An itibariyle ülke genel olarak 3 iş grubundan oluşuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmanı
3. Siyasal iletişim uzmanı
1 ve 2'nin çok olması kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olması çok fena (ve yorucu).
Printable View
An itibariyle ülke genel olarak 3 iş grubundan oluşuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmanı
3. Siyasal iletişim uzmanı
1 ve 2'nin çok olması kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olması çok fena (ve yorucu).
ülkücü ne ülkücüsü bilmem ama menfaat ülkücüleri her yerde dolu...
islamcı ne islamcısı bilmem aynı şey onlar için de geçerli
kürtler zaten her daim hayal aleminde idiler ve bir türlü çıkamayacaklar
so ulusolcu mu ulusalcı mı belli olmadan belki de ayrışmadan dengeyi bulamayacak...
benim gözümde şaft kaydı ve düzelmesi pek mümkün görünmüyor ama yanlış ittifaklar oluşmakta... asıl merak ettiğim ise mesela Perinçek ile Bahçeli ittifakı gibi nasıl bir arada bulunabilmekteler ve taraftarları hala nasıl uyanmaz ...
evet sn 101 için trafik kurallarına uymayı kastetmiştim... :)
yatağa yatıp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaşamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz :)
bunlara yani mesleklere siyaset proflarını ( gerek hayat gerek akademik anlamda) ekleyelim mi...
Aywaaa...!
Notlarım arasında bir şey buldum....
30.03.2021 tarihli....
Senin bir yazın. Nerede yazmıştın? Bilmiyorum. Şimdi ne dersin?:notr:
Alıntı:
Nomura, Credit Suisse AĞIR YARALI
Goldman HAFİF YARALI
Morgan Stanley, UBS BELİRSİZ
Bir de senin alkolog da 30.03.2021'dedemiş.Alıntı:
Avrupa'da 3 banka batar, işte o zaman MALA GİRİŞ ZAMANI 10 YIL...!
Çok yorgunum abi...Alıntı:
yatağa yatıp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaşamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz
selamlar:
saygı değer arkadaşım bu sanal alemmidir ne zıkkımın köküyse bunları takip etmekten vazgeç.
bunların insana hiç bir faydası olamadığı gibi zararı anlatmakla bitmez.
bu kardeşane bir tavsiyedir karar sizindir..
Allah gencinden versin ölüyorum desen kimsenin umrunda değildir.
bütün gün sanal alemde şu şunu demiş,
bu bunu demiş lüzumsuz ve gereksiz boş yazıları okumak insanda zamanla unutkanlık devamında Allah korusun hafıza kaybına sebep olur.
insanların çenesi bitmez.
bu devirde haber bile izlemeyeksin,
ne olmuş ne bitmiş diye merak edilirse trt-nin teletksi var,
iki dakika teleteksten haber özetlerine bakılır heosi bu kadar.
haber izleyeyim diyorsun,
kaza bela cinayet ve siyasiilerin bitmez tükenmez zırıltıları.
hergün aynı zırıltılar hiç bitmiyor,
ne mecburiyetim var bunları izlemeye.
Adem Soylu
@AdemSoylu25
·
2s
#eregl yılsonu fiyat hesaplaması;
Ereğli kaç harfli: 6
Borsa kodu kaç harf:5
Bir yılda kaç bilanço dönemi var: 4
Dünya kaçtan büyüktür:5
Yılsonu fiyat hedefi : 65.45
Prof. Dr. Bengi BAŞER
@bengibaser
·
14s
Maalesef Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı gözaltına alınmışâ€¦.
İran Şiraz Şahçerağ türbesi akşam namazı esnasında ateş açıldı. 15 kişi hayatını kaybetti. 40 kişi yaralandı. Yaralılardan 7'sinin durumu ağır.
https://twitter.com/enemy2me/status/...JYjTMZgBQ&s=19
Linkte video var. Tüm haber kanalları aynı metni okuyor. Haberler tek bir merkez tarafından yazılıyor, haber kanallarına dikte ediliyor. Halk bu haberleri dinliyor, hafızaya atiyor ve bu yalan haberler "gerçek" haline geliyor. Halklar bu şekilde kodlanıyor. Artık gerçeği bütün çıplaklığıyla insanların önüne koysanız bile artik size kimse inanmaz.Alıntı:
News is Acting part3📰🚨
Once you realise ALL news is scripted it no longer holds the same power and spells over you🧠
They’re all reading the same script
Yalanı gerçek, yanlışı dogru yapıyorlar.
İşte "korku ve yalan imparatorluğu".
Merak etmeyin yıkılacak. Yeni bir "Nuh Tufaninin" hemen oncesindeyiz.
Yikilmak üzere. Hissedebiliyorum.
İran'da Devrim Muhafızları generalleri Mehdi Mollashahi ve Javad Keikh vurularak öldürüldü.
Almanlar bu rezil hükümetten bir kaç ay sonra kurtulurlar. Abd'nin başında da Biden var. Basin toplantisi sirasinda adamin yuzune karsi, "çocuk tacizcisi" diye bağırıyorlar. Gülümsüyor.Alıntı:
JUST IN - German government coalition agrees plan to legalize purchase, sale, growing and possession of recreational cannabis.
Türkiye'de bunların muadili hangi parti? Herkeş biliyor.
Dr.Patrick Albert Moore;
✅İnsan kaynaklı karbon emisyonunun hiçbir bilimsel dayanağı yoktur.
✅Bu yalanlar İPCC tarafından icad ediliyor.
✅Bilgisayar modellemesine danayan bir olasılık.
✅Bu teori falcılık ile aynıdır.
Alıntı:
Genç şeytan: Cehenneme nasıl gönderdin?
Yaşlı şeytan: Korkutarak!
-Neden korktular? Savaş mı? Kıtlık mı?
-Hayır...Hastalık korkusu
-Hastalanmadılar mı? Ölmediler mi? Tedavi yok muydu?
-Hastalandılar, öldüler
-Anlamıyorum..
-Yanlışlıkla ne pahasına olursa olsun ⤵️⤵️
Alıntı:
tutunabilecekleri tek şeyin HAYAT olduğunu düşündüler..
Sarılmadılar birbirlerine, selam vermediler, uzaklaştılar birbirlerinden, insanlara dokunmaktan vazgeçtiler.. İnsana dair her şeyden vazgeçtiler Ve paraları bitti, İşlerini kaybettiler, Duydukları her şeye, medyada ⤵️⤵️
her gün öldüler...Alıntı:
gördükleri her şeye körü körüne inandılar..
Özgürlüklerinden vazgeçtiler,evden hiç çıkmadılar, akraba veya arkadaş ziyareti yapmadılar. Dünya gönüllü mahkumlarla büyük bir toplama kampına döndü. Her şeyi kabul ettiler.. Sadece bir sefil gün daha yaşamak için. Yaşamadılar,⤵️⤵️
C.S. Lewis 1941
Ne kadar tanıdık değil mi?
Para bir dindir. Tanrı'sı da Manat'tır. Bu Tanrı şeytanın ta kendisidir.
Şeytan vardır. Bir varlık olarak vardır. "Nuh Tufanı", "Cennet", "Cehennem", "Şeytan" bu hikayeler çok eski hikayelerdir. Çok eski ve neredeyse her toplumdan, her medeniyetten bize bu hikayeler intikal etmektedirler. Sadece bu bilgi bile "bu hikayelerin" gerçek olduğunu kanıtlar.
Mesela Nuh Tufanı. Geçmişte sadece bir tane tufan olduğunu mu sanıyorsunuz?
Hayır. En az beş tane oldu.
İnsan mutlu olmak ister. Özgür olduğunda mutlu olur.
Paraya olan ihtiyacınızı ne kadar azaltırsanız, o kadar özgür olursunuz. Para ihtiyacı köleliktir.
Ne kadar özgür olursanız, o kadar mutlu olursunuz.
Manisa Tarzanı mutluydu. Sadece bir short giyerdi. Spil daginda bir barakası vardi ama kapisi, penceresi yoktu. Yataği yoktu, yastıği yoktu, derme catma tahtadan bir sedirin ustunde yatardi. Yorganı, battaniyesi de yoktu. Yaz kis her gun soguk suyla banyo yapardi. Falan filan iste.
Defalarca yazdım, Budha der ki, isteklerinizden vazgeçin. En son isteğinizden vaz geçtiğinizde Nirvana'ya ulaşırsınız.
Nirvana, "cennet bahçesi" mi?
Yunan Mitolojisinde, şeytan bir adada doğdu. Hera peşlerindeydi, şeytanin dogdugu yer belli degildir. Leto ikiz bebeklerini gizlice doğurmuştur. Dogum sirasinda ılık bir hava oluştu ve yine ılık, altın sarısı, hafif bir yağmur yağdı. Her tarafı çiçek kokuları kaplamışti. Kimbilir, belki de sürekli Zeus'un korumasi altindaydilar.
Şeytanin dogdugu yer belli degildir ama mezarı bellidir, şeytanın mezari Manisa'dadır.
Manisa Tarzanı ise aslinda İrak'li bir çocuk doktorudur. Şii'dir büyük ihtimalle, Sünni öyle olmaz. Osmanli Padisahi, 1.Dunya Savasinda cihad ilan edince, gelir Osmanli Ordusuna katilir. Sonra Kurtulus Savasina katilir. Savasarak Manisa'ya, Spil daginin eteklerine gelir. Orayi cok begenir. Savastan sonra memleketine doner, bir kazada hamile esini ve kucagindaki diger cocugunu kaybeder. Artik memleketinde duramaz, Irak'tan cikar, yuruyerek Manisa'ya, Spil daginin eteklerine yeniden gelir.
Artik 63 yasinda ölene kadar orada yasar. Dunyanin ilk cevrecisi olarak kabul edenler vardir.
Abi niye yazdim bunlari hiç bilmiyorum.
Spil Dagi dunyanin en buyuk miknatisidir. Gormediyseniz gidin gorun oralari, guzel yerlerdir. Guzel restaurantlar, canli muzik, iraki falan filan iste.
Şeytan da Manisa Tarzanı da Manisa'da öldüler. Ayvagobekli Nöri Manisa'da dogdu.
Heyy gidinin heyy...
https://twitter.com/Xx17965797N/stat...FrwAcTliA&s=19
Linkte video var. Harari de Nuh Tufani geliyor diyor.Alıntı:
“If bad comes to worse and when the ‘Flood’ comes…the scientists will build a Noah’s Arc for the elite…leaving the rest to drown…” -Yuval Harari
Bilim adamlari elitler icin "Nuh'un gemisini" yapacaklar diyor. Gerisi bogulacak.
Bütün devlet başkanları aynı şekilde konuşuyor. Bütün haber kanalları aynı şeyleri söylüyor.Alıntı:
Biden: the US economy is expanding, and income has increased faster than inflation.
Enflasyon rakamlarının yalan olduğunu çocuklar bile biliyorlar.
Nato'cu bu kız. İyi haber, Urus'un hoşuna gider.Alıntı:
Gülsüm Khalilova, Hırvatistan'ın başkenti Zagrep’ten İstanbul’a girişinde gözaltına alındı.
https://i.hizliresim.com/bqytpp4.jpg
Alıntı:
Şebnem Korur Fincancı, 2012'de Bahreyn'de polisin "boğuldu" dediği bir gencin otopsisini gizlice yaparak işkence sonucu öldürüldüğünü ortaya çıkartmıştı.
🔺Ailenin talebi üzerine Bahreyn'e turist olarak gidip, doku örneklerini makyaj çantasında kaçırdı.
Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
44d
“Tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum, her akşam 1 tatlı yemeden yapamıyorum“ diyenlere:
Bir alışkanlığı bırakmak için gereken süre 21 gün; bunu yaşam tarzı haline getirmek için gereken süre 90 gündür.
3 ay sonra asla “canım hala tatlı çekiyor” demeyeceksiniz! Vazgeçmeyin! 💪
https://www.youtube.com/watch?v=fg-mKa67W_4
Erdoğan'ın kıymetini bilelim...
Elon twitterı satın aldı ve Trump Reyis'i banlayanları kovdu. Kovulanlardan ikisi Hintli biri Frankisyen.