3.60 gecse 3.90 e gidecek ama gecemiyor konutta isyerinde kdv oranı tapu masrafı dustu kamu bankaları %1 altında konut ve isyeri kredisi kullandıracak bunlar hep lehine bilanco da iyi gelecektir ama sen gecemiyon hayret
Printable View
3.60 gecse 3.90 e gidecek ama gecemiyor konutta isyerinde kdv oranı tapu masrafı dustu kamu bankaları %1 altında konut ve isyeri kredisi kullandıracak bunlar hep lehine bilanco da iyi gelecektir ama sen gecemiyon hayret
SRVGY Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5930054 Yıllık Değ%:30 Ana Ortaklık Payları: 4981768 Yıllık Değ%:38
SRVGY Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2327873 Yıllık Değ%:45
iyi cıkmısız bundan 3.57 den su hale bak ne is se
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre;
Sarp Yiğitcan Altay Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde
274 bin 750 TL nominal tutarlı Servet GYO pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.
274.000 lot..Borsa kaydında değilmiş de şu bu..
Zamanın sağda solda spekülasyon yapması nedeni ile SPK nın yasaklı listesine aldığı kişi..
Daha 1 hafta evvel yine ismi SPK haftalık bültende..
Bu hisselerde kimlerin oynadığın hatta ve hatta buralarda kimlerin yazdığını anlamak için iyi bir örnek.
2.60 fk ve 0.43 pddd orani ile tekrar burdayiz insallah [emoji4]
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
2017 / 12 konsolide kar : 70 milyon TL şu anki piyasa degeri : 135 milyon TL
konsolide f/k : 1.9
pd / dd : 0.40
daha ucuzu varmi tam bilmiyorum ?
varsa bilgilendirin lutfen ????
Bist icinde sanirim tek ticari gmyo sirketi. kisa vadeli borc yok, is modern disinda satis baskisi olusturan proje yok. butun gayrimenkuller kirada tikir tikir para.
bu forumun en eski mudavimiyim artik herkes bilir, bir de sn. batik vardi :) bu fiyatlara gelecegini bin yil dusunsem ummazdim.
bu fiyatlardan bizi tekrar bu sirkete yatirim yapma firsati sunan degerli !! tahta yapicisi kardeslere sevgilerimi sunuyorum.
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Selamlar hayek...