Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 Çok güzel teselli ediyon hocam sağol varol :dvr: yok gerçekten üzüldüm.. olur ara sıra böyle şeyler..
Alıntı: Originally Posted by karar_anı vah garibim. somunda yoktu? yufkanın arasına sarıp yerdin:kahkah: Benim çocukluğum 2.dünya savaşına denk geldiğinden zor günlerdi.:cool:
Alıntı: Originally Posted by karar_anı yok gerçekten üzüldüm.. olur ara sıra böyle şeyler.. Herkese oluyor mu ya gerçekten yoksam sadece benim başıma mı geliyor :he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Benim çocukluğum 2.dünya savaşına denk geldiğinden zor günlerdi.:cool: bizi orda zamanında yufka arasına somun sarıp, hatta kola içip kafayı bulacağını sananlar bile oldu:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Herkese oluyor mu ya gerçekten yoksam sadece benim başıma mı geliyor :he: bende zarardayım. kurtarabilirsem kacacam. pala da yakalayınca bırakmaz ama. neydi o, muck muck mu? ha işte ondan yapmadan bırakmıyor:vk:
Bu gene yükseldi ya 142200 oldu :vk:
Alıntı: Originally Posted by karar_anı bende zarardayım. kurtarabilirsem kacacam. pala da yakalayınca bırakmaz ama. neydi o, muck muck mu? ha işte ondan yapmadan bırakmıyor:vk: :he::he::he::he::he::he::he: https://www.youtube.com/watch?v=2yVdUKQs0zY
karar_anı hocam ,bu defaki varant ın ne?