hatırlamıyorsam gördüğüm en büyük hacim, yatırım tavsiyesi değildir, kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer,
Acikci varsa nabzı 140 olmuştur
patronun adamı DEGİL ise yandı keten helva misali yaklaşık 14 milyon ..? şişmanım bunu kaçırırsa ayıp eder..
senin bahsettigin 1.40 tl hayel olur ..?
https://resmim.net/f/Fkz5Rs.png
Maşallah deyin.ortaklar ,
2 yıldır anamı ağlattı., şuan rüyada gibiyim, biri beni cimdiklesin, valla inanamıyorum
[attach=confıg]24234[/attach][attach=confıg]24235[/attach][attach=confıg]24236[/attach
An itibariyle partonu sevmeyen yoktur sanırım, böyle mübarek bir adama kızıyordunuz , çok ayıp ettiniz
Bizde Netholding yani içinde nettur barındıran , borsanın en kelepir kağıdı hala bir hareket olmadı. Bizede nasip olur inşallah. Buradan çıkan arkadaşları bekleriz. pd/dd oranı 0.35 ve sektörün liderlerinden.
Merhaba arkadaslar... hatirlayan olur belki beni.. 2 yıla yakın bir suredir tektuydaydim .. %90 aldim ve sonunda tektu ile yolumuzu ayırdık.. benden alanda kazanır işalla... kalın saglıcakla :) allaha emanet olun