Tüm veriler ışığında aday 06.03.2023 Pazartesi günü mü açıklanacak.
[emoji23]
Yani henüz açıklanan bir şey yok.
[emoji23]
Merakla Pazartesi gününü bekliyoruz.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Printable View
Tebin ort 5773 civarı bunun 100 altını günlükte görmesi muhtemel. Sonra onun ortunun 200 puan üstünü beklerim.
dayucum çok şey bekleme doldur boşalt yapacaklar.....dün dedim ya haber netleşmeden borsa düşüş olur.....diplerden al üste sat şeklinde yap.....birde hafta sonu riski var .....deprem kahinleri cumartesi ----pazar türkiyenin bazı şehirlerinde deprem olacak diye söylenti yaydılar......bundan da gitmez borsa.....diye düşünüyorum....YTD.....Rabbim ülkemizi afetlerden korusun......
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
22s
Diken: "Kılıçdaroğlu’nun adaylığında ısrar edilmesi durumunda İyi Parti’nin, millet ittifakından ayrılmayı masaya yatırdığı öne sürülüyor. Yola ‘yalnız kurt’ olarak devam edilebileceğini söyleyen İyi Parti kurmayları, ‘milliyetçi bir ittifak’ kurup aday çıkarmayı hesaplıyor."
Bence Chp yandaşları ve İyi parti yandaşları sosyal medyada çok boş şeyler yazıyorlar.
önce CHP liler iyi parti olmazsa RTE yenme şansı yok K.K nun .
iyi partililerde CHP olmadan RTE yi yenme şansı yok.
ha masada oturan diğer partiler şunu biliyor K.K olmasa idi o masada oturamazlardı şuanda kurdukları partilerde yakaladıkları ivme varsa MASA sayesinde onlarda biliyor .Alacakları oy belli bu yüzden kendilerine vadedilen kadar masada sesi çıkıyor :)
Bu yüzden masanın 2. ortağı olan Meral hanımın daha fazla irdelemesi normal çünkü siyaset bu kaybedildiğinde K.K gider , Meral gider ama diğer parti liderleri oturur:)
Doğru karar ne ise eksisi ve artısı ile bence Meral hanım ve Kemal bey son bir Altın vuruş konuşması kendi arasında yapacakdır
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
·
1 sa
Masayı dağıtan seçimi AKP ve MHP’ye hediye eder.
bana kalırsa boş konuşmalar kendileri ile çelişiyorlar.
çıktığı programlarda iyi partiye hep inceden sallayan Barış..
susmayı hiç bilmiyorlar bunu atıyorsan eğer sen Meral hanımın yapacağı hamleyi biliyorsun
KIZILDAĞ
@Sezgindemirel7
·
2s
ABD Tüm Rus Demir çeliğine %35 olan vergiyi %70 olarak artırmış.
JPM #toaso hedef fiyatını 252.80’e çekti.
3 kişi var tespit ettiğim biri gitmeden öteki geliyor
daha yeni yakamı birinden kurtardım 2. si ile uğraşamam
ne haliniz varsa görün
Normalde Rekabet Kurumu hafif ticari araçlar kısmında rekabet bozulabilir diyebilir, ama oradan yeşil ışık almış olmalılar.
Pala efendi bu endeksin kritik eşiklerini zamanlama olarak hep iç gündem meselelerinin olduğu günlere denk getiriyor. Tebrik etmek lazım
Türkiyede siyaset yapmak zordur , bu yüzden YALAN da çoktur.
bu benim sözümdür bu yüzden bu işler okadar kolay değil ya Dinle yapıyorsun , ya Bayrak la , ya Atatürk le var mı bu kalıp kullanmadan siyaset yapan yok aslında kendi adıma 3 de benim değerim ama Türkiyede siyaset Kutuplaştırılarak yapılıp kemik oy sağlanılıyor .
Şöyle bir analiz yapmak istiyorum biz Tv de Meral hanımın K.K adaylığından dolayı kalktığını düşünüyoruz veya bir kısım Alevi olduğu için diyor vs , benim için önemi yok saygı ile karşılarım , bence Meral hanımın tedirginliği K.K aday olması ile HDP 6 lı masa ile yakın temasa geçmesi hatta CHP vekillerden bakanlık verile bilinir söylemleri gelmesi rahatsız ediyor olabilir, bunu knedi taraftarına anlatamaz Ak ve MHP aldığı oylar geri döner bunu güvencesini bence K.K verirse buzlar erir diye düşünüyorum son bir konuşma olacakdır aralarında .
Kamu bir şekilde kuru faizin altında artıyor, faiz masrafını bankalar ödüyor. KKM 1,550 triyon, Kur %10 artsa 155 milyar masraf olacak, milleti delirtene kadar tutacaklar muhtemelen.
Millet de kur düşük kaldı diye gerçek dolarını satıp KKM'ye geçiyor, sisteme cephane veriyor.
Kusura bakmayın abiler de ben bu ereglinin kağıt gibi taa .....
Fenerbahçe taraftarının başvurusu üzerine alınan Kayseri'deki deplasman yasağı için yürütmenin durdurulması kararı, itiraz üzerine iptal edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Endeks ayrı telden Koç grubu ayrı telden
İstanbul iş çevreleri İmamoğlu'na desteği çekti dediler dün.
TKFEN, AGHOL de artıyor bugün.
Ereğlideki makasın yıllık faizi %6. Hayırlı işler.
Piyasa Gündem
@PiyasaTurkiye
·
13d
Bank of America
â—¾#YKBNK HF 14,5 TL'den 12,25 TL'ye düşürdü
â—¾#VAKBN HF 9,3 TL'den 8,65 TL'ye düşürdü
â—¾#ISCTR HF 13,3 TL'den 12,6 TL'ye düşürdü
â—¾#HALKB HF 8,85 TL'den 5,35 TL'ye düşürdü
â—¾#GARAN HF 34 TL'den 31,3 TL'ye düşürdü
â—¾#AKBNK HF 23,4 TL'den 17,75 TL'ye düşürdü
Anket kurgusu hatalı, çok anlamlı bilgi vermiyor. Görüp işaretlemeden geçen çok. Sonuçları görmek için işaretlemek gerekiyor galiba
https://i.hizliresim.com/nn6g701.jpg
iş yatırım:
listede değişiklik...
SAHOL: SAHOL en çok önerilen listemize eklediğimiz 23 Eylül 2022 tarihinden bu yana USD bazında %61 ve TL bazında %65 mutlak getiri sağlarken, BİST-100 endeksinin %3 üzerinde performans gösterdi. Diğer holdinglere kıyasla daha düşük seviyede olan net aktif değer iskontosu nedeniyle hisseyi listeden çıkarıyoruz.
O anket çok gerçekçi değil.Siyaseti yakından takip ederim..Geçmişte tahmilerim fena çıkmadı.:)
Bence cumhur ittifakı %42 alır...(akp %36 ,mhp %6)
Millet ittifakı %39 alır...
HDP ise %13
Diğerleri de geriye kalanı alır...ve 2. tura kalır...HDP ,nereye basarsa orası kazanır.
14-28 MAYIS arası GAME OF SEÇİM olacak...Her türlü pazarlığa açık.
2. tura kalacağına olan inancım tamdır.
girdiğiniz bütün siteler çerez toplar.
twitter adresiniz o anda aktifse açıksa yani hesaptan çıkış yapmadıysanız. sizin çerezi kullanır. hiç tanımamış birini bakmışsınız takip etmişsiniz :he:
veya beğenmişsiniz.
hesaban bakarsın dersin ben bunu ne zaman takip ettim hiç alakası bile yok
buna organik bot beğeni deniyor. veya takip.
birde sadece bot hesaplar var
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
3s
İYİ Parti: Genel İdare Kurulu 13.30'da toplanacak, Akşener açıklama yapacak
https://bbc.in/3kFe6Kw
Haber: Engin Açar
Gelen son dakika bilgisine göre, İYİ Parti Lideri Meral Akşenerin Millet İttifakından ayrılmak istediği iddia edildi.
Millet İttifakı dün ortak olarak çıkaracakları cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere bir araya geldi. TELE1 in ulaştığı bilgiye göre, Millet İttifakı ortak aday için Kemal Kılıçdaroğlu ismi üzerinde uzlaştı.
pıst 100 de 5210 altı 5160-5035 yeniden konuşuruz .
bakalım neye karar verecekler saatlik graf bozulmaya başladı.
ben dedim kadın bu masayı yıkacak...