Van valisi : minübüsten çıkarılan 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Printable View
Van valisi : minübüsten çıkarılan 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Bu testereye dayanan parsayi toplayacak.
O kadar saçma bir ralli ki ekmeğini yiyoruz yemesine de tarihte ilk defa gördük yalan rüzgarı rallisini:oleyo:
TÜİK ele geçirilmiş abuk subuk rakam yolluyor,merkez bankası bakanlık olmuş bunu yiyip gazı köklüyor, piyasa da bu olup biteni yemiş gözüküp çektikçe çekiyor...
Bizden daha olumlu GOP yok.bir bovespa vardı gazlayip onu da geçtik bir de 6 bin puan fark attık.
Bütçe çökmüş merkezden para tirtiklamadan atakta duramiyor,
Suriye bataklığına girmiş debelenip duruyoruz
ABD domuzuyla Rus ayisinin arasına sıkışmış kalmışız
Hala çılgın proje kara deligiyle savruluyoruz
Hala ekonomiyi ev araba cilginligiyla ve kredi batagiyla yaşatmaya çalışıyoruz
Çıkıp bir de rally izliyoruz:party:
Sonu belli...hem de çok fazla para var finişi gorebilene:yes:
Van Valisi Bilmez: "Çığ altında 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı"
https://resmim.net/f/YD9ZxQ.jpg
Vallahi benden çeyrek oy bile çıkmadı bu iktidara ve hiç bir şeylerine ortak olmadım.
ensar,feto,yalanlarına ve yanındaki Bahçeli ye verdiğim oylarda haram zıkkım olsun.
Yakında hastaneleride kullanamıyacağız.
Emekli maaşıda alamıyacağız.
İçimizdeki süriyeliler kullanılarak iç karışıklık çıkarmaya çalışanlarda olacaktır tahminim.
Beraber batıyoruz aynı gemideyiz.
Durum fedin faiz indirmesi.
Küresel ekonominin riskleri artınca gene merkez bankaları para saçmaya artı faiz indirmeye başladı.
abd faiz artırmaya başlayınca gene aynı durumlar burada yaşanabilir.
tasarruf ve üretim odaklı çalışan bir iktidarımız varki.
o zaman kormayalım değilmi.:Sad:
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Koranavirüs içinde benim tavsiyem nane,limon,bal karışımı:p
Birde tvlerde satılan koruma kitaplarından almak.
Tüm belaları savuşturma dualarıda alınabilir.
Avrupanın birçok ülkesinin nüfusu kadar Suriyeli aldık ülkeye. Bu çook büyük bir risk.
Gerçi bu getirilen 6,5 milyon Suriyelinin altında yatan büyük stratejiyi biz anlayamayız, büyük oyunu göremeyiz, dünya lideri ülke olduğumuzu farkedemeyiz biz. Biraz daha ahaber, abdülhamit dizisi falan izleyeyim. Yoksa şuanki büyük oyunu göremiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
anlarsın ya ne anlamayacan az kafa yor kafi
artı değer yaratçak ne gibi bi stratejisi olabilir ,
adamlar lisanını öğrenmeye çalışıp, adapte bile olmuyo sana
ama yolla bunları şöyle kıyak bi yere mesela danimarkaya, Suriyeli daha yolda tirende öğrenmeye başlıyo sözlüklerden :)
ÖSYM , YKS 2020 kılavuzunu yayınladı . Başvurular 6 Şubat’da başlıyor .
https://www.osym.gov.tr/TR,19224/202...-05022020.html
Erdoğan: (İlker Başbuğ'un FETÖ açıklaması) Parlamenter olarak hepiniz dava açmalısınız.
*erdoğan: Madem terör örgütünün saldırıları garantör ülkeler tarafından durdurulamıyor, öyleyse bizim bu işi bizzat yapmamız kaçınılmaz hale gelecektir
Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altındakileri arayan ekiplerin üzerine çığ düştü. / NTV
Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'ya FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verdi.
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez:
"Çığ altındakileri arayan AFAD, UMKE ve diğer ekiplerin üzerine de çığ düştü. Kurtarma çalışması başlatıldı."
Van Bahçesaray Belediye Başkanı :
50'den fazla kişinin çığ altında kaldığı bildiriliyor.
Bakan Soylu : ikinci çiğ düşmesi sonucu Maalesef 8 jandarma ve 3 güvenlik korucusunu kaybettik. Sayı vermek çok doğru olmaz."
Van'da ikinci çığ faciası: 12 şehit // vali: 9 kişinin durumu ağır, çığda kaç kişi olduğu net değil
Van Valisi : 2. çığ felaketinde 21 şehit verdik / Son dakika
Çığ bölgesi olduğu biliniyor dünkü olayda 2 kişinin aranmasına bugun devam ederken kalabalık bir ekibin üzerine yeniden çiğ düşüyor ve Suan icin 21 şehit var .. Akıl alacak gibi değil
CnnTürk : Van'daki ikinci çığ faciasında 8'i jandarma, 3'ü güvenlik korucusu 1 itfaiye eri ve 9 sivil olmak üzere 21 kişi hayatını kaybetti
Van Valisi Bilmez, Bahçesaray'daki ikinci çığda 23 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
İçişleri bakanı bölgeye gidiyor
Van valisi : Hala çığın altında kalanlar var / TrtHaber
Afad açıklaması : Van’ın Bahçesaray ve Çatak ilçeleri arasında, 24 saat içinde ikinci kez çığ düştü. Dün çığ altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışan ekiplerin üzerine, bugün saat 12.02’de ikinci bir çığ düştüğü bilgisi alındı. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre olayda, aralarında şehit olan güvenlik görevlilerimizin de bulunduğu, toplam 18 kişi hayatını kaybetti; 29 kişi ise yaralandı. Olaya müdahale için bölgedeki AFAD il müdürlüklerinden 59 arama kurtarma uzmanı 11 araçla alana sevk edildi. Ayrıca 75 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve 10 kişilik AFAD arama kurtarma ekibi ile 2 araç, Ankara’dan askeri uçakla bölgeye gönderiliyor.
Olaya müdahale edilmesi için bölgeye, aralarında Şırnak İtfaiyesi’nden 4 kişinin de bulunduğu toplam 153 arama kurtarma personeli ve 17 araç sevk edildi. Bölgeye ayrıca 28 ambulans ve 10 Sağlık Bakanlığı UMKE ekibi gönderildi. Haberleşmenin aksamaması için alanda bir mobil baz istasyonu kurulmaya başlanırken 3 mobil baz istasyonu daha yola çıkarıldı.
Bu kadar fedakârca vefat eden varken, eleştiri yapmak doğru değil, sadece yazıklar olsun diyeceğim.
Cumhurbaşkanı Erdoğan : Kırıkkale Delice mahalli idareler seçiminde %85 ile AkParti dedi , Akparti’nin gönül belediyeciliğine destek verdi , Delice bu tercihiyle 83 milyonun tamamına örnek oldu , bu tabloda emegi olan tüm ol ve ilçe teşkilatıma teşekkür ediyorum . Ayrıca desteklerinden dolayı MHP il ve ilçe teşkilatına da teşekkür ediyorum . Delice’de yollarımız kötüydü ama bakıyorum belediye başkanımız kısa sürede yolları halletmiş ama daha çok yapılacak işimiz var . Siz bize itaat ettiniz itimat ettiniz bizde bu güveninize layık olmaya çalışıyoruz . Bakın bugun Van’dan bir haber aldık 23 kardeşimiz hayatını kaybetti , Allah’dan rahmet diliyorum . Ölümlü bir dünyanin içinde kimsenin kimseye efendilik yapmaya hakkı yok , geldik gidiyoruz , dünya iki kapılı bir han degil mi bir kapıdan giriyoruz öbür kapıdan çıkıyoruz .
Van Bahçesaray'da meydana gelen Çığ faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi.
https://www.sozcu.com.tr/secim2019/kirikkale/delice
çok su aktı çok
Ölüm bu kadar ucuz kurtarayıp derken.
AKIL AKIL:agla::agla:
Hada birde uçak :( Neyse ölen yok deniyor
Deprem ölçüm cihazlarını çaldılar!
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...dilar-5606463/
Ülke beşik gibi sallanıyor, hangi felakete üzüleceğiz diye şaşırıp kaldık.
Adamlar deprem ölçüm cihazlarını çalıp tahrip etmiş, dibin dibi yok!:thumbdown:
Uçağın durumu konuşuluyor. Tesadüf o saatlerde o bölgeden dönüyordum,bir an anormal bir yağış vardı. Tahminen olaya sebep hava muhalefetidir diye düşünüyorum,teselli ucuz atlatılması.
THY Sabiha gökçen kalkışlı tüm seferleri BU GÜN İÇİN iptal etti,BİLGİNİZE
Milletin ağzı burnu dağılmış , otobüsle götürüyorlar !
https://twitter.com/geripasss/status...86792858292225