Diyelim ki burdan 100 bin lot cemaş R aldım.0.33 den.Bedelliye katıldım 1 tl de bedellisine ödeme yaptım.Maliyetim 1.33.Cemaş hissesi şu an 1.50 tl.Dolayısı ile yaklaşık %10 kar etme şansım var.
Bu hesap doğru değil mi?
Printable View
Diyelim ki burdan 100 bin lot cemaş R aldım.0.33 den.Bedelliye katıldım 1 tl de bedellisine ödeme yaptım.Maliyetim 1.33.Cemaş hissesi şu an 1.50 tl.Dolayısı ile yaklaşık %10 kar etme şansım var.
Bu hesap doğru değil mi?
Patron lanet o nedenle hiçbir yatırımcı tahtaya girmiyor..haklılar.tekniğine bile bakmıyor traderlar..ama kazanın dibini sıyırıyor artık..
1.50 den alıma başladım..vadem 3 ay..1.20-25 gelirse el artırırım..
Son bilançoya göre mali yapısı çok güzel..çok beğendim.
Ytd
Sayın Black Diamond;
Cemaş ve cemaş R olarak hangisini almak mantıklı bedelliye katılacaklar için bu fiyatlamalara göre
Küçük Yatırımcı yı yolunacak kaz gören zihniyet yerin dibine batsın.Sövmem Beddua etmem ama Allah tan korkmayan bu mahlukların kanundan nizamdan da korkmadıkları bir gerçek.
Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.
umarım köpek bok yemekten vazgeçmez tezi bu sefer geçmez :drunk:
Dolaylı Bağlı Ortaklığımız Işıklar Pazarlama A.Ş. , Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. (CEMAS) ‘nin devam eden sermaye artırımı rüçhan hakkı kullanımı sürecinde , bu gün itibarı ile rüçhan haklarının tamamını kullanarak CEMAS sermayesindeki nominal pay tutarını 8.196.721 TL den , 13.678.493,742 TL ' ye çıkarmıştır.
1000 adet CEMAS için bedelliye katılımda ne kadar yatırmamız gerekecek acaba...
670 TL
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
----------------------------------Gün Sonu-------------------------------------
------------------------------Alanlar--Satanlar---------------------------------
https://i.hizliresim.com/3B7rof.png
-------------------------------------------PASTA-----------------------------------------
https://i.hizliresim.com/VGS9Qw.png
--------------------------------------------RÜÇHAN---------------------------------------
---------------------------------------Alanlar ve Satanlar--------------------------------
https://i.hizliresim.com/5AfRVl.png
https://i.hizliresim.com/3fApcN.png
Değerli arkadaşlar.20000. lot Rüçhan için hesapta kac lira para bulundurmak gerekiyor.
slm 2000 rüçhana 1350 tl x10=13500 tl nakitiniz olması lazım
Şirketimiz, LaFarge grubu tarafından 2021 ilk yarısı için açılan toplam 5 milyon TL değerindeki bölgesel bir ihaleyi kazanmıştır. İhale konusu çimento bilyaları, Mayıs 2021 tarihine kadar üretilip teslim edilecektir. 2021 yılında LaFarge grubu tarafından açılacak başka ihalelere de teklif verilecektir.
Çok Ahlaksızca bir şey.Azcikta izin ver küçük Yatırımcı kazansın.Hep ben hep ben yazıklar olsun.
Christian Pfeiffer (Almanya) firmasından toplam 778.000 Euro (yaklaşık 7 milyon TL) değerinde bilya siparişi alınmıştır. Söz konusu sipariş Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında üç ayrı partide teslim edilecektir.
Saygılarımızla,
Siparişler güzel, hisse de hak ettiği yere gelir inş.
Yine her zaman yaptığı hareketleri yapıyor.bundan önceki bedellide ne olduysa aynı şeyler oluyor.şirket sipariş kapları atıyor ama hisse hareket etmiyor.uzun bir bekleme süresi önümüzde sanırım.belki bilanço zamanına kadar böyle.
Buyrun bakalım. Yatırımcının hakkını yiyenin Allah belasını versin.
https://abcgazetesi.com/nibas-hisses...iddiasi-382072
Biz borsada kime güvenecegiz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemas a güven olmaz bu kesin. 2 bedellisine de katıldım, hâlâ maldayım. Maliyet bile kuruş düşmedi. Öyle ayar çektiler ki %68 bedelli ile yatırımcının hiçbir işine yaramadı. Az da olsa kazandır be, rahat ettir yatırımcını. Böyle bir tahtacı da patron da olmaz olsun. Bir de elimdeki dövizi bozup girdim bedellisine. az da değil 100 bin liralık döviz bozdum. her yerden zarar ettirir. 3 liradan 4 lirada verse hisseyi ne olur bu saatten sonra..
Bu kağıt bildim bileli bedelli yapıyor!!!!!
Bu grup ve ihlas grubu bu işi kazanç kapısı haline getirmiş!!!
bekleyip görelim ne olacak
Belge Tarihi : 05.02.2021
Firmanın Adı : Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.
Yatırımın Yeri : Kırşehir
Sermaye Türü : Yerli Sermaye
Yatırım Konusu : Enerji-Elektrik üretimi, işletimi ve dağıtımı
Yatırım Cinsi : Komple yeni yatırım
Destek Sınıfı : Genel
Öngörülen Destek
Unsurları : KDV İstisnası, gümrük vergisi muafiyeti
Toplam Kapasitesi : Elektrik enerjisi üretimi(Çan GES) 5,90 MW
Yatırım Tutarı(TL): 21.143.873
İthal Makine ve
Teçhizat($) : 231.000
İstihdam(Kişi) : 0
Bu yatırım bitmiş olabilir mi?
Rezil ettiler Rezil Rüsva olasicalar.
Bedelli sonrası girdim. 1.58'den ilk defa aldım fazla zararım olmasada bu kağıdı almadan öncede takip ettim . Bedelliden 300 milyon lira içeri para giriyor. yıl sonu kar kapatıtorsun. Kağıt aşağıya gidiyor. Burda bedelli zamanı gaz verip paylaşanlar şu anda piyasada yok . KY oyuna geldi. 1 TL nin altına düşerse hiç şaşırmam. 2 haftadır her akşam kapanışı kapalı oda aşağı çekiyorlar. Bu kağıdın fiyatı bu olamaz .750 milyon kağıt var .İşlam hacmi iyice düştü.Yüksekten hergün Milyonlarca lot alındı. Yakında kokusu ÇIKAR.