Bu sabah orc ve konda'nın sözde son anketi yayınlanacak, bekliyoruz ... orc'ın 5 mayısta twitter de paylaştığı konya anketi .. akp-mhp toplamı %60.5, 2018 seçimde akp-mhp %74.4
Printable View
Bu sabah orc ve konda'nın sözde son anketi yayınlanacak, bekliyoruz ... orc'ın 5 mayısta twitter de paylaştığı konya anketi .. akp-mhp toplamı %60.5, 2018 seçimde akp-mhp %74.4
Anketlerin/beklenti eğrilerinin katılımcı dağılımı olmadan içsel değeri sıfır.
800k civarı ilk kez oy kullanacak genç var..(bu sularda olmalı)
En az iki katı ilk kez oy kullanacak çiçeği burnunda vatandaş var..
Mitinglerde gözükmediler, sesleri de çıkmıyor.
Görmezden gelinmesi hoş değil, hatta art niyetli.
3 gün var, hâlâ kimsenin net bilgisi yok..
Tarihimizin ikinci en sorumsuz seçimi..
*hatta üçüncü..
sadece satır arasına bakınca,
göçmenleri geri göndereceğiz diyene
2. gün U dönüşü yaptırabildiğine göre..
sadece 12 ay önce lemmingler gibi akarkenene,
vay efendim diyenlerin sesi çıkmadıysa..
o anketlerin tamamı elde kalır.
Valla artık millet seviyede bile RTE'e diyorsa demek ki sorun yok. Ben KK yerinde olsam seçim sonrası direkt istifamı basar güzel bir Avrupa ülkesine yerleşir hatta böyle Akdeniz kıyısı falan olan keyfime bakarım. TV'de Türkiye haberlerine bakmam bile. Affedersiniz de kafası en rahat olacak adam bu kadar sorumluluğu yükü omuzladı değişim yapabilmek için ama halk istemiyorsa yapacak bir şey yok. Değişimde öyle bazı şeyler ısmarlama da olmuyor. İmamoğlu olsaydı diyen çok bilmişler mahkeme kararını bilmiyor mu o karar açıklanırken ne yapmışlar. Şimdi KK beğenmiyorlar beğenmesinler efendim muhalifler kendi içinde bölünsün KK dedeme hiç bir şey olmaz. Bu saatten sonra ben bile evi barkı satsam yurtdışına gidebilir miyim diye bakıyorum valla elimden geleni yapar yurt dışında da Reise basarım oyumu. Sonraki seçime siz istediğiniz önderi bulursunuz inşallah.
21.11 ve 21.20 dolar satiş görüldü kapalı çarşıda.
USD TL 20,937 21,197 %6.03
EUR TL 22,746 23,114 %5.93
harem
Dike sürülecek aklı olmayan insanların ülke kaderini belirleyecek olması kadar acı bir şey yok. Eğer bugün toog 3 dk da bir çıksaydı naklen yayın ile gösterilirdi. Mmu uçağı uçabiliyor olsaydı yine canlı yayında semalarda gezerken verilirdi. Adam ülkenin anasını dibine kadar belledi belki seçimden sonra bu krizden çıkamayacağız. Adam uzaya gideceğiz sanıyor. Bakın bu gün eti 400 tl ye alıyoruz. O ucuza aldığımız batağa sürüklenen çiftçi de ekmeği bırakırsa aha o zaman telef oluruz. Ne acı ki kimsenin bundan haberi yok.
Bugün bir süpermarket sahibi düşünün adam işi gereği neyin ne zaman yükseleceğini biliyor. Adam gidiyor kamu bankalarından fatura karşılığı 100 milyon kredi çekerek salça çay şeker gibi zam gelecek ürünler aldı. Bu ürünlerin zamdan önceki fiyatları ile gelen zam %100-300. Adamın sadece %15 faiz maliyeti var sermaye koymadan 200-300 milyon kazandı. Bunu bir kaç kere yapmış olsa milyarlar kazandı bedavadan. TÜİK verileri ile zam alan tek memur işçi emekli ve asgari ücretli var birde çiftçi ve hayvancılık yapan var. Geri kalanlar gerçek enflasyondan üstü kazanç sağlıyor. Daha önceleri bizlerin ekonomiden aldığı pay %35-40 iken %20 civarına inmiş bu. Koskoca ülkenin %90 u milli gelirden %20 pay alırken %10 %80 pay alıyor biz buna uçuyoruz diyoruz.
Usd 21.7 görünüyor birkaç döviz bürosunda doğru mu?
22 şu an
https://www.altinkaynak.com/
Yerseniz rezerv -71 milyar dolar+ Rusya BOTAŞ ödemeleri. Bankadan fiziki altın da hapsolmuş ne kadar var belli değil kkm de yatan 110 milyar dolar var. Bu kur ile İMKB şirketlerinin çoğu berbat bilanço açıklamış. Her ay 8-15 milyar dolar cari açık var. Ayhan başkanın dediğim gibi kur 25*30 olacak söylemlerine inanmayın.
Türkiye demografik yapı olarak zamana yayılmış şekilde kesin kaybediliktir.
Avrupa coğrafyası da aynı şekilde demografik/kültürel olarak çoktan kaybetmiştir.
1991 de koalisyon Irak a girdiği zamandan beri avrupanın ki işliyor..
1988 halepçeden beri de bizim süreç işliyor..
50-70+ yılda olacak süreci son 5-6 senede, hızlandırdılar 20 ye indirdiler, okadar.
Biri çift kur yok mu demişti.
bankanın alışı ile piyasanın satışı arasın 2,5 tl oynuyor %15 gibi
banka 19.54 e alırken piyasa 22.05 e satıyor.
döviz bürolarına müdehale yoldadır..
efektif sıkıntısı varken çoktan gelmemesi mucize gibi.
Bu yıl içinde yeşil soğan en fazla nereyi görür serbest piyasada. Tahminleri alalım. Ben bankacılıkta kkm nin fiziki USD ye dönme durumu hariç. İktidar değişikliği dahil 39,99
seçime 31.31 kur ile girmeyelim de :he:
k.çarşı ağa sokak
21.10-21.20...
son işlem 21.15...
doktor nebati bu ne ?
İktidar değişikliği olursa tek iyi tarafı ekonominin yastık altında ki altın ve yeşil soğan bunu bir şekilde ekonomiye kazandırmak olacak.
türkiyeden göç etmek isteyen becerekli / dolar kazanmayı becerebilenler Arjantin'i tavsiye ediyor
https://www.youtube.com/results?sear...in&sp=CAI%253D
Gazeteci/ekonomist/borsacı İbrahim Kahveci 'de Arjantin olma yolundayız diyor...
İnce, saat 14 te basın açıklaması yapacakmış.
Efektif akışı başlamadan hedef fiyat filen verilmez..
tabela değeri boş bir rakkamlar gurubu.
fx de tl bacağın kesilmesini kimse umursamadı ama, yaşayarak öğrenilsin.
Sebati...ışık lütfen....
gözün aydın Türkiyem
dolarda sert düşüş
k.çarşı ağa sokak : 20.90-21.00 son fiyat 20.95
Bizim ihl grubu var watsspta. Her gün kılıçtaroğluna vermeyin diye paylaşım yapıyorlar. Düşünün demek ki aramızdan benim gibi kılıçtaroğlu diyen hainler var.
Düştü düştü
İbinatör : 20,86