SAYIN DEVLET MEMURU nikli kardeşim çok teşekkür ederim.her iş günü sonunda bize bu iyiliği çok görmeyin lütfen. saygılar bol kazançlar dilerim.
Printable View
SAYIN DEVLET MEMURU nikli kardeşim çok teşekkür ederim.her iş günü sonunda bize bu iyiliği çok görmeyin lütfen. saygılar bol kazançlar dilerim.
Citi ve deutsche satisi birakmis mi ben mi yanlis goruyorum.bi dusmediler kagidin yakasindan.
Hic bir sey sonsuza kadar dusmez.Bu satislar elbet bitecek vee sert yukari cikacak.
SESSIZ KALIP TOPIGI IZLEMEYE DEVAM.
Siz siz olun hedef koyin alim satim oyle yapin.
Ytd
Akbank kağıdına sahip çıkmadığı gibi bide en çok satan...yorum sizin.Bir banka bu duruma düşerse o kağıt zor toparlar.
Bekleyen işlemleri görebilen biri atabilir mi rica etsem [emoji4]
İstikrarı bozmuyor. Bugün de 5.61 açılıp 5.60 kapatarak kırmızı mum yapmış. Bir ara thy ve pegasus tavan yapınca garan ve akbankı kaldırıp tekrar vurmuşlar aşağı. Diğer hisselerden bağımsız yükselişe geçmedikçe bankalar sıkmaya devam edecek gibi. Eskiden önden bankalar çıkar diğerleri arkadan gelirdi. Şimdi tam tersi oldu. Akbank ve garan bildiğiniz martı gyo pegyo gibi bi duruma gelmiş. Ytd
Enseyi karartmaya luzum yok. Endeks çıkışına her kagit az ya da çok erken ya da geç ayak uydurur. Çok satış yedi günlerdir bankalar. Çıkış öyle kolay olmayacak ama sonucta en ucuz kagitlar bankalar. Sp500 3000 lerin üzerinde gezdikce bunlara da sira gelecek. Dun satan yabanci toplamaya baslar en azindan satmaz. Tuy siklet rallisinde de bankalar en son gitmişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Yatırım tavsiyesi değildir.
artik bankalara sira geldiği kanaati icindeyim !
akbank ile cok uzun yillar sonra ilk defa bir banka hissesinde pozisyon actik [emoji846] hayirlisi hakkimizda
dow 25.500✓ akbank 5.60 ???
yatırım tavsiyesi degildir