Şikayet edelim diyorsunuz da kimi kime şikayet ediyorsun. Kendi adamıysa hiç bir şey yapılmaz. Muhalifse hak ettiğinden fazla cezayı keserler, haksız mıyım?
Printable View
Adaletin olmadığı yönetime,haksızlık yapılacağını düşündüğüm durumda kimseyi şikayet etmem.
Dolar ne olur... Kömür alacam ithal... Dolarınan...
Benim görüştüğümden edindiğim görüş. Raporlu hastanın ilacını uygun doz süresince eczaneden direk temin edebilmesinin gerektiği. Zaten rapor süreside hastanın kontrol süresine denk gelecek şekilde ayarlanmalı. Ancak bu sistemde kötüye kullanımlar nedeniyle geçmişte denenmesine rağmen vazgeçildi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fuat'ım Oktay'ım,
itibarı senden öğrenecek değiliz. İtibardan tasarruf yapılamayacağını başkanımız zaten bize öğretmişti, bu konuyu geçelim..
Sana asıl soracağım şu;
Telekom'u alan Arab işadamının bankalara borcunu ödemeden dışarıya 4 milyar dolar kaçırmasına da "itibar" nedeniyle mi izin verdiydin?
LÖSANTE ye ruhsat önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
Yazıklar olsun!
Sürekli en sevdiklerinizin acısını yaşayın.
Emekli intibak yasası da AKP oyları ile red edildi...
20 yıl boyunca Gerçek faiz=Net faiz-Tüfe=0 bir ortamda evimi 500bin tl'ye satıp faize koysam ve aynı evde bu yıl için yıllık 25bin tl sonraki yıllar için de Tüfe artışıyla kiracı olsam 21.yılımda bankada kiramı ödeyecek ne kadar param kalır?
bunlar ne kadar zavallı hakikaten acınası durumdalar..
boş kaleye karşı maç yapmak istiyorlar..
ülkenin ekonomik durumu berbat burası gerçek ama daha kötüsü bunun konuşulmasını istemiyorlar.. kendi hatalarının ortaya çıkmasını istemiyorlar..
bu arada her türlü mecrada her türlü yalanı ve abartıyı kendilerinin söylemesi oldukça normal ! "ülke şahlanıyor", "almanya bizi kıskanıyor" gibi...:kahkah:
Bugün de 6 KASIM mış...:he: Ve de Real Madrid maçı varmış...
06 Kasım Çarşamba 15:33 RUSYA MALİYE BAKAN YARD.: TÜRKİYE, RUSYA'DA TAHVİL SATMAK İÇİN BANKA ARAYIŞINA GİRDİ-BN
USD yi baskılamak içinmi lazım acaba?
Sağlık ve tarımla ilgili yalan yanlış bilgiler dolaşıyor paylaşımlarımdan iki konuda da bilgi sahibi olduğumu anlamak zor değil. Köylü perişan. Borca batmış günü kurtarırsa seviniyor. Sebepleri yazmak uzun zaman alır. Sağlık sistemi 10 yıldır geriliyor ha 2000 le kıyaslamak için erken ama böyle giderse o yılları bile arayacak bu halk. Gelir artışı yalanıda iyi tuttu. Sıkıştığında milli geliri 3 veya 5 kat arttırdık de. Ama dünya nereye gelmiş borç ne hale gelmiş ne kadar mal mülk tesis liman fabrika satılmış yok pahasına bunları söyleme. Hayatı yalan olandan millete hayır gelmez. Yalan söylemeyin hayrınız artsın.
Dolar cinsinden 2024 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Goldman Sachs, HSBC ve JP Morgan'a yetki verildi - Hazine ve Maliye Bakanlığı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2019 yılı dış finansman programı çerçevesinde Dolar cinsinden 2024 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Goldman Sachs, HSBC ve JP Morgan'a yetki vermiştir.
AB Komisyonu: Türkiye'nin Suriye'de kurmak istediği güvenli bölgeye mali yardım yapmayacağız.
https://tr.euronews.com/2019/11/06/a...i-yapmayacagiz
Ne olacak, Arab'a yapılacak havuzlu, bahçeli dubleksler için yeni vergilere ihtiyaç var. Suriye'de yandaşın peşine takılan ulusalcılarımız şikayet etmesinler, gelen vergiler bu politikanın doğal sonucu. Öyle yarı yolda bırakmak yok, sonuna kadar hep destek, tam destek, ağlamak yok.. :)
Ulusalcılara (neredeyse genelliyerek) böyle yaklaşmak son derece itici...
Kürtler Kürtçü olurken dünya sevimlisi kabul edilecek.
Türklerin böyle bir şansı yok anlaşılan.
Benim ırkçı yaklaşımlardan ne kadar uzak olduğumu herkes bilir.
Konulara ne kadar objektif bakmaya çalışırsam çalışayım, bu gibi ifadeler artık bana son derece itici gelmekte...
Şurada üç beş kişi kaldık size sempati ile yaklaşan onları da kaybetmeyin...
Lafım ulusalcıların hepsine değil, lafımın tamamı şu şekildeydi. "Suriye'de yandaşın peşine takılan ulusalcılarımız"
Temel hedefi bir dili, kültürü asimile etmek isteyen bir anlayışla, dilini, kültürünü yaşatmaya çalışan birilerini, birbirinden temelde çok farklı iki anlayışı aynı potaya koymanız, benim sorunum değil. O daha çok sizin sorununuz gibi duruyor.
kürtçüler neden kuyruk acılarını ezik biçimde laf sokarak geçirmeye çalışıyorlar..
a.k.p. partisinin yanlışı otomatik olarak kürtçülerin doğru olduğunu göstermez.. aslına bakılacak olursa hem dinci hareketler hem de kürtçü hareketler cumhuriyete zarardan başka bir şey getirmemiştir..
suriye de harekat doğru olduğu için değil kaçınılmaz olduğu için desteklendi, 8-10 yıllık yanlışlardan sonra kaçınılmazdı.. halkın %80-90 ı destekledi zira göç hareketleri ile Türkiye' ye diz çöktürmek istiyorlar, sığınmacıların Türkiye de kalmasını istiyor emperyalistler ve kürtçüler..geri dönmelerini istemiyorlar..buna karşı harekete geçmek gerekiyordu.. geç oldu ama umarım güç olmaz.. umarım devamını getirir ve hepsini geri göndeririz..
"Kürt olduğumu zannettiğiniz ortaya çıkıyor. Maalesef değilim. Türküm" diyeceksin sonra da Türk insanına neyin doğru neyin yanlış olduğunu göstereceksin öyle mi!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post3800631
Bunlar taze gelin gibi "hem ağlarım, hem giderim" diyorlar.
Benim dediğim şu hükümetin politikasını savunuyorsan ortaya çıkan faturaya ağlamayacaksın. Bunun neresi eziklik, tam tersine size yiğitçe bir duruş tavsiye ediyorum.
Yine başladı kürkler adı altında terör örgütlerini meşru gösterme çabasına
burada sadecegrafik adında bir hilafetçi vardı,nedense aklıma o geldi.
Bunların hepsi Kartal İmam Hatip'ten:
Ülkenin en büyük havayolu şirketi olan THY'nin yönetimindeki 80'e yakın ismin, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu ortaya çıktı.
https://odatv.com/bunlarin-hepsi-kar...-06111949.html
Bir ülke nasıl ekonomik yıkıma götürülür, buyrun bu uygulamaların bir örneği..
Sadece dil ve kültür mü acaba sorun?
Sosyalist geçinen (ya da kabul gören mi demeliydim acaba?) ABD kuyruğuna takılmış Kürt kalkışma hareketinin sorunu sadece dil ve kültür ve de özgürlükler olsaydı, Türkiye'nin solcusuyla birlikte (1960 ve de 70 lerde olduğu gibi) bu ülkede yasal zeminlerde mücadele ederdi.
Neyse...
Laf çok da yeri burası değil.
Bu arada bir bakanla ilgili rüşvet iddiaları twitter'da dolaşmaya başlamış. CHP'li Özgür Özel de konuyla ilişkili paylaşımda bulunmuş. Konu büyüyecek gibi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin dünkü grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, bir bakanın adının bazı uluslarası yasa dışı, ahlak dışı uygulamalara karıştığını öne sürdü.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...elli-oldu.html
https://odatv.com/230-bin-euroyu-ceb...-06111921.html
HASAN CEMAL KÜRTLER İÇİN AŞAĞIDA Kİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ SIRALIYOR
Kendi kendini yönetmek, bağımsız devlet de olabilir.
Federasyon da olabilir.
Özerklik de olabilir.
"Güçlü yerinden yönetim de olabilir."
Hepsi olabilir.
Ama bir şey olmaz:
Kürtleri katı, merkeziyetçi 'üniter devlet'e mahkûm edemezsiniz, kendi kendilerini yönetme hakkından, 'eşitlik'ten ilelebet yoksun bırakamazsınız.
https://t24.com.tr/yazarlar/hasan-ce...gi-olmak,24347
Ben ilk 3 maddeye zinhar karşıyım....
Güçlü yerinden yönetim ne onu bilmiyorum...?
Bir kandırmaca mı?
Amaç kelimeleri yumuşatıp Türkleri/kamuoyunu kandırmak /ikna etmek mi?
Bilmiyorum...
Bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum....
Tek bildiğim:Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiği...
Yoksa Türkler ve Kürtler yıllardır birbirlerini açlığa sefalete sürüklüyor...
saygılar/başarılar
Kendi tapumu gasp ettirmeyeceğim gibi tapumun güvencesi olan Türk ulusuna ait Türkiye tapusunu da gasp ettirmem..
Bu tabudur tartışılmazdır.. Türkiye'deki Kürtler asla etnik haklar isteyemez ulus içindeki diğer etniklere hiçbir üstünlükleri yoktur dolayısıyla ayrıcalıkları da olamaz.. Türkiye'deki Kürtlerin tek iddia edebilecekleri şey diğer etnikler yurttaşlık haklarından yararlandığı halde kendilerine kısıtlama getirildiğidir ki böyle bir şey de asla sözkonusu olmamıştır.. Türkiye'de enbüyük Y.İ.D müteahhiti N.Özdemir Kürttür etnik kökeni bu serveti yapmasına engel olmamıştır..
kürtçülerin bu ülke için pozitif herhangi bir düşünceleri yok..konuşulacak bir şey yok.. kürt sorunu diye bir şey de yok.. 5-10 sene once halkın bir kısmında (a.k.p. partisinin sözde açılım süreci nedeniyle) bu yanlış düşünce vardı ancak şu anda kürtçüler dışındakilerin büyük çoğunluğu için böyle bir sorun yoktur..ve doğru duruş noktası da budur..