dün 4.47 ye saldığında korku salmak istedi, tahtanın altını boşalttı , bilmiyorki ky pusuda mal almak için akılsız tahtacı seni...
ytd değildir
Printable View
dün 4.47 ye saldığında korku salmak istedi, tahtanın altını boşalttı , bilmiyorki ky pusuda mal almak için akılsız tahtacı seni...
ytd değildir
sonra ziratttt 20 lotlarla tahtayı toparladı bugün ise işbirlikçisi alannnn la 4.62 ort ile yaklaşık sattılarr..
çorba ve yemek peşindeler aç maymunlarrr
ytd değlğilldirr
burda yazılanları da titizlikle okuyor, sen okuduğun için sana yol gösteriyoruz akılsız tahtacı..
ytd değildir
Ditaş doğan da ,düşük sermayeli, beklentili bir hisseydi. Onu da uzaktan izliyordum. Biray önce 5,60 TL. idi. Yavaş yavaş yükseldi. Bugün de %19 artışla 7,83 TL. oldu. Yani ,beklentili hisseler birer birer , aniden yükseliyorlar. Bizimkinin de %20 Lik yükselişleri yapacağı günler yaklaşıyor gibi görünüyor.İnşallah yanıltmaz.Ben kendi adıma umutluyum.
Bu hisse de ederini bulacak elbette
bıgün dediğim deik dedi alçakkkk tahtacı, koydu bariyeri geçirmedi..
ytd değildir
9.aylık karı 6.745 000 daha fazla bekliyordum.olsun zarar açıklan acıklayana)))))
maşallah bu ekonomik krizde ayakta .tebrikler Reha çırak.
yıllıkta da 12.500 000 yaparsın
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.