-
sanirim tum beklentiler bitti.artik yil sonu bilancoya kadar duser vecyatay seyrine baslar
-
(Hisse örneğinde: Hala düşen bulut içerisinde bulunuyoruz. Ama bana 31.07.2018 de hem bulutun yükselen buluta dönüşeceğine hem de Senkou span lerin yer değiştireceğini gösteriyor. Yükselen Blut da kalınlaşarak yönünü yukarı çeviriyor. Bunun anlamı da ileri günlerde fiyatın daha yukarılara çıkabileceğini söylüyor. Artı bulutun inceldiği Temmuz sonu gibi fiyatın aşağı yönlü olabileceğini söylüyor. Bir artı yönü de bana destek seviyelerini veriyor. Elliott da destek seviyeleri 2.33 ,2.22 , 2.13 ve 2.03 ichimoku da 2.30 , 2.22 , 2.13 ve 2.02)
Sn. Kemal41 yukarıdaki alıntı forum sayfa 159, 22.07 tarihli yazıdan alıntı. Buradaki değerlendirmede temmuz sonu gibi düşüşün olabileceğinden bahsedilmişdi.
Ayrıca Forum sayfa 158 de 16.07 tarihli grafiklerde ilk kez DÜŞÜŞ SENARYOSU için grafik verildiğinde, o grafikte o gün için hayali olarak çizilmiş daha önceki zirveden aşağıya doğru çizilmiş trend çizgisi vardı. Bugün tam da hem hissenin fiyat kanal üst trend çizgisi hem de o gün için hayali olarak çizilmiş kanal çizgileri direnç konumundalar.
Hisse bugün hem düşüş, hem yükseliş senaryosu için çizilmiş her iki olasılığın geçerli olabileceği konumda. Benim görüşüm hissenin yükselişine devam edeceği yönünde.
Bir hissenin yükseliş ve düşüşlerini gelecek haber ve beklentilerine göre hareket edeceğine inanıyorsanız, moral bozukluğu yaşamanız normal. Yazılarımdan bilmelisiniz. Ben bu görüşte değilim.
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle şu an ancak bu kadar yazabiliyorum. Dün seansı hiç takip etme imkanım olmadığı gibi, bilanço da gelen karı bildiğim halde acaba hisse nasıl tepki verecek diye merakta etmedim. Son olarak hisse 2.16 destek seviyelerine kadar sarkabilir.
Karar tamamen size kalmış.
SYG:
-
Bugün KY ler için çok daha dramatiği bir başka hisse senedinde yaşanıyor. Hisse 2017/12, 2018/3 ve 2018/6 aylık bilançoda çok yüksek karlar açıklıyor. her bilanço döneminde büyük beklenti içerisinde olan KY hüsrana uğruyor. hele 2018/6 aylık bilanço bir önceki döneme göre yüzde binler oranında kar açıklamış. Hisse gitmeyince tanıdık sözler; KY silkeleniyor v.s.
Herkesin bilidği haber, haber değildir. insider in alasının yaşandığı TR de özellikle.
-
tesekkur ederim.yorumlariniz icin
-
Kâr geldi
Beklenti bitti
1.50 den
1.58
Oradan hooooop aşağı
Lânet Gedik
Hisse eyle kedi fare gibi oynuyor
-
Doğalgazdan elektrik üreten santrallerin satın aldığı gazın fiyatında yüzde 49,5 artış oldu. %49,5 zam ve ödemeler dolar olarak yapılacak.
Stagflasyon bundan sonra daha çok duyacağımız kelime olacak sanırım.
Stagflasyon: Enflasyon ile işsizliğin bir arada görüldüğü ekonomik bunalım. Ekonomide durgunluk içinde enflasyon veya enflasyon + işsizlik
-
Elektrik şirketlerine doğal gaz zammı haberinin hemen ardından Elektriğe konutta yüzde 9, sanayide yüzde 14 zam geldi.
Ayın Olayı: BIST 5 ay sonra nihayet Temmuz ayını artı da kapattı.
-
Bugün de Gedik kağıdı harmanladi.
Hisseyi bohçacı kadın yaptı