Printable View
TÜRKİYE-İSVEÇ Kadınlar voleybol maçı 17.30 başlayacak. Başarılar.
Zaten son günlerde iktidar idareyi iyice kaybattiğinden saldırılara göz yumacağa benziyor, zat bu daha başlangıç bile demişti,yani eylülden sonra hem ekonomik,hemde idare yönünde sıkıntılı geçecek döneme giriyoruz,muhaliflere baskı dahada artacağa benziyor,çünkü bu işin ucunda yargılanmak var,yargılanmamak için her türlü yola baş vuracaklar,tabiki nafile çaba,duyumlara göre ordunun içi ve savcıların içinde kazan kaynıyor,zaten göz dağı için 90 yaşına gelmiş generalleri 28 şubat bahanesiylen tutukladılar,işin içinde dedikodulara göre fetoş ile görüşmede varmış,iktidarda erime hızlan devam ediyor,yani denize düşen yılana sarılır misali gibi hareket ediyorlar...bakalım bu işin sonu neye varacak !!!
Adı üstünde Dereli,bu kazamızın yerleşim alanı direkt derenin içinde,derenin üst noktasında büyükçe bir hes mevcut,ani yağışa ve heyelanlara müsait bir yer,yıllarca bildiğim kadarıylan sellerin sayısını unuttum bölgesel olarak.Japonlar SEKA'yı yaparken sele karşı 15-20 metre boyunda derenin üst noktasına set çekmişler,çekmeselerdi,fabrika ve yerleşim alanları sular altında kalırdı,şu an zaten fabrika yok peşkeş çekildi,yerine toki,araştırma hastanesi ve stad yapıldı,bunları koruyacak olanda bu set,Japonlar akıllı insanlar afet konusunda,ama ne yazıkki büyük sellerde bile üst nokta korunsa bile derenin denize birleştiği yerler ufakta olsa sele maruz kalıyor.
Bir Derelide burada var, yerleşim filan değil sadece kaplıca, dereyi görseniz ne seli yahu dersiniz, emme kamyonu yerinden oynatacak sel gelir.
Kap : Fenerbahçe Sportif A.Ş : Kulübümüzün; 3 Temmuz Kumpası sebebiyle uğramış olduğu her tür zararın tazmini için; o dönem verdiği kararlarla bu zararın oluşmasına sebebiyet veren Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı bu sürecin ilk adımı olarak fazlaya dair haklarımız saklı tutularak yaklaşık 250 Milyon Türk Lirası karşılığı tutarında tazminat davasını açtığımızı tüm kamuoyuna bildiririz.
Rusya: Türkiye ile yeni S-400 anlaşması yakında imzalanacak- Sputnik
Buk sam2
Bizde ise yariycak rus fuzesi
S400 anlamsiz
Buk m3 taktikal
130 km menzil kafi
Sayica cok Alican
15 - 20 dene kafi
S400 anca dunya savasi olursa
Show yapmeyecen aga
Ahilli olucan
amaca uygun sey alican
Bi timbirlent ayakkap aldim indirimde 180 Kaat
Kiz dedi
Bunlari teknede giyme icun tekne sahaplari aliyo
Eyi dedim
Tekneyi de sonra alirik
:)))))))
Cumhuriyet Kadınları Birliği'ymiş
Yesinler onları
Kafayı yemişler derneğinden öteye geçemez.
Kadını katleden eve hapseden eşit görmeyen bir zihniyetin yanında olamazlar.
Lider atladımı bunlarda atlıyor.Birey düşünce yok bunlarda.
O zaman ne olunuyor?Vatancılar?
Koyun
Mankurt
Embesil
Yani düşünemiyen?
Kendi Fikri olmayan.
Uleyn;Şu borsada 2 Tavan giden kağıdım olmadı.Yanarım yanarım ,ona yanarım..:vk:
1.Hafta önce,AGYO Kagıdı 2.70 TL civarında idi,perşembe -cuma tavan kapattı,bugün baktım gene tavanda..4.97 TL Olmuş..
Eşeği sağlam kazığa bağlayayım diye,gidip Otokar,Fort,Deva,Sasa,Nuh,Vestel,Karel aldım,alıyorum.Bu Eşekler inat edip,ayak direyip ileri gitmiyor ,Çürük çarık şirketlerin kağıtları ise uçuyor..Gelde pirelenme..:wu::(:vk::vk:
Tuzu Kuru gibiler benden uzak olsun.
Karton sonu Bryat sonuda
Egeen aldım 5 aydır sürünüyor.
Karton normal düşüşe devam orada indikatör patron aldım derse al sattım derse sat.YTD.
Bryat ne demeli onda döküldük lakin gelde al derler bende bışıık derim.
Bırakacak yermi arıyorlar adammı seçiyorlar.
Hisselerin çoğu zirvede az dinlensinler demi.
O,Gitme sıra bize degil de,Kağıtlara gelse iyi olacak.! :-))
Kasım,Aralık için ben tersini düşünüyorum..
Şirketlerin, Yılsonu bilanço beklentileri,Yurtdışı-Yurtiçinden Kredi bulabilmek için,Hisse/Şirket değerini yüksek göstermek ,Hisse fiyatlarını şişirmek gibi birçok harekete sahne olur,diye düşünüyorum...
Ha,Siyasi yönden zaten hep bir aksiyon var..
kazara bayılan falan olmamışmı...genelde her boğaz köprüsünden geçerken atlamak üzere olan birileri olur ve kurtarılır ya..
Memur-Sen başkanı geçen zam pazarlığın diretti buçuk zam aldı. Buçuk Ali ünvanından utanmış , bu kez daha fazla direnmiş ki 1 puan fazla zam almış.
Hala bu sendikaya ufak çıkarları için üye olanlar utansın.
Merak etme bende nazara geldim kurşun dötüreceğim:oleyo:...Kent-Kalkınma-Megap bunlar beni öptü,Ostim dedik umutlandık oda tavandan yuvaya döndü,elimde karlı kağıtları postaladık şimdi kaldık yayan,mecbur bekleme modundayız,vurkaç yaparken yani anlıyacağın vurulduk:oleyo:
O artık geçti,adamlar geleceğinden umudunu kesmiş...Türbanlı kadınlan röpordaş yapıyorlar oyunu kime verirsin diyorlar,tabiki RTE,neden diyorlar,çünkü çuvalını doldurdu !!!,ama çuvalını doldurmuş diyorsunuz,öyle,çünkü gelende çuvalını doldurmaya çalışacak:kmk::plc:
Bist 30-50 Bataklığından çıkamıyorum ki..
E,Geçmişte Batan,Tahtası kapanan şirketlerden dolayı,içimde biraz da korku var.''Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer'' misali...
Günümüzde,Ticaret-Borsa anlayışı ve uygulamaları değişti de,Ben o değişime ayak uyduramadım maalesef...
Eskiden Parayı kazandıran kağıtlar,Temeli ve Blançosu sağlam,ağır olanlardı..
Şimdi ise,Her yönden hafif olanlar uçuyor,Para kazandırıyor..
Bu tahtalarda ticaret yapmak da, cesaret ve nakit para gerektiriyor..
Umarım;Andrenalin yaşarken,Erik Dalına basmazsınız...:-))
Umarim erik dalına basmam. Son dönem bir çok halka arza katıldım. Sadece unlu ve klkim zarar ettirdi. (Klkim ortalama düşürerek kara geçtim)
param olmadığı için 3 er 5 er bin TL'lik alım yaptığım için tavan ya da taban fazla etkilemiyor.
Bugün Penta'da göz göre göre taban yedim. Oğluma aldırmıştım 42 lot sata sata 13 lot kalmıştı. Cuma dedim pazartesi çık kalanı. Bugün saat 10 ile 11 arası 4 kez aradım uyumuş bakmadı. Saat 12 de geri dönüş yaptığında çoktan taban olmuştu. Sağlık olsun.
Memur maaş zammı 2022 de %12, 2023 te %14
MB eflasyon tahmini 2022 de % 8, 2023 te % 5
Kontrolü öyle kaybettilerki artık birbirlerinden haberleri yok !!!
Çalışma bakanına göre enflasyon artarak gidecek, Maliye bakanına göre düşecek...
Tahminde bulunmak yerine ZAR atarak cevap verilse tutma oranı %50, yüksek atan düşecek, düşük atan yükselecek tahmininde bulunsun, karışıklık heyecan katar ))))
ABD,Avrupa kapitalist emperyal ülkeler Arap baharı vs pisliği daha yapamıyor,yapamayacakta,zaten yaptılar yapacaklarını,çünkü Virüs başlarına bela oldu bizim gibi bizler gibi,onunlan oyalanıyorlar,en son Afkanistan örneği gibi,önce Rusya için desteklediği örgütler şimdi başlarına bela oldu,bütçeleride yara aldı,sadece sözlü olarak mırıldanıyorlar,şu anda odak noktaları Türkiye,Türkiyeyi mülteci deposu gibi görüyorlar,bunların gücü ile iktidara gelenlerde taviz veriyorlar dosyaları kabarık olduğu için...Virüsün tahrifatı ileride ekonomik küresel krizlere dönüşecek ona göre önleminizi alın,ama sonuç iyi olacak,çünkü çoğu insanlar artık uyandı...2018 başlangıç miladı oldu 2025 son bulur gibi bu sömürü düzeni,sevmediğimiz virüs resmen bizlere iyilik yapmış gibi,galiba ilahi adaletde var bunun içinde,çünkü Dünya savaşına doğru hızlan gidiyordu ortam 1929 krizinde olduğu gibi,ben bu yönde iyimserim değişim için.