Hocam merhabalar. Spek değişti mi yoksa bu ismi geçen hisseyi 1.25'den 12,6'a götüren şahıs mi?
Printable View
hayır kesinlikle değişti. önceki spek adam gibi adamdı.yatırımcıyı hiç üzmedi. hatırlarsanız her gün yüzde 2 yukarı yaparak oralara getirdi. tanıdığım başka bir yabancı uyruklu spek bunun hakkında hiç de iyi konuşmadı. bu camida bunu kimse sevmez dedi. kısacası bana bu zaza lakaplı adamın ********in önde gideni olduğunu söyledi. ben de hisseyi satmamak için çok direndim ama ne zaman ki hisse sebepsiz yere 9.16 yı gördüğü gün 8.50 ye indi o zaman anladım ki bu pislik benim aklımı alacak. o gün 8.76 ortalamayla benim ve çevremde hatırı sayılır bir miktar hisseyi sattım ve 607 ortalamayla tüpraş aldım.bilançoya yakın buralarda olursa alırım ve bilançodan hemen sonra satarım. bu malı asla taşımam daha
Hocam 2023'te 5 milyar kar beklentisi olan şirketin 1,2 milyar TL'si kesilse bile fiyatlaması bu şekilde olmaz. Daha agresif fiyatlama yapması gerekir. PTF tavanı düştükçe AUF düşüş gösterecektir zaman içerisinde burada en önemli nokta gaz fiyatlarının nereye gideceği gaz fiyatları yükselirse elektrik fiyatları da yükselir. YTD
1,4 ödenmiş sermayeye karşılık 3,6 milyar karlılık oranı>>>>%257 .....göreceğiz bakalım diğer %257 lik hisseler ya da aynı sektördeki hisseler bu oranı yakalamış ya da yakalayamadığı halde hangi fiyatlardalar, bu hisse hangi fiyatta???
2023 de ise,
1,4 ödenmiş sermayeye karşılık en az 5 milyar karlılık oranı>>>>%357 oranını da göreceğiz bakalım hangi fiyatları hak ediyor bu borsada??? diğer %0,20 yi bile yakalayamamış çöp hisseler hangi fiyatlardalar??