katılıyorum. parası olmayana su bile yok...
y.t.d.
Printable View
Gerçek bir borsa olsa bir anda tavan olur 2-3 gün gider, açık pozisyon fazla ama arbitraj imkanı azmış, bence kontrol edilen bir hisse.
Dağınık hisselerde oynamak veya elin tetikte işlem yapmak lazım.
Borada oyuncular birbirini tanıyor. Aslında her yer aynı, parsel parsel paylaşılmış.
Liderimiz bile bir petrol arama işinde orada ENI var demişti, o zamanlar İtalyan'lar ile iyiyidik. Şimdi olsa orada Lukoil var denir.
daha da size hisse söylemem fade artı 10
buradaki dinozorlar ile lay lay lom yapın:) ytd
Bizim borsa gerçekte çöküş bekleyen baya var eyvallah.
bir kaç ay gibi kısa zamanda %100 artmış şu an bankalar tavanda yada primli.
soruyorum bankalar çökmeden bu endeks çöker mi?
İs dolar bazlı grafiklerin ucuzluguna tekrar geliyor.
Evet dolar bazlı grafikler.enkaz durumda.
Benim gibi insanlar var mı bilmiyorum herkes TL daha da çökecek derken ben TL degerlenecek israrimdayim emme VOB yapmıyorum.
TL.asiri çökmüş durumdadır ve ahaliye ısrarla zam yapılarak buda percinleri alüminyum tabuta cakmakta ısrar edilmektedir
Yapacak bir şey yok
Bankalarda dehşet verici şekilde ralli oluyor, hergün tavan tavan gidiyeah, bugün ykb yem etmişler yarın onuda tavana yapıştırırlar.
Cortcularin tabutuna beton döken doların düşmemesi ve temmuz asgari ücret zammı oldu bence bu bir tercih ve TL nin değerini böyle belirlediler belki bu beton ile malesef dayı enkaz altında kaldı TL. Bilmiyorum
Forumdaşlar, foruma girince sağda solda altta üstte şortlu, donlu, bikinili hatunlar çıkıyor.
Mert abide dert yanmıştı.
Ne demek istemektedir. Şortu açın mı diyor.
Ne raklamı yapıyor trendcilerler (trendyol) anlamadım.
Kendilerine o kadar guveniyorlar ve bizden izinsiz gus uçamaz diyip TL -80 reel faiz verebiliyorlar 1 sene olacak 3 ay sonra dayı boru degil
Türk parasına güvenen anahtarı gaybettti borsaya insanlar girmek zorunda mı dayi kim ne anlıyor hoş anlanacak bişey yok ne çok anlarsan o kadar vomvok
Putin TL'ye yatırım yapacağız dedi, korkuttu. Normalded yatırım kuruluşlarına göre TL çöp.
BBHT'de yerli aracı kurumların çoğunun model portföyünde banka yokmuş.
Sen vob yabma memedabi gademeler bomboş, bist tamamen kontrollü, herif sana gıcık olsa iki günde işini bitirir
Öyle yada böyle dayı eksi rezervle üstüne eksi dünyanın en büyük negatif faiziyle üstüne dayı hazineyi masaya sürüp bir şekilde 1 sene daha market ve yaşamımızı sürdürdük. Bu esnada rallidrn ralliye koşuldu.
Nobel ekonomi ödülü alacak birisi varsa belli dayı dünya da böyle birşey yok heralde.
memed ne anlatıyorsun burası kontrollü borsa olalı çok oldu uyan.
çelikleri kim 2 günde %18 yukarı yaptırdı.
kamu bankalarına 10 tavan çektirdi.Gördünmü SPK yı ortalarda :) başka tahtada 2 tavanı gördüğü an kafana bitiyorlar
mal bu işine gelirse oyna işine gelmezse DOLAR al diyor.
Ekonomi dehası... Emme kullanılan parada çok değil 1.2 trilyon TL 70 milyar dolar felan.
ABD gibi ülkenin başında olsa bu ekip heralde ucusa gecerlerdi..
70 milyar dolar ile harikalar yaratirlarken 1 trilyon dolar ile akıl almıyor...
Almanya vs böyle yönetim görmemiştir anlayamiyorlar haliyle. Jp morgan bankalara 2 TL hedef verirken 11 lira olmuş durumda buda gapak olsun der gibi dayı
Nobel goes to
Millet bugun çıkmış haber mi var aşağı geldi diyor,
haber mi vardı bam bam yukarı gitti:)
bugun tamamen psikolojiye oynuyor Yükseklik korkusu olanların psikolojisine oynuyor 2 taraf için:drunk:
ABD açılında satış emirleri gelir diye düşünüyorum ama her zaman ki emin değilim.
Borsayı Ruslar alıyor ise Amerikalılar da düşürmeye çalışabilir.
Enayi cortcularin paralar batarken Moskova da mermi oluyor hesabı bu da bir ilginç yaklaşım.
Cort aç bat paran Rusya kalkınmasına gitsin
Herif kamu bankasına girdi, en son alacağım hisseler, iyi ki short sevmiyorum çoktan sıfırlamıştım.
endex 15lik ve 30lukta ters bayrak var gibi ne dersiniz???
başladı bu şeytanlar yine sert yukarı.....
Ben de dünkü zararı anca kurtarabildim, az nefesleneyim.
Bugun 1 tane işlemim var o da 3802 reverse long hiaaaaammmmuna.
Kapattım kalktım benden bukadar dayu ruhumuz fakir para yakışmıyor elimize emeği geçenlere teşekkürler iyi akşamlar.
Doları 9 liraya getirsin RTE ye oy vereceğim borsa umrumda değil.
Halaya katilacagim ve emekli olacağım
Sizin oradan yüklü bir alım oldu kimdir diye kesin aracı kurumlar birbirine soruyorlar.
Hoş Vakıfbank Şekerbank alanlar Haziran'da büyük katladi dolar 5 liraya geldi onlara
yarın olsada yine banka alsak...
Şekerbank'ı geçenlerde burada bir arkadaş hiç artmıyor diye serzenişde bulunmuştu, 1,10 filandı. Orada yıllardır bedelliler ile vatandaşın parasını aldılar. Toplayanlar artık sandığın vs'nin satacak hissesi kalmadığı ve bedelli riski ortadan kalkınca harekete başladılar bence. Hala paralarını kurtaramamış olabilirler. Zamanında sermaye indir bindir de yapmıştı, sevmediğim bir hisse, ama banka olarak iyi olabilir.
TSKB'de de satılacak pek hisse olmayabilir İş Bankası zar zor %51i buluyor gibi.
ikisi de alıp satmadığım hisseler. Ucuz hisseler ile oynuyorum ki elde kalırsa yatırımcı olalım.
Bu kadar kişi ben kenera çekiliyorum derse bu gider bazıları dayanamaz short açar bu gider de gider pala nin niyeti batırmak. Borsa coşarken küçük kağıtta hala ağlıyor millet bu garip değil mi
Domates in kurusu yaşı salçası iyi para ediyor.