Ced raporundaki kapasiteye ne zamana kadar ulasmayi planladiklarini ogrenmeye calismamiz lazim.
Muhtemelen bir kac yil hic alamayacagiz veya az temettu alacagiz.
Buna hazirlikli olmak lazim.
Syg,
Printable View
Ced raporundaki kapasiteye ne zamana kadar ulasmayi planladiklarini ogrenmeye calismamiz lazim.
Muhtemelen bir kac yil hic alamayacagiz veya az temettu alacagiz.
Buna hazirlikli olmak lazim.
Syg,
Yıllar sürmez galiba..bu sene kar dağıtmazlarsa o para yeter gibi..ama bu sene hepsini yetiştirebilirler mi. Tam kapasite üretime geçebilirler mi?. Durgun piyasada üretileni satabilirler mi?..son faaliyet raporunda hala 1.5 milyonluk yatırımın devam ettiğini yazmışlardı.. bakalım.. yarın bilanço ve faaliyet raporu gelirse ki yarın son gelmesi lazım..bu noktada net bir şeyler görebileceğiz ..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz hep en kotusune hazir olacagiz.
Syg,
Kısa vadede yukarı yönde aşırı fiyatlama hareketi yapacağını düşünmüyorum.
Orta vadede ise, bedelsiz veya yüksek miktarda temettü haberleri de gelmeyeceği anlaşılıyor.
Bedelsizden ziyade, şirketi iyi yönetsinler, karlarını her dönem ivmeli olarak artırsınlar.
Bedelsiz vermeselerde olur.
Az olsun değerli olsun bana uyar :halay:
Batuhan
Onda 9 aylık yazıyor... Yıllık yazması gerekmez mi? Bugün belli olur.. eylülden eylüle hesap etmeleri lazım..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapasite önemli tabiki ama önemli olan satışların artarak devam etmesi.
Satış kalemi artmadığı sürece kapasite artışının bir önemi yok. Kapasiteyi artırmış satışları artıramamışsanız, bu birim maliyetlerin artması demektir. Sonucu faaliyet karlılığında düşme olarak ortaya çıkar.
İlk 9 Aylık satışlar 29 milyondan 40 milyona çıktı. Henüz biten yatırımın etkisini göremediğimizden bu rakamlar bir şey ifade etmiyor. Yaklaşık yüzde 38 lik bir artış söz konusu.
Bizim umutlarımız daha fazlası. Bunu görebilmek için seneye bu zamanlar her şey netleşecektir.
Raporun başlığı şu şekilde;
01/01/2018 - 30/09/2018 döneminine ait (yıllık) finansal raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.
Bu ilk yıla mahsus böyle . Bundan sonraki 01.10.2018-30.09.2019 Yıllık olarak gelecek.
Geçen yılın son çeyreği ile rapor açıklamanın mali anlamda sonucu olamayacağından anlamı da yok.
Benim bildiğim böyle.