Eyvallah dostum aynı fikirdeyiz esen kal.
Printable View
Dowun başını bu gösteriler yiyecek.
Gelecek hafta büyük ayılar çıkar ortaya
Belli olmaz
Haftasonu bir haberler olabilir
Bu akşam mudiz var mesela pazar mi oluşturacaklar yoksa pazar filan yok mu diyecekler. [emoji23]
Dow bölge olarak fiyat satış bölgesinde
Atr satış her an başlayabilir diyor
Benim sitemim önce satsın öyle sinyal veririm diyor
Viobcu abi sen o gönderiyi 3 haziranda yapmışsın, bak ben senden bi hafta daha önce bu yukarıdaki gönderiyi 27 mayısta yazmışım. başıma gelicekleri hissediyorum cünkü :he: 500 puanı kaldı
bakalım delip gececek mi yoksa nolucak
du bakalım merakla izliyoruz 130 bini
sonra d*****n kuyruğu kopar :drunk:
130 da zaten bir gap kalmıştı
TEB 10.566 adet vermiş ortalama 128,99999. Dediğim yere yaklaştıkça veriyor. Geçende 4.000 kapattı..
Bakalım al/sat takas oyunu değilse kırabilecek mi? Bu vade yeter mi diyecek.
REKOR GELMİŞ
Borsa tarihinde bir ilk yaşandı
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,44 değer kazancıyla 110.021,83 puandan tamamlayarak, tarihinde en uzun soluklu yükselişini kaydetti.
Long digerde artmış. Belkide yeni longcu kyler gelmiştir. Bugünkü dowa karşı zayıf duruşumuzun başka açıklaması yok. Bi ara bimi vermeden tüm hisseler aynı yerindeydi nerdeyse veriden önce. Belki viop pozları umurlarında degil spotta büyük teslimat yaptılar. Normalde bu dowa bukadarcik tepki çok zayıf. Çıldırabilirdi pala bugün kimsede neden 4-5 Bin aldi diyemezdi.
Taban olan hangi mantıkla tavan oluyor bana bir söylermisin
10 milyonluk anlaşma yapamamışız kusura bakmayın hopp taban öğleden sonra pardon sekreter yanlış anlamış anlaşma yapmışız tavan
Hergün böyle hatalar yapılıyor da taban tavan oluyor
Sen alırsın karıncadan bir liradan 10 yıl beklersin 2 liradan satarsın
Adam hergün alır satar günde 1 lira fark kazanır
Ben bundan bahsetmiyorum
Borsadaki şirketler neye göre çıkıyor iniyor mantığı yok olmuş malı yıkma yada toplama ile değerimi artar şirketinde yatırım aracı olarak görürsün.
Ha 500 şirket var 400 tanesi yapar bunu dersin anlarım
Ama borsanın artık adı var kendisi yok
İçeriği değişti
Sen o gözle bakmaya devam et
Nasıl insan öldümü borsa yükseliyor
Bu dediğinle bir farkı yok
Senin yüzünden anket yaptıracak sın burada bana
Adı borsa içeriği kumar
ons düşüyor.
dowda satış yakındır artık.
ons 1360
dow
16-18
süre 3-4 ay
dow
saatlik.
dün akşam bu işaretlediğim yerde çıkıyor demiştim.
dalgaya alan oldu.
vicente....shortlar yaslanın arkanıza dedi.
https://i.hizliresim.com/rn8JBz.png
Kabul ediyorum borsa yatırım aracıdır ama yapılan işlemler yatırım olarak değil köşe dönmek için köşe dönmekte şans oyunları yada kumar ile olur ben bunu anlatmak istiyorum alanların mantığı yatırım değil kumar ise demekki burası kumarhanedir
Yatırım için git kchol sahol trkcell al bekle ölene kadar 100% kazan ama adamlar ölmeden almak istiyor buda kumar anlamına geliyor işlemler bu
Rtalb sabah tabandı tavan kapatmış neresi bunun yatırım
Dow bile yatırımlıktan çıkmış bist ne ya hikaye
Uçmayan uçak
Oynanmayan futbol
Hisseleri nereye yatırım yapmıştı para kazanmış yatırımcısına kazandırmış
Hikaye
Bu oyunu bir kac yil onceden de TEB oynamisti ve saglam ralli yaptirmisti. O zamanda tek basina goturmustu, saglam zarar yazmistim. Ayni oyunu bu seferde oynadi, kolay kolay burakacagini da dusunmuyorum.
Bu cikista sermayenin %60 sini yedik. Saglam zarar var. Gozumuzin onunde sistem ala gecti inanmadik. Makas olayindan sonra flat oldum.
125 lerden ne guzel kapatmistim, foruma takilinca yeniden short actim. Neyseki dun hepsini kapattim. Zarari cikartmak cok zor olacak.
Bundan sonra doviz long takilacagim. Daha az riskli ve kar marji da yaklasik ayni.
TEB karsi bacak bullanarak longlari kapatmadan bu is yukari devam eder.
Borsayi kafamda bitcoin olarak şekillendirdim. Ekonomilerin battiğı bir donemde boyle cikis normal degil.
Borsalarin tek farki trend belli oldumu donmesi vade bitmeden cok zor oluyor. Bu vade sonuna kadar bu kapan devam eder. Artik yeni vadeye bakacagiz.
Cesareti ilan için bence burdan bile long acilabilir. Bu vadede 140-150 binli rakamlar bile surpriz olmaz artik.
Herkese bol sanslar, sans bilgiden onemli hale geldi.
Arkadaslar delta menkul kapanıyormus duyan oldumu bilginiz varmı bırde sizce phılıp capıtal nasıl bılgınız varmı
Bu malo dow yeni zirvesini geçmedikçe düşmeyecek gibi
Bir an önce olsunda sonra şelale altında ıslanak
Hazır yazda geliyor
İyi Tatiller dow +4 yazıyor
Endeks 110 üstünde
:))))
Türkiye batmadı Dünya yıkılmadı sokağa çıkma yasağı yok bu hafta bi mangal yakalım
Şimdi şöyle bişey var
ABD de seçimlerde ekrana dokaniyon
Geri planda elehturunik ortamda oy sayımı digital olarak var
Mesela son seçimde
Hillari karısı uzak ara ondeyken saat 3 ten sonra bilgisayar bilgiyi farklı saydı turuf kazandı gerçi ben sevindim
Ama su anda aynı bilgisayarlar kimin için oy bilgisini sayicaklar
To be or not To be or to be continued
Yani ona göre bi Dow endeksi ayarlarlar artık
Bizde onların dümen suyundan kopamayiz zate
Ah aaahhh
Bilebilinilse
Nasdag zirvesine geldi.
TArihsel hareketlere baktığımızda genelde v hareketinden sonra küçük bir v daha yapıp yükselmiş.
https://www.tradingview.com/x/OmMDkOa9/
ABD tahvil faizleri saglam yukseliyor. Dow donusu yakin, fakat bir haftada % 10 daha yapsa yeni zirve gelecek.
Bist 1 cent beklentim devam ediyor. Bu sefer gunluk sat konumuna gecmeden poz acmayacagim. Zirveyi yakalayacagiz derken, hep terste kaliyoruz.
Bist te flat olmak cok zevkliymis, aksam zaman daha keyifli geciyor.
Abd polisi göstericiye önce yumruğu bir çakıyor sonra akan kandan test yapıyor
Bu ne saçmalık ya testmi vakamı kaldı abdde
Dünya nüfusu niye 7 milyar ki
Ölsün 6 milyar insan rahatlasın ne gerek var işkence çekmeye toplu temizlik olsun
6 milyar zaten 1 milyar için çalışıyor hiç gerek yok
Yaradan neden işkence çektiriyor insanlara
Ben işsizim hakkımı arıyorum dayak yiyiyorum şikayet ediyorum sonuç yok
Eee zevkimi alıyor
İnsan bir sorar yaa
Niye dünyaya geldim büyüklerimin 5 dakikalık zevki içinmi yoksa imtihanamı
Ne gerek var canım bunları sormaya
Yap yalakalık acıma milyonları götür
Alsana cennet vay beee kapitalizme farkın yok inancında aynı bokun laciverti
vayy
dow 27.300 görmüş.
demedi demeyin....