ceza mi oldu yazilanlar niye silindi
Printable View
Mamcuklar,kesin lan sesinizi batık zaten batacağımız kadar moralimizi dahada bozmaya çalışmayın Covit19 değilde bu gidişle siz şom ağızlılar götüreceksiniz öldüreceksiniz bizi sıkıntıdan kederden biraz insanlık varsa sizde susun yoksa başlarım şarap çanağınıza sabrımı taşırmayın manyak kılıklılar...:Sad: Hus911 efendi sana iyisin diyoruz olmuyor kötüsün diyoruz dahada azıyorsun susman için sana ne yapsak acaba neyi arzu edersin..Bakıyorumda aklı başında haysiyetli insan olanlar pek yazmıyor bu ortamda yazsada ne yazdığına çizdiğine dikkat ediyor ahlakı,edebi,hayası gereği sağolsunlar ama siz habire korku salıyorsunuz sıkıntılı dönemi fırsat bilerek yoksa yeterince mallanamadınızmı kıl kuyruklar..Allah kötüleri ıslah eylesin..
Büyük kışlardan önce yalancı baharlar yaşanır. Şimdi dünyada bir soğuk hava dalgası esiyor ve o dalgadan korunmak için tüm ülkeler kaloriferleri son ayarda yakıyor :) Havalar illaki ısınacak ve çiçekler açacak ağaçlardan. Ağaçlarda ki çiçeklere gözünü dikenler olur elbet.
Mesele onlara bu ağacın değil çiçeği kurumuş yaprağı bile sana haramdır diyebilmekte.
Ben diyorum ki birilerinin adamlarına yazın alın güzün alın alın ..... alın :)
Bol kazançlar tüm küçük yatırımcılara.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sn Başkent şiir yürekli insan bu sefer ki anlatımda bizi çaylamadın ama olsun belki sek kahve içiyorsundur.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo dostum
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.