Printable View
benden bugünlük bu kadar basinizi agrittiysam affola bugünler gecer.. kalp kırmayın,iyi insan olun yeter iyi geceler
Alıntı: Originally Posted by myfinans 27 Temmuz'da başlayan neydi. Ne oldu da 27 Temmuzda düğmeye basıldı. Olay açık ve net. Ne oldu ustadim
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dolar şelale olup çöküyor.7,29'dan 7,21'e çakıldı.:kahkah: ABD endeksler iyi Gece VİOP artıda İçimden bir ses yarın olumlu olacak diyor. Bizi bolemeyecekler
Alıntı: Originally Posted by onur1064 benden bugünlük bu kadar basinizi agrittiysam affola bugünler gecer.. kalp kırmayın,iyi insan olun yeter iyi geceler Bugun hic iyi haber vermedin ama ossun Yarin erken gel İyi gclr
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne oldu ustadim 27 Temmuz Pazartesiydi Üç gün öncesinin kuyruk acısı olabilir bu süreç.
Alıntı: Originally Posted by myfinans 27 Temmuz Pazartesiydi Üç gün öncesinin kuyruk acısı olabilir bu süreç. Ayasofyami Sanmam Bu bence kendi icimizde donen bir surec Hukumet altin ve dolarcilara sans veriyor diye dusunuyorum
Alıntı: Originally Posted by onur1064 benden bugünlük bu kadar basinizi agrittiysam affola bugünler gecer.. kalp kırmayın,iyi insan olun yeter iyi geceler İyi geceler Ama sık sık yazın istifade ediyoruz.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ayasofyami Sanmam Bu bence kendi icimizde donen bir surec Hukumet altin ve dolarcilara sans veriyor diye dusunuyorum Bana öyle gibi geliyor Tesadüf olamaz 27'sinden sonra herşey alt üst oldu.