Geç olsun güç olmasın.
Belkim diğer tahtalar düşerken bu çıkar, bellimi olur
Olsada olur olmasa da olur
Printable View
Geç olsun güç olmasın.
Belkim diğer tahtalar düşerken bu çıkar, bellimi olur
Olsada olur olmasa da olur
Kötü kapadık diyemem. Yarın bir sonraki günkü faiz artışını piyasa önceden yukarıdan karşılamak ister gibi düşüncem ağır basıyor. Tabi buna özel değil genel anlamda.
Sadece fikir benimkisi. Faizler pas geçileceği fiyatlandırma elbette. Ha faizler yukarı olursa iyice yaprak sarar piyasa, faizlerde düşüs olursa da tam tersi olası gibi.
Ama şöyle de bir durum var bu piyasada mantık olmadığı için, çoğunluk nereye işiyorsa, tam tersini yapıyorlar elleri gördükleri için. Ağanın boğu üstüne boğğ olmaz psensibi ile.. ytd
Bana kalırsa
Yani benim fikrim sorulursa
Ben şüüüyle derdim.
Bunca yaşanmışlıklardan sonra
Zerre güven vermiyor.
Tabii şaşgınlığımızıda gizleyemiyoruz
Netice itibariyle 2 gün üst üste yeşil kapattı, güzel kapanış bence
Ummak yada Ummamak
Tüm mesele bu yeğen
Bu yükselişin devamı gelirse güzel olur
Haa
Gelmesede olur
Olsa ne olur olmasa ne olur
1 yıldır burdayık
Petrol fİyatlari dÜŞmesİyle etİlen nafta toparladi kurda Şİmdİlİk stabİl kaldi petkİm ÖnÜ aÇik gÖrÜnÜyor
tek sorun abd Çİn yaptirimlari netİcesİnde Çİnde oluŞacak arz fazlasinin fİyatlara olan olumsuz etkİsİ olucak bu etkİnİn kisa zamanda geleceĞİnİ dÜŞÜnmÜyorum 3. Çeyrek ve sonrasinda gelmesİ kuvvetle muhtemel,
kisa vadede kur burda kaldikÇa Çok kisa zamanda 25-30 araliĞi bu sİyasİ konjoktÜre raĞmen olasi
Perşembeye az kaldı doktorum nerde, bir güzel kız yüzünden çıldıracağım. Fatih Erkoç bunu hangi gün söylemiş acaba. ytd
Ne beklerken ne oldu? Ytd