Günaydin arkadaşlar
Printable View
Günaydin arkadaşlar
Adam savaş çıkarmak için her haberi yapıştırdı ama olmadı...Benim artık sağlam bir ters indikatörüm var:)
Hele günde 5 kere aynı pozisyonu yazınca,TEYİT GELMİŞ OLUR.
günaydın.
zor bir işlem günü daha başladı.
zor derken açılışa göre short sıkıştırmaca olacak gibi
Geçen yıl KPSS 1.sinin mülakatla elendiği bir ülke burası. AKP-Fetö işbirliği ile tüm soruların yüzlerce kişiye verildiği bir ülke burası. Yılını unuttum 1000'e yakın kişi tüm soruları doğru cevaplamıştı:)
Ben şahsen bu katakulli sınava girenlerin aklına şaşıyorum.
Bu ülkede bu keneler gelmeden önce sınavlar ve seçimler şaibesiz yapılırdı her şey nizam içerisinde olurdu. Her şeyi mahvettikleri gibi bunu da mahvettiler. İnsanların alın terini, anne babaların çocuğum sınavı kazansın diye dişinden tırnağından artırdıklarını ve emeklerini çaldılar. Bu hırsızlar din,iman,allah,kitap diye cahilleri hedef kitlesi olarak görüp her türlü ahlaksızlığı yaptılar/yapıyorlar. Ya ilk seçimde defolup gidecekler ülke rahat bir nefes alacak, ya da çok daha felaket günlere yelken açacağız.
Danaya girer gibi bir kaç kişi birleşip soruya girilebilir.Dediğiniz gibi tırt değilsen soruların hepsini satın almaya da gerek yok 100 değil de 50 soru alırsın az bişi de kendin yaparsan mantıklı olabilir.:)))))))))))))))Memuriyet olayı sadece maaş değil ki,iş güvencesi sağlık emeklilik de düşünülünce olay değişir.
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya'dan enflasyon öncesi Beştepede ziyaret
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya, temmuz ayı enflasyon rakamları öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na dikkat çeken ziyarette bulundu. Çetinkaya burada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken, detaylara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Soru hazırlayan komisyonu nasıl seçiyorlar,aklım almıyor?
Tonlarca kaynak-soru bankası var.İllaki onlardan alacaksan bile her kaynaktan 1-2 soru alırsan kimse bir şey diyemez.Ama bir kaynaktan 20 soru alırsan KIYAMET KOPAR ve her türlü ittihamla baş başa kalırsın.
Bu acizliktir ...Zaten açığa çıkacak olan bir durumdur.Bu adamlara bir de soru hazırlamaları için para veriliyor.TAMAM KENDİNİZ HAZIRLAMIYORSUNUZ AMA bari tüm kaynaklardan harmanlanmış sorular sorun...o bile yok..
Bir de soru hazırlamada metod yok.Ya çok zor ya çok kolay.oysaki bir yöntem olmalı ve bu her zaman uygulanmalı.
Çok zor olunca da çok kolay olunca da ölçme yapamazsın,YIĞILMA OLUR(BU SENEKİ LGS VE YKS)
10 SORUNUN ; 2 Sİ ÇOK ZOR,2 Sİ ZOR,2 Sİ ORTA,2 Sİ KOLAY,2 Sİ ÇOK KOLAY...Bu kadar..sadece yapılması gereken bu...
Her testin içeriği bu olmalı.Matematik çok zor olup,Türkçe kolay olmamalı..
son üç aydır muhalefetın öne surdugu secımlerde oy kazandıracak her tyrlu olumlu seylerı yapmaya basladılar..esasında sureklı boyle soylere hayır dıyen ıktıdar . secım sebebıyle olumlu herseyı yapar hale geldı ama bu onları kurtarmaz..aksam sınav skandalı ortaya cıkınca ösym baskanı gorevden alınmıs..DDK sonucunu beklemeden durum bayagı vahım anlasılan sıpsak yapmıs reis
Öyle değil hocam. Bariz ve kasdi bir hata yapmadığın sürece ömür boyu iş güvencesi, sağlık güvencesi, kısıtlı da olsa bir yaşam kurabilme kapasitesi ve ücretli çalışana göre (ssk'lı yani) daha iyi koşullarda emekli olabilme imkanı var. Bu ülkede bunları sağlayabilmek aileden servet kalmiyorsa kolay mı?
yuuuh yuzde1 enflasyon varmıs....79.6 80 yapmamıslar musterının ayagı alıssın
abka tuz koktu ülkede tuz...
kurumların özerkliğini ve liyakatini kaldırıp iş bilmezleri doldurursan olacağı budur...
particliğin girdiği her yer bitmeye mahkumdur...
yazık...çocuklarımızda okuyup bir yerlere gelip kpss ile bişey olmaya çalışıyorlar...
sorular ise birilerinin elinde dolaşıyor...
Dün açıp ve alttan kapadığım 2 parti shortum vardı
bunun 1 tanesini üstten 2923 ,50 den geri açtım
Şekere : %555 zam
Doğalgaza : %300 zam
Kırtasiyeye : %284 zam
Ekmeğe : %276 zam
Elektriğe : %260 zam
Ulaşıma : %242 zam
Motorine : %235 zam
Ete, süte : %215 zam
Peynire : %208 zam
Ayçiçekyağı: %210 zam
Mutfak tüpü:%122 zam
#Enflasyon: %79,6
Ne olacak görevden alınsa? Kifayetsizin biri gitti başka bir kifayetsiz gelecek. Sorun şu; Ülke ahlağını kaybetti, liyakatini kaybetti, aklını kaybetti.
Sen bugün Nebati'yi görevden aldın mesela yerine kime koyacaksın? Nitelikli, eğitimli biri bunlarla çalışır mı veya bunlar böyle birini ister mi? Doları 18'lere çıkartıp millete çaktılar böyle bir kötü niyet besleyenlerden nitelikli bir atama bekler misin?
işctr,ye bakın...bankalardan ayrılıp ta gidiyor...
Dışarısı zayıf ABD nin dünkü kışkırtmasını sindirmeye çalışıyor piyasalar.
gelecek olumsuz ve olumlu msj takip edilecekdir.
stoploss larımız hazır sıkıntı yok temkinli olunması gereken 1-2 gün.
utanma şişeyi eksiye döndür ya zahmet etme hiç.
Havayolları daha ne gidecek diyordunuz 2 günde %6 yaptı Viopta %30 a tekabül eder.
Avrupa borsaları kırmızı....
biz de kızarak palaaa :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Yan basıyor gıcık olduğum. Cono. Gel lan.
Gene vurdum dayanamadım not alın.
off yaa şatışları çektikçe aşağı kaydırıyor palacan..makasla kandırdı yıne bizi emanuke...
:kahkah:bak buradakilerin çoğu sağdan soldan okuduklarını kendi düşüncelerimiş gibi yazan ekip mevcut.Ama bir o kadrada kaliteli işin bilincinde arkadaşlarda var
adam bana özl den beğeni ve itibar gönderiyor o kadarda önemli değil ama çıkıyor burada graflara bok atıyor ne çeşit elemanlar var bilsen.Sonra bulut agresif ve ağzı bozuk oluyor.Emeğime laf söyletmem gerekirse savaşırız .Bilmiyorlarki burada normal gözüküp kalbi si......leri :)
Bugun kredili mal olayında son gün mü dün öyle konuşuluyordu
BofA güne THYAO alıp SİSE satarak başladı,
https://i.hizliresim.com/sec781s.PNG
Bilanço öncesi ne dedik tahtalar arası geçişle oyun dönecek badem sporda sıse satıp bizim kuşu alıyor .
al ulan al uçur bizi:bravo:
Varantta itfa t+3 görünüyor ama vade sonu 29 Temmuz cuma olan varantın parası hesabıma geçmemiş henüz.
Bunun belli bir saati mi var? Bilen var mı?
2926dan abka abiden big abinin yanına yanaştım biraz bakalım akşama doğru çin tayvan bikaç çatapat :)kızkaçıran falan atarmı biribirlerine...
29dan bi cetun daha attım sona kımse banada kızmasın bigede kızmasın herkeş kendi parasıyla oynuyor ütmek de var ütülmekte ben zaten 1er cetun atıom hep:)
kuşta 55.30-40 da kısa vade çanak tamamlanacak.