Dün Bakan sağlık çalışanları var demişti. Yaş 50 üstü hiç genç yok demişti. Bakalım bugün ne söyleyecek.
Piyasaya göre veri açıklıyorlar.
Printable View
Dün Bakan sağlık çalışanları var demişti. Yaş 50 üstü hiç genç yok demişti. Bakalım bugün ne söyleyecek.
Piyasaya göre veri açıklıyorlar.
Edit editt
ak la birlikte garantide su koyverdi.... hiç hoş değil düşüş... ytd.
sabredın bosaltcak malı bırazdan
u100 hacim hiç hoş görünmüyor. nedir hikmeti?
coktu mıllat ustune hade bakam kaldır........bakalım........nasıl olcak
Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi: Turizm sektöründeki 75 milyona yakın iş Kovid-19 riski altında
Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının seyahat ve turizm sektöründeki sert etkisini artırmasından sonra sektörde küresel iş kaybı tahminini iki hafta içince yüzde 50 artırarak 50 milyondan 75 milyona yükseltti.
WTTC'den yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs (Kovid-19) salgınının sert ekonomik etkisini artırması yüzünden seyahat ve turizm sektöründe her gün bir milyon işin kaybedildiği belirtildi.
Söz konusu salgının sert ekonomik etkisinin hissedilmesinden dolayı konseyin seyahat ve turizm sektöründeki küresel olarak iş kaybı tahminini iki hafta içince yüzde 50 artırarak 50 milyondan 75 milyona yükselttiğine yer verilen açıklamada, küresel GSYH'deki kaybın 2,1 trilyon dolara çıkabileceği vurgulandı.
Konseyin son araştırmasına göre, Çin'de 26 milyon işin risk altında olduğu ve ülkenin 490 milyar dolarlık GSYH kaybı ile karşı karşıya bulunduğu belirtilen açıklamada, Avrupa Birliği'nin seyahat ve turizm sektöründe ise 6,4 milyon işin risk altında olduğu, bunun da birliğin GSYH'sinde 413 milyar dolarlık bir kayba yol açabileceği ifade edildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen WTTC Başkanı Gloria Guevara, küresel seyahat ve turizm sektöründe şu anda risk altındaki işlerin sayısının 75 milyon ile şaşırtıcı bir seviyede olduğunu belirterek, "Bu, dünyada milyonlarca ailede çok derin endişelere neden olmaktadır." ifadesini kullandı.
Guevara, "Önümüzdeki birkaç gün içinde acil bir önlem alınmazsa, seyahat ve turizm sektörü, bir çöküşle karşı karşıya kalacak." değerlendirmesinde bulundu.
Küresel seyahat ve turizm sektöründeki sıkıntıların domino etkisiyle tüm tedarik zincirlerine, çalışanlara ve serbest meslek sahiplerine dokunarak büyük iş kayıplarına neden olacağı konusunda uyarılarda bulunan Guevara, hükümetlere sektöre destek çağrısı yaptı.
-
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dowa bakıyor, orası yıkılırsa verir cocuu
bozgurt dow bugun yıkılır kafanı yorma....
"Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz."
7-6 = 1
Verilere ben de pek inanmıyorum enflasyoncu tayfa çalışıyor gibi geliyor ama benim okuduğumdan sizin dediğiniz çıkmıyor.
Yahu bu coninin treydırları da amma arsızmış. Fed sınırsız para verecem dedi gene begenmediler. Aşıyı da mı fed bulsun.
Bugün ki hareketlerine teşekkürler,
Sadece öğleden sonra 2 alış-satış yaptım...
Çok belli etti elini...
Herkese iyi akşamlar...
virüsteki vaka ve ölüm eğrilerinde ;
Çin pik noktasını çoktan geçti
İtalya pik noktasına az kaldı.
İspanya da pik noktaya doğru ilerliyor.
USA hepsini geçebilir
ve sonra diğer ülkeler hepsi bu eğriyi bu döngüyü takip edecek.
Tepe değerlerine ulaşacaklar ve azalan ivmeyle bulaşım yoluna devam edecek. Bu sırada ölen ölecek kalan sağlar için hayat devm edecek.Ve hayat virüsle yaşamaya alışkın bir şekilde normale yakın bir şekilde akışına devam edecek.
olay bundan ibaret. zamanı gelince bunu okuruz buradan.
Alman parlamentosu 750 milyar euroluk yardim paketini onayladi. Ama DAX tepki vermedi.
Demekki duduk ABD palasinin agzinda.
5 günlük ortalama 88 binde tutundu. Yarında 89 üstünde durursa macd al sinyali verebilir. Yani kritik yerde korku verip silkeleme yapıyorda olabilir.
Biri günlük macdı çizerse görelim kesişmeyi. Rsı de 30 üstünde tutundu gibi. Dönüş sinyalleri var. Y.t.d.
"Yeğeninin sadece doğuştan gelen bir romatizmal rahatsızlığı olduğunu söyleyen Topal, Tahtalı'nın çalıştığı hastanede hastaları karşılama görevinde bulunduğunu belirtti."
Arkadaşlar gençlerde ölebilir ama üst sayfalarda yazılan ismin özelliği bu.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...tini-kaybetti/
Pik noktasını nasıl tespit ettiğinizi paylaşır mısınız?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dusemiyor nalet olasıMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu katarlı deyyus da satmayı bırakırsa herşey tamam olacak...
Dowdan umudu kestim. Flat. Guzel gundu
Aksam firsat olurss bakariz.
Karimizi alip kacalim
Dow u yine fena aldılar.
Ben demiştim demeyi sevmem ama dowu iyi deptürdü pelloş
Bu son olmalı
Spot +5 ama nisan vade hisse +2 neye işaret ediyor olabilir?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeşilköy acımibaden ilk vakanın çıktığı yer
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüpraş felaket para kazandırdı ya 65 den alan varsa tebrik ederim...
Teşekkür ederim çok
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones'un en yüksek günlük yükselişleriymiş
https://i.resimyukle.xyz/KfcQHR.jpg
https://i.resimyukle.xyz/yOOz6a.jpg
https://i.resimyukle.xyz/Jc80MW.jpg
https://i.resimyukle.xyz/3axW8V.jpg