biz'de temettü parasıyla düşük fiyattan mal alırız. aynı onlar gibi düşünelim.
Printable View
biz'de temettü parasıyla düşük fiyattan mal alırız. aynı onlar gibi düşünelim.
yarın 2.63-2.64 gıbı temettu dusunce fıyatı acar
Temettü ne zaman hesaba yansır cuma günü aksam mi ?
Acsel gibi olmayalim sonra dan
bahsettiği kağıt acsel aslinda isyatirimdan alan bendim ana verenlerde olmuş
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen sene vertu temettüsü başa bela olmuştu bu sene bugün ki düşüşle iyice batırdılar acsel gibi olursa kimse şaşaırmasın ama yarın endeks bugün ki verdiğini azda olsa geri alacaktır fırsata ayak uyduru inşallah ydt
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vertu son çıkışta gördüğü yüksek 3,18 şimdi son kapanış 2,73! fark-0,45 kuruş!% - 0,14,15 temettümü hayırlı olsun size dedi özellikle iş yatırımdan pazartesi bastığı 300 bin lot ile :)) 2,86.4 ortalama -0,13.4 ortalama bugünde satıcı temettü0,95 kuruş!temettü den daha fazla karda! Hayırlı olsun yine verdi biryerlerimize şerefli!!!hani derler ya beklentisine tüküreyim! endeks senedinden olsam gani gani kardaydım tipik bir adanalı niho itelemesi oldu bize ! Şansıma tüküreyim ******** niho!(20yıl önce ve sonrasında yüzüne söylemiştim,şimdi milleti çarparak ve hırsızlıkla milyoner oldun!Birde sanaldan söyleyeyim dedim ******** olduğunu nokta!)
Sermaye piyasası kurulu ilk basta kafein icin halka arz izni verdi daha kafeini halka arz etmeden smartiksi halka arz etmek icin basvuru yaptılar . Salaklik bizde sana para verip gisselerini alanda bas bas hakediyoruz valla bizden adam olmaz ....billa olmaz ! Endeksin altinda yükseliş endeksin uzerinde kayiplar yaşamamıza rağmen böyle hisselerle uğraşıyoruz en iyisi bitcoin 600 dolardan 4500 dolara kadar yükseldi .....7 kattan fazla .....bu borsa istanbul a tövbe artik bune kepazelik paramizla rezil oluyoruz