Yooo.. Biz krizden önce de müteahhitlere ver yansın ediyorduk.. Hiç de sempatik bir tarafları olmadı..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
Way arkadaş habere bak.. Çok ilginç.. Gerçekten iyi şeyler mi oluyor da bu Amerikalılar böyle yazıyor yoksa başka pazarlıklar oldu da bizim mi haberimiz yok.. Her ne ise okuyunca mutlu oldum..
https://www.bloomberght.com/haberler...erinin-altinda
Bugun $ faizleri %6 konusuluyor.19.50.dan tersde kalmaktansa , kur riski almamak daha iyi.ytd
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurnaz asla kaybetmez, tabi biraz aklı da lazım.. gayri menkul de kaybedenler genel olarak kim biliyormusunuz? "ev sahibi olmak için yıllarca kredi ödeyecek doğru,dürüst insanlar"
siz yine uyanıkların kaybettiğini düşünmeye devam edin.. hayatta hiçbirşey göründüğü gibi değildir.. olayları çözebilmek için ciddi muhakeme gerekir. ezbere düşünerek gerçekleri bulmanız mümkün değildir.
dip not; 2018 yılında artık iyiler kötü, kötüler iyi görünür, doğrular yanlış, yanlışlar doğru görünür.. bunları ayırt etmek ciddi muhakeme gerektirir. size hep iyilerin , doğruların kötü ve yanlış olduğu algısını işlerler sizde bu algılara inanırsınız.
Yüzde 100 katılıyorum. Türkiyede alt sınır zekada milyonlarca insan var. Akraba evlilikleri, genetik sebepler, eğitim eksikliği gibi bir cok sebebi var. Devlet sektörü regule etmediği için kurnaz mutehaitler saf vatandaşın parasını ÇALIYOR. Devlet de izliyor, canak tutuyor.
Buffet bir sözü vardır. Dürüstlük cok pahalıdır, ucuz insanlardan beklemeyin.
Arkadaş ben şunu anlamıyorum.. Forumda kenarda oturuyor izliyorsun her şeyi uzun süre sesin soluğun çıkmıyor.. Bir tane katkın yok.. (Evet eskiden vardı biliyorum, gayette iyi hatırlıyorum).. İş işten geçmiş olan olmuş burda millete ders veriyorsun..
burada bir mevduat bankasına tasarrufunu yatıran insanalara " saadet zinciri yaşıyorlardı , bankaya devlet çökene kadar iyiydi, sonra ağlamaya başladılar" dediler.
ben olayların birebir içindeydim. üniversite bitirmiş, doktora yapmış insanlar o derece ezbere konuşuyor ki aklınız durur..
bu esasen "kafası basanlar için" bir zihniyet bozukluğu ,, zira neyin ne olduğunu bilirler,, tabi algılara inanan insanlar da var birşey diyemem.
saadet zinciri dedikleri dönemde devlet 3 ayda %50 net faiz veriyordu, (bunu hatırlayamıyorlardı) günlük %7500 faiz veriliyordu bunu da hatırlamıyorlar.
hodri meydan madem sorun faiz , devlet bir başka banka faizini baz alıp hesap yapsın insanlara öyle ödesin diyorsun,, onada yanaşmıyorlar
EE ARKADAŞ SENİN ZİHNİYETİN BOZUK O ZAMAN.. HERKESİ KENDİN GİBİ SANIYORSUN..
buna greater fool theory (daha aptal teorisi) deniyor...
Ek 19937
İng'den ayrıldım, bugün öğleden sonra 2 bin boşta günlük 19.75 bagladik, piyasa oynak günlük en iyisi.
fed/bullard, "türkiye'de bu ülkeye özel durumlar söz konusu, gelişmelerin genel bir bulaşıcılığa yol açacağını düşünmüyorum"
fibabank 32 ila 45 gün 100bin üstü 250bine kadar % 21,5 faiz oranı
250bin üstü %22 32 güne
45 güne ise % 23 mevduat
ayrıca cuma günü 61 gün bono mevduata göre 24,62 getirisi var bilginize...
Vade sonu adresimiz belli oldu helal sana Hüsnü Reis görmek istediğimiz hareketler
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrardan sorayım arada kaynadı. TEB'de marifetli hesap kapatıp açınca faiz oranı güncelleniyor.
Vakıfbank Arı hesapta da böyle bir durum var mı? 100 gün hoşgeldin faizi 16.75'den bağlamıştım, yüzde 18'e güncellendi 30 gün süre var daha benim bağladığım oran hala 16.75 olarak duruyor.
Marifetli disinda hiçbir bankada olmuyor aç kapa güncelleme.
Dün garanti bankasından aradılar 32 günlük 400k icin faiz 19.50 oldu dediler
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu geçtiğimiz çalkantı döneminde bankalardan 2 Milyar dolar nakit çekilmiş..
vay be ülkemizde ne kadar akıl, zeka, mantık, öngörü, vizyon, iktidar yoksunu olan insan var..
ne yaparlarsa yapsınlar bu son darbedir, elbette bu şok bitmedi, tekrar deneyeceklerdir özellikle bayram tatilinde..
ama anlamıyorlar 2001de değiliz, 1960da değiliz, 1980de de değiliz..
eskidendi çocuklar onlar çoook eskiden..
artık gidip brezilyayı mı devirirsiniz, mısır ımı yoksa arjantini mi..
frustrated :whistling:
ytd.
syg,
Yine iyi.. Sistem vermez filan deseler de herkes almış parasını..
Way be dolar 5.82...
Normal şartlarda sene sonunda 5.22 lere gelmesi gerekiyordu.. Bakalım nerede duracak..
Benzin ve motorinde pompa fiyatı yüzde 9 artacak. Buna göre benzin 50 kuruş, motorin 45 kuruş ve LPG de 30 kuruş zamlandı
https://www.bloomberght.com/enerji/h...rine-otv-zammi
Yok aga olur mu.. Kesinlikle değil.. Tam tersi size ders vermeye çalışana.. Inşaatçı kimliğini öne koyana.. Hiç sesi çıkmayıp katkı yapmayan arkadaşa (ne oran, ne fikir).. Olan olmuş burda ders vermeye çalışan kendisine olgun hava vermeye çalışana...
Aktif ateşledi,nkolay bono mevduat karsiligi 22.50..
simdi gecen gun bu forumdada vardı bu hafta ici 7.50-8.40 olur diyenler vardı 6.50-70 den den dolar alanlar ...demedik mi neye gore o rakamları bekliyorsunz diye nereye cıkar nerden donecegini bileceksiniz diye ahada buyrun bugun nerde :kahkah: