Yarınki BİST 100 tahminlerini alalım.
94.800'den nereye gelir?Kaçta kapatır?
Printable View
Yarınki BİST 100 tahminlerini alalım.
94.800'den nereye gelir?Kaçta kapatır?
Blackhawk
Suan 5.85 e yaklasiyor
Sabah 5.87 idi
Bu aciklamaya karsi suan 5.70 altinda olmaliydi... sabah acilisinda direk 5.70lere igne atmazsa
Tum yatirimlar icin p.tesiyi bekleyecegim
Fonda giren semsiye formasyonunu birdaha gormek istemiyorum
[QUOTE=Batman;3820220]Tobo ne demek üstadim açıklar mısınız
Ters omuz baş omuz formasyonu yani yükseliş formasyonudur. Düşmekte olan bir trendin sonlandığı anlamına gelir.
Ypg ,usa a karsimi gelecek.neyse isimiz yatirim.ben buna gore hareket edecegim.rusya ayagi farkli ama..SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse yoğun fonlara cuma kapanış fiyatından girilirse baya primli fiyattan alınmış olacak. Acaba pazartesi az da olsa düzeltme gelir mi? Pazartesi alım yapmak daha mı doğru olur? Sorular, sorular ...
BİST'in önünde ne engeller kaldı bundan sonra?
Benim aklıma şunlar geliyor.
Doğu Akdeniz meselesini unutmayalım, sıkıntı yaratabilir.
Diğeri de YPG çekileceğim der ve istenilen ölçüde çekilmez sıkıntı olabilir.
Başka engel varmı?
Sevgili webster çok uçlarda geziyorsun :yes:
Yarın 5.50 lere mi gidecek şimdi yapma üstadım be :kahkah:
Olan gramcilara oldu...
Bakin oyle birsey demedim ustadim
Dikkatli okuyun lutfen
Eger teknik islerse sabahki acilislarla 5.70 e gerilemesi lazim...bu durumda stoplar patlarsa 5.50 ye gider diyorum...suan birileri iyi calisiyor kapanisa kadar dahi yapabilirler
Bu volatilite normal degil
[QUOTE=Webster;3820452]Bakin oyle birsey demedim ustadim
Dikkatli okuyun lutfen
Eger teknik islerse sabahki acilislarla 5.70 e gerilemesi lazim...bu durumda stoplar patlarsa 5.50 ye gider diyorum...suan birileri iyi calisiyor kapanisa kadar dahi yapabilirler
Bu volatilite normal degil[/QUOT
Tamam doğru okumuşum sıkıntı yok. Neyse konuyu gereksiz yere uzatmayayım, rakamlar konuşsun.
Carsamba ya kadar 100.000 e gider endeks.aksi haber akisi olmassa.ondan sonra genelde yukari istekli olur.dollar ise mb i ni takip eder.zor isler valla
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd fon yöneticileri hisse oranını istemeyerek %90 üzerine çıkardı.Bugün cesaret edipte tcd alanı tebrik etmek lazım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAC
ADP
ACC
GL1
TCD
Bunlar dışında üzerinde çalışılacak hisse yoğun fon var mıdır? Ya da bunlardan hangi 2’sini portföyünüze alırdınız?