Hocam ky soymak icin borsadalar...
Printable View
Burada ornek verdim gubrf rysas tkfen..10 yil bekledim gubrf yi...10 yil hareket yapmadi 11.yil ky kalmadi 15 kat artti...rysas 3 yil bekledim milim oynamadi 70 krustan almistim..3 yil sonunda 15 kat artti....tkfen 6 tl den almistik tanap ihalesi aldi diye hisse gram cikmadi 3.5 tl ye dustu ky kalmadi sonrasinda hisse 24 tl lere geldi....bu hissede ayni hikaye ky kalmayana kadar biktiracak...
Bu adi hissenin 30 tl 40 tl olacagini soylesem kimse inanmaz...emin olun birgun gelecek ve muhtemelen biz olmayacagiz...adi spek yeterince toplayamadigi icin gitmiyor hisse...
bence sorun halka açıklık oranının fazla olmasında ve malın çok dağınık olmasında gecende yazmıştım...ama bu gitmemesine sebep değil...illa bir gün gidecek ....fazla canınızı sıkmayın...
bu piyasa şartlarında kimse cash nakitini bağlamak istemiyor patron veya spek belkide ...hissenin toplanması ile ilgili bir sıkıntı olduguna kesinlikle inanmıyorum...aksine hareketler istenilen yerden istenildiği kadar alınabildiğini göstermekte...sanki bir kaç web sitesinde de aynı söylemler var "kagıdınıza sahip çıkın aman elinizden almasınlar" diye bence komedi bunu yaparak mal taşıtılıyor bence.......çünkü sen bıkıp sattıkça belli bir fiyatta tutmak için kendi nakitiyle alacak niye sen ben taşırken girmek istesin, bir daha tekrarlıyorum"patron veya tahta yapıcının(patronun haberi olmadan kuş uçmaz bence) KAGIDI ALMASI LAZIM " patron para bağlamak yerine halen senin benim paramı orada tutmam ve tutmanız için safları sıklaştırıyor olabilirmi? nokta...
patron veya spek pandemi sürecinde beleşe 5- 6 liraya düştüğünde istediği kadar toplardı veya topladı ...sorun kagıdın toplanması kesinlikle değil bence...
daha 2-3 ay önce yabancı fonlar deli gibi satarken patron veya spek gırtlagına kadar hisse toplayabilirlerdi?amaç toplamak ise eger?
adamın amiral gemisi için index "11 ler iyi fiyatmış" diyip araştırma yayınlıyorlar soganın cücüğü olan dgate ve despc 9-10 liraları neredeyse görmüş tam bir rezillikkkk kepazelik uzaktan bakınca; ... yakından baksak daha neler görürdük?
al-sat değildir.
tamamen zıt yorumlar yapmışız.... benim düşünceme göre indes özellikle çıkışlarda sert hareket yapamıyor bu dediğimin en önemli belirtisi diye düşünüyorum...toplu olsa çıkışları sert olur diye düşünüyorum...belkide siz haklısınız... diğer arkadaşlarda fikrini belirtseler iyi olur...
çıkışlarda sert hareket yapabilmesi için satışları karşılaması gerekli, almak istemezsen ? ne olur...
1-çıktıgın yerde duramazssın
2-İyi dürüst mert delikanlı bir şirketin grafiğinde karlı bir bilanço sonrası aşagıya doğru şelale olmaz ...bu olursa güven olmaz...
al-sat değildir.
Ben INDES'te yeniyim. 1 ay falan oldu.
Hissenin takasına falan hiç bakmadım. Temeli iyi olduğu için aldım.
Rakamlar yalan söylemez. Sayısız örnekle bunu yaşadım geçmişte. Bıkıp da sattığım hisseler, rakamlar ne diyorsa oralara gitti.
INDES de değerini bulur, rakamların dediği yere gider elbette. Ama ne zaman? Burada sorun vade.
Bunun cevabını da bizler veremeyiz maalesef.
Yatırım tavsiyesi değildir.