Bırak kağıdı gitsin teres... Ne tirt tahtacisin böyle...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bırak kağıdı gitsin teres... Ne tirt tahtacisin böyle...
Selamlar cümleten... Soğutucu oda üretimi var mı son yıllarda kapalı oda yapıp hem depo hem soğutucu olarak kullanım çok arttı sıcaklık artışı da etken tabi..
Bir dost
KLİMASAN bedelsiz sermaye artırımı SPK'dan onay aldı. Umarım ortaklara hayırlı olur..
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Epeydir bekliyorum bedelsizi sonunda alicaz hayirlisi
Borsanın çivisi çıkmış... Eskiden bedelsiz olduğunda coşku olurdu... Bu algolar tadı kaçırdı...
Kagit miktari cogalacak o tedirginlik yaratiyor olabilir.Ama gidisat iyi...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.1070 nakit temettü de veriyorlar %100 bedelsiz dışında 25 ağustos tarih [emoji3478]
Bir dost
İyi gibi gozuksede asagidan almis olanlar mal bosaltirsa bedelsiz gume gider?
Yüzde elli düşmüş namissiz.
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim bedelsiz vermeden önce elimde 10.000 bin lot vardışimdi 20.000bin lot oldu 10.000bin lot üzerinden mi1070 nakit temettü alacağım 20.000 bin lot üzerindenmi alacağım ayrıca 10.000 bin lot üzerinden alırsam kaç tl alırım 20.000bin lot üzerinden alırsam kaç tl alırım bilen bir arkadaş hesaplayıverse çok hora geçecek şimdiden teşekkür eder Allah razı olsun derimhepimize hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Temettü 10.7 kuruş bedelsiz öncesi lota göre olması lazım.. Yatınca kontrol ederiz
Bir dost
F/k 4.26 pd/dd 1.08
Şu onları 2 ile çarpın... Dengesiz şu an gostergeler Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü hesabınıza eski 10.000 lot KLMASAN hisseleriniz için takribi 1.073 tl yazıyla binyetmişüçlira temettü gelir, yeni alınacak hisselere temettü verilmez onlar inşaallah seneye alırlar. Hayırlı olsun temettülerinizi güle güle harcayın, gelecek olan yavrularıda sağlıklı sıhhatli büyütün.
Bedelsizler gectikce vede maliyeti dusuk olanlarin satisi bitene kadar sıkıntılı surec...
Bir şirket hissesini bu kadar kötü yönetir lan senin piyasa değerin ile itibar görürsün ama adam haklı sektöründe tekten olunca
Eskiden bedelsiz veren hisse ucar giderdi.Ama eskiden[emoji779]demekki malin cogalmasi pek hayirli degil.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alcar alıyorlar 50 fk lı klimasan ise ilginç... abd yatırımını hiç konuşan yok muhtemelen üretim yapılacak dedim ama yerleşim yerinin içinde görünüyor
Bir dost
Gostermelikte olsa 9 lu rakamlari gorecegiz gibi....sonrasi bilancoya bakar...
Ulkeler sıcaktan kırılırken bu devasa sogutucular olmasa idi bukadar nufus ne ile beslenecek idi.Kuresel ısınma gittikce zorluyor yasami.Ey spek beyefendi hala tekli rakamlar pesindesin.
İlk defa bülten yayınlanmadan sirketinbedellisi onay haberiyle refarans fiyatı aciklandi ruchani n.sirketin çok acelesi var paraya ihtiyacı var yatırım için herhalde.
Başka şirketlere 6 ayda veremidigi onayı buna çabuk verdiler.
İnşallah hayırlı olur.
Bedelli mi??? [emoji848] Bedelsiz verdi klmsn
Bir dost
O kadar milyon euro yatırımı adres için yapmadılar bence abd, ticari soğutucular da gelirin en büyük payını alıyormuş orda Epa ajansı var düşük enerji ile yani enerji tasarruflu makinelerine izin veriliyor orda bir pazar almak klmsn a büyük artı yazar marka gelir ve referans olarak.. İnşallah diyelim
Bir dost
9 lu rakamlari gostermeden rahat ettirmeyecekler...
Tahtacı 9 lu rakamları göstermek istesin. Sorun değil. Küresel ısınma, 79 ülkeye ihracat, Avrupa'nın en büyük soğutucu üreticilerinden, 500 bin üretim kapasitesi, bistteki fk PD si, işlerin güzel yürütülmesi ile artan kârlılık şahsıma 20 li rakamların bile ucuz olacağını gösteriyor. Bistte bunun kadar ucuz kalmış hisse varsa alalım. Haa spek isterse 7 lere çeksin. Kurşun var. O basarsa mallanmaya devam derim. Ytd
9 Lara getirsin İkiyuzbin mali daha piyasadan çekmeyen namerttir... Burayı okuyorsan bunu bil tahtacı kereste... Temettün yeter bana
Valla ortaklar son 3 yılımı bu topicte spege meydan okuyanları keyifle izlemekle geçirdim.
Sonuç hep ayni. Sadece meydan okuyanlar değişiyor [emoji16][emoji16]
Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş. Bekleyelim bakalım
Bir de global yatırım ne zaman oyuna girecek merak ediyorum. Almış o kadar malı çalı arkasında bekliyor. Pistte görmek isterim 😄
Şiz dusurun dokuza benim girdiğim belli olur... Yazarım buraya gireceğim zaman..duysusal bağlı değilim zamanı gelince veririm...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kulakları çınlasın buranin ünlü filozofu sayın Brain bile pes etti.
Uç haneli rakamlar gelecek dedi başka bişey demedi.
Üç haneli rakamlara gelmesi için olması gerekenler, yuksek karlılık, bedelsiz, aşı dolabı söylentisi, kapasite artışı vs vs istediği herşey oldu ama bir tek 3 haneler olmadı [emoji1]