o zaman kasada 1.4 milyar ₺ var.
şirket 1.6 milyara işlem görüyor. bu noktadayız ?
Printable View
Yıl 2011 yıl 2021.
Binlerce hissedar geldi geçti.
Neler neler yazıldı konuşuldu.
Herhangi bir yatırımcı bir kuruş temettü aldımı?
Belki 2017 galip 2020 meşe operasyonlarında vurkaç yapanlar olmuş olabilir.
Şirket istediği kadar kar elde etsin bana faydası olmadıktan sonra.
O para bir cepten bir cebe geçer isyenildiği gibi.
İranlılara satılan safir daireleri ne oldu.İcraya vermişlerdi tahsil etmişlermi?
Bedelliye ne gerek var diyorsunuz ama şirketler zor durumda maliyetler uçmuş işçiler eylem yaptılar paramızı isteriz diye.
Şu anda şirketlerin hepsinin sermaye sorunu var.
Devlet şirketleri devamlı bedelli yapıyor.
Şu anda bedelli yapabilirsiniz ama 2023 de yapabilirlermiydi bakalım:))
Amacım felaket tellallığı yapmak değil sadece yaşananları ve tespitleri paylaşmak.
Şöyle düşünelim.
Şirket 2011 yılında iki dolara halka arz oldu.yüzde 33 dü herhalde ve arzın 11 misli talep var dendi.O tarihten beri düşüyor.2011 de 2 dolara halka arz yapanlar 2020 de yüzde 15 i bu sefer bir dolara halka arz yaptılar.Yani bölünmüş haliyle 2.5 liraya.Çok saflar bunlarda yarı fiyatına verdiler:))
Buradan toplanır yukarı sürüklenir ona birşey diyemem.Ama halka açıklık oranı ve piyasa değerine bakınca oda eskisi gibi kolay değil.2020 de 120 milyon sermaye vardı ve hslka açıklık yüzde 35 idi.1.5 liradan 15 liraya götürmek kolaydı.
Bu bedelli sürecini izleuerek bilgi ve görgümü artırmak için bu aşamada buradayım.
Cuma günü 1.64 den kol keserek katıldım.İntikamımı alıncada giderim.
klgyo yönetimi %50 seviyelerine ulaşan diğer ortaklarını kesinlikle umursamıyor. yarısı bedavaya getirilmiş finansmanla ha babam büyüyelim, iş yapalım ama asla paylaşmayalım havasındalar. müteahhitlik karı direkt onlarda; davul yatırımcıların boynunda tokmak onların elinde....
Aksen de zamanında böyleydi yıllarca süründürdü. Ama şimdi çok başka yerlere geldi
nahit kiler...başkandan mesaj : 'değer katarak çalışalım,paylaşarak yaşayalım' ... fıkra bu kadar ...
Şimdi...Nahit abimiz "değer katma, paylaşma" temaları üzerinden subliminal mesajı çaktığına göre :cool: buradan devam edip tek tek gidersek:
"14/02/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır."
- Kağıtta açığa satış zaten mümkün değil, bunu geçtik çok hatırlı müşteri olsalar zaten yakalanmazdı şapşikler
- Kredili işlem: Elinde para olmasa da alım satım yapabiliyordu, bu gitti. Hesapta nakit yoksa tırtlar yani yeni mal alamayacağı için tahtayı dizayn etmesi zorlanır, kısmen tırt :)
- Brüt takas aldığını aynı gün satamayacak yani rüçhan sırasında artık abidik gubidik yapamaz. Çünkü Salı aldıkları elinde kalacak, bedelliye katılacak parası yoksa bu en reel tırt :)
- İnternetten emir yasağı en kötüsü, çünkü bunlar 3-4 kafadar yukarıdaki gibi ayrı bir odada oturmuş, püfür püfür klima altında önlerinde ekran çat çat tuşlara basmaca. Bunlar Z kuşağı olduğu için iletişimin olmadığı yerde hepten tırt...:)
Nahit abimizin kriptolu mesajının mors alfabesine dökülmüş hali olup YTD
https://i.hizliresim.com/gatn73c.jpg bakınız silverline hisselerinde bu kardeş kime hizmet ediyormuş (tipi de muratcığına birebir benziyor) Hisseler yukarı çekiliyor , şirket satış yapıyormuşşşşşş !!!!
https://i.hizliresim.com/m26ben5.jpg Aha bakınız ki ! Ana ortağımızın Kütahya Şeker'de ortağı varmış ! En sevdiğim mübarek kişi (diğerlerini sevmiyorum açık söyleyeyim) A1 Capital'in en iyi müşterisi [emoji846]