200k nin ustünü şubedeki müşteri temsilcisiyle hallediyorsun e-mail ile.
İşlem yaptığım büyük bir banka yeni EFT tarifelerini açıklamış.
Şimdi 50.000TL'ye kadar 2TL
50.000TL üzeri esiden 7.75TL idi o da 25TL olmuş
Peki ben 145.000TL para göndereceğim zaman
3 kerede gönderirsem 25TL yerine 2x3TL=6TL mi ödeyeceğim?
Bunu engelleyen bir sistemleri var mı?
Sekerimbankta bugun temdit vardi...
Usd icin ...32 gun...
1.10 verdiler...#%&@●■♤¤☆¿
Bu isin boku cikti iyice
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60.000SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aktifbankta günlük limit üzeri sıkıntı ben ne yaptıysam yapmadı
Yalniz abd 10 yillik 1 e dustu.faizler onun icin dusuk olabilir.
Arkadaşlar, ben yaşlı bir adamım ! beni çok yoruyorsunuz, Aktif FX in cuma günü tüm gün makasları 230-250 bips açmasını protesto eden yazılarınızı bankanın internet sayfasındaki iletişim formuyla gönderin demiştim. Sadece 4 kişi yazmış. Ben ve kardeşim bugün tüm paralarımızı başka bankaya pas ettik. Bugün akşam üstü aradılar , sebebini sordular. Uzun uzun yaptıklarının etik olmadığını, insanları keriz gibi ortada bıraktıklarını anlatınca haberleri yokmuş ta robot yapmış havasına girdiler. 15 dakika sonra da FX normale döndü. Ara ara meraktan bakıyorum , şu anda bile normal. Olan benim döviz ve altınlara oldu.
Ekim dönüşlü hazine kağıdı basit faiz Cuma günü 11,60'a kadar çıktı para fonunu bozup hazine bonosu aldım geçen hafta stopaj oranı da %10..Değerlendirmek isteyenler olabilir.
hoppala paşam ,
malkara keşan.
https://i.hizliresim.com/zy2Gv7.png
yüzde kaç eksi vereyim abime :)
enflasyon yıl sonu 8,5 işte o kaaaaaadar dedi büyüklerimiz
siz dua edin EKSİ çıkmadı beterin beteri var
Ulastirma nasil eksi cikiyor.....istanbulda ulasima kallavi zam gelmedi mi....hizli trene zam gelmedi mi...#$%&@■☆¤○¿SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Şubatta benzini aldım fiyat belli. 29 Şubatta belli. Dolar ya da diğer para birimi değişimleri enflasyonu sonradan geçiş etkisi ile etkiler. Cebimdeki TL ile daha fazla benzin alabilmişim. Aslında hesap basit. Enflasyon TL ölçülüyor. YP etkisi var ise bile TL durumdaki fiyatlara bakmak işimizi kolaylaştırır.
Fed faiz indirdi.50 baz puan.
Artik bizimde bi 5 puan indirmemiz gerekir.
Bu gün kritik dolarda altında nereye kadar yükselecek veya nereye kadar düşecek belli olur.
Seker 1mio kadar 32-49gun 10.5 sms atmis.
Ykb 410k temdit %10.40.. 35 gün bağlandı.
10,20 - 10,40 vb. rakamlar çok komik. Hiç bir şey bilmeyen birisi bile Aktifbonoya 11 den yatırır. Neden mi ;
1. Faizler daha da düşecek . bankalar artık mevduata %9 civarı verecek. Enflasyon 12 den aşağı düşmez. göz göre göre zarar.
2. Bono 360 günden uzun olduğu için , faiz indirimlerinden etkilenmez. 11 den garanti edersiniz. baktınız ki tekrar faizler yükseliyor o zaman bonodan anında çıkar düz mevduata geçersiniz. Elbette bunlar benim düşüncelerim. Herkes bu sesli düşünceye katkı yapar ve kendi parasına yön verir.
yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz. yasaktır.
İyiki Aktifbank var.. 23;75 ten bağlanmıştım mayis gibi vadeleri dolacak..simdiden kara kara dusunmeye basladim neyapacam
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimki de aynı 23.75 ler mayıs'ta dolacak, o zaman ne yapacağımı düşünüyorum, faizler yerlerde, elimdeki diğer miktarla fon işine girdim oranın da tadı kalmadı, riskli olanlarda zarardayım, diğerleri de zaten vadeli gibi oldu.
borsaya girdim orası da olmadı, altın ve dolar dışında alternatif kalmıyor. bir miktarıyla da ev alacağım sanırım.
gerçi daha 2.5 ay var ne olur belli olmaz.
Son 82 gun gara gara dusunenler dernegini kuralim simdiden.
yazın panpalar son 125 günün bitmemesini temenni edenler grubu.23.5 den nice bağlamalar dilerim.tabi bu bildiğimiz bağlama enstrüman değil harbi paranın başının bağlaması.:oleyo:
Son 4 aydır hsbc HPO yu kullanıyorum 12 faiz oranına denk geliyor gibi
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi bankada hesabınızın olduğunu görebilirsiniz yeni hizmet
https://www.turkiye.gov.tr/bddk-mevd...anka-sorgulama
emekliler için banka promosyonlarında hangi banka ne veriyor,
bilgisi olan var mı?
Reis andicmis faizleri sifira cekerek faizcileri bitirecekmis..
Elinde yeterli guc var, yurtdisi destekliyor..
Paranin adresi Bist olacak artik..
Syg,