Gūnaydın hayırlı ișler
Printable View
Gūnaydın hayırlı ișler
https://i.hizliresim.com/9ewiccy.png
30-endeks açılışta bıraktığı boşlukla son 2 günü yok hükmünde bıraktı, şu ana kadar yeşil ortalamanın üstünde tutunuyor, 11.730 destek, aylık ortalama olan erguvan 11.820 majör direnç, bakalım kırabilecek mi ?
bankaların iştahlı olmasını hareketin devamı gelecek diye yorumlamak istiyorum, long devam
Güzel tepki geldi endekise, zaten hisse değilde bizim işimiz endekise odaklanmak olmalı, daytradeci vobcu olaraktan.
Neden, çünkü
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Hisse aldık battık
Vob yabtık paraları katladık
12236 günün tepe adayı gibi duruyor, şortlasak mı bilemedim :he:
bizim borsanın bazı tipik hareket kalıpları vardır, mesela düşecek mi piyasa- güniçinde sert yukarı savrulmalar görülür shortçular poz kapatsın diye yada tahtada yukarı fiyatlardan yeni alıcı gelsin diye, sonra yine düşer hızlıca geri verir aldıklarını
bazen de yükseliş yönündedir piyasa ama bu durumda aşağı sert kırılmalar genelde olmaz, tüm gün satışa gelenin malını alırlar, her short her satış yukarı için yakıt olur, hemen hiç güniçi derin düzeltme görülmez böyle günlerde, en kötü yatayda gider.. bugün, böyle bi gün olmaya aday bence
O zaman hiç gıbraşmadan sessizce izleyelim, dediğin mantıklı geldi bana, herif muhtemelen şortcu doldurmuş bugün işlem yabmadan oturalım,
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Şartlı koşul oluşumunu tamamlayan diğer hissemiz alark, önceki gün 102.10 görmüş, dipten yüzde 3 yükseldi yani sistem otomatik olarak 105.20 den alım yapmış saydık, izleyelim bakalım
Aynı şekilde çoğu hissede bugün şartlı oluşum mevcut