165.125 kapadım.....
Printable View
1653 flat.
Abi endeks süper de, kağıtlar tırt sanki...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugun çarsamba.........kredılı işlemler var.......dıkkat edın....164 gelırse sasırmayın
Reis : Döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı
anadolu ajansı gibi :)) haahhaa.. neyse demek bazı insanlar da böyle..diğer yandan aylarca "13o milyar dolar satıldı -50 milyar dolar rezerv" şeklinde konuşmalar oldu kamuoyunda.. bu konulara laf söyleyemediler.. ama şimdi nedense gaza gelmişler yine.. oysa değişen ne ?? hiç bir şey.. bu arada rezervlerde bir şey kalmamış demek bile olayı tam yansıtmıyor zira EKSİ olmuş.. hiç bir şey kalmasa boş olsa yine bir şeydir :kahkah: ama bunnar EKSİ yapmayı başardılar..
bu akape sosyal medya konusunda çok aktif hatta troller için ofis bile açmışlardı "dijital Turkiye ofisi" gibi bir şeydi ismi.. her foruma adam atıyorlar sanırım boş bırakmıyorlar..
New York’ta Liseler Yüz Yüze Eğitime Başlıyor
Gidemeyisinden belliydi patinaj yapti yaptı olmadı. Bastılar geriye...ytd
yavas ver oglım.
Bi short deneyim dedim, vazgeçti döndü, hay şansımı ben
Millete shorttan margin yedirtip tam 14.30 da boru gibi aşağıya basması iblislik değilse nedir? Vallahi ayıp dicem de öyle bir kavram yok tabi bu piyasalarda, kim kime korsa resmen.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petkim vs.. ile tutuyorlardi piyasayı artık bademler bir yere kadar dedi herhalde..
Xbank 1430 civarlarında bir kapanış yapmadığı sürece endeks rahat yok. Her çıkış satış fırsatı oluyor gibi...
Kanada'nın Ontario ve Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaleti arasında tam ortada bulunan Niagara Şelaleleri dünyanın en ünlü şelalesi desek yeridir:)
Neyi ezberlediniz fich in sorunlu kredilerle ilgili açıklamayımı biliyordunuz.:)
oyun indir bindir trede ile dönüyor, indir bindirin olduğu yerde bu hareketler normal .
ABD tahvilleri 155 üzerine çıkıyor , dolar oynuyor bu oynaklıkta normal .
Çok canım sıkıldı, bu hafta eksideyim, artıya dönemiyorum, dönebilecek bişi de bulamıyorum
En güzeli ekran kapamak sanki, robotlar ve kurumlar birbirini dürtsün, akşama bakarım artık kapanışa yakın
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/5AAafE.png
dunku shortlarve margin ile alakasi yoktur :)
dunden kalma bendede vardi 1642.50 maliyetli, biraz once uzerine ekleme yapmistim 1649.50 den
hepsini kapama firsati verdi 1637.75 ve 1638 den
164.-- 165 aralığında sanki güç kaybını bildirmiş
https://i.hizliresim.com/nlZtT3.png
ekleme yapayim 1649 maliyetleri kapatmasam palacan geri 1649 a gotururdu ama ben tumunu kapattigim icin muhtemelen gunu en dusukten kapatir yillardir boyle bugunde degismeyecektir :)
sn lambert,
Bu doldur boşaltlar bademlerin en sevdiği çok güzel hareketlerdir özellikle yakın zamanda çok uyguluyor hacim den dolayı .
sabah başlar kapanışa kadar 3-4 kez bu gitgelleri yapar .
1-6 milyar,
6.12 milyar,
12,18 milyar,
18,22 milyar hacim aralığında son yabancı çıkışından beri.
xu100 Son durum
https://i.hizliresim.com/cm283m.png
siz Subjective e sordunuz ben sosyal medyada okuyup burada paylaşmak istedim ..
https://i.hizliresim.com/9B52eb.png
RTE nin açıklayacağı ekonomik programın tarihi bellimi
Tosunum bugunde çaktı gol oldu:)
EKONOMİK REFORM PAKETİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan öncülüğünde uzun süredir üzerinde çalışılan, makroekonomik istikrar politikaları ve yapısal politikaları içeren ekonomik paketin 12 Mart Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
Açıklanacak paketin, sürdürülebilir büyümeyi destekleyici, enflasyonist baskıları azaltıcı ve yapısal kırılganlıklara cevap veren bir dizi unsuru içinde barındırması bekleniyor. Hayata geçirilecek politikaların yabancı yatırımcıların güvenini tazeleyeceği, ülke imajı ve kredibilitesine artırıcı etki yapacağı değerlendiriliyor.
1640.5 lönk... 1/10