18.60 stopla HUBVC takibimde..YTD.
Printable View
18.60 stopla HUBVC takibimde..YTD.
MAKTK ve DMSAS stopladım KLMSN ve HUBVC maliyet düşürdük.Hayırlısı bakalım. CEMTS ve PAPIL imizde gayet güzel durdular.
Elimde 100 lotluk MIPAZ vardı bir anda tavana yapışmış.YTD:
Vallahi küserim tebrik gelmese 100.lotlukla MIPAZ da tavanı yakaladık.
Hocamızın dediği bir laf var tokat delisi .Bügün KLMSN ı tokat delisi yaptım üç kez alıp sattım ve çorba parasını çıkardık .Ve taşımaya devam.Allah bereket versin...
Selam sayın prof üstad ve diğer tüm arkadaşlara üstadım artık bir ege gübre yorumu yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve müsait olduğunuzda bir yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden tşk eder size ve tüm arkadaşlara iyi akşamlar dilerim. Y.T.D
İyi akşamlar,
Bugün endeks biraz gevşeyince ellerim biraz titremedi değil :) acemilik kokuyorum sanırım.
TUCLK ve KATMR için yorum rica edebilir miyim.
Arkadaşlar geriye dönük arama yapabilirsiniz sağ üste Başlıklarda ara basınız sormak istediğiniz hissenin ismi yazıp ara ya basınız.
Hocam iyi akşamlar krvgd ve tknsa hisselerine bakabilirmisiniz
Rakamlar günceldir diye umuyorum. Prof dan sekmez.
Ytd
iyi geceler hocam hubvc için değerli yorumunuzu alabilirmiyim .19 .00 üzeri kapanış yaptı .uzun zamandır bir ,iki kapanış hariç hep altında kapanış yapmış yarın ve ilerki günler için nasıl olabilir ..umut var gibi ..ytd. saygılarımla .ALLAHA emanet olun
Teşekkür ederim esma hanım...
Yapılması gereken bu aslında birazda zaman ayırıp incelemek...tekrar tekrar zor oluyor incelemek...yazdığım seviyeler zaten konu başlığımızdaki gibi...kısa - orta - uzun vadeli... Kısada bir değişiklik olacağı zaman zaten vade vererek bildiriyorum...vade vermediysem hedefe ulaşana kadar veya geçince tekrar yeni seviyeleri hatırlatan arkadaşlara yazıyorum...
Y.T.D.
EGGUB ; 199.90 tavan kapattı...
Direnç seviyesinin bir tık üzerinde kapattı... Aslında daha önce de söylediğim gibi bir hisse 29.00 lardan on ayda buralara geldiyse ve hala tavan tavan gidiyorsa ve uzun vadeli tutmayı düşünüyorsanız ve temel olarak araştırmışsanız veya araştıran arkadaşları okumuşsanız...
Ve de buna istinaden de yüksek hedefler koyduysanız teknik ölümü gerçekleşmiştir zaten o hisselerin...kaptırma endişesi ile al- sat da yapılamayacağınıda ekleyeyim...
DİRENÇ ; 207.70 - 215.20...
DESTEK ; 198.00 - 192.90 - 186.50 - 178.00 - 170.00...
Bugünkü tavanı ; 219.80...Umarım seri devam eder...
Bizim verdiğimiz kanal direnci ; 215.20...
Seri devam ederse yani tavan kapatırsa;
237.44 kanalına girer... Girerse hatırlatın devamını yazalım...
Y.T.D.
KRVGD ; 14.69 kapanış...
Bunuda yazmıştım sanırım...
DİRENÇ ; 14.85 - 15.84 - 16.50 - 16.98 - 17.33...
DESTEK ; 13.61...
Aşağıda kanal desteği önemli kırarsa bir alt kanala düşer...
Yukarıda ; koyu renkte işaretlediğim dirençler hepsi önemli... Çünkü normalde dirençleri güçlü bir kanal içerisine...yükselişin biraz daha hızlanması için ; 14.85 direncinin üzerinde kalması şart... Daha sonra ; 17.35 kanal direnci takip edilecek burayı sağlam geçip desteklerse tutulmaya devam edilebilir ve hareketlenebilir... Hedef direnci ; 21.04 olur ve yapabilir...
Y.T.D.
Günaydın sayın Prof ve tüm site sakinleri.
Herkese hayırlı günler,
Haklısınız geçmişe dönük kontrol etmeliydim. acemilik işte..
Cümleten hayırlı sabahlar dostlar.17.50 maliyetli dün aldığım KLMSN 19.00 paketledik.Çorbamızı içiyoruz şükürler olsun.Çorbası olmayana Rabbim çorbadan daha fazlasını nasip etsin.
Bankalar ve aracı kurumlar yine ayar veriyor biste
PAPIL de akşam yemeğini bekliyoruz .bakalım hayırlısı..ytd.
KLMSN tavana gidiyor.Yeni yılda bir tavanı daha elimizden kaçırdık.
Cemts papil öne buyrun.
Ytd
Merhabalar bir süredir sizleri ilgiyle takip ediyorum ,vkfyo ilr ilgili görşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sanki bir hareketlenme yapacak gibi..YTD.