Bence kimsenin arkasından konuşup vebal almayın hele de tanımıyorsak. Bariz dedikodu bu gıybet
Printable View
Bence kimsenin arkasından konuşup vebal almayın hele de tanımıyorsak. Bariz dedikodu bu gıybet
Zeynep Tümer ne zaman tahtacına yeter diyeceksin? Bu arada tahtacı sana çok beddua ettim ediyorum.
Peygamberimiz (s.a.s) şöyle buyurmuşlardır: "Mazlumun âhından sakının, çünkü onunla Allah (c.c.) arasında bir perde yoktur. ah=beddua demektir. Mazlum olanın bedduaya hakkı vardır.
Kayyım’ın atandığını bu iyi aile çocuklarının yönetimden ayrıldığı günü görebilecek miyiz??
Tahtacı burayı takip ettigini biliyorum. Sana edilen bedduaları pek önemsemediğin, inancının olmadıgı belli ama bilki bu beddualar seni bulacak çok çekeceksin çok, kaçışın yok.
http://m.borsagundem.com/haber/kerva...acildi/1345772
Yakın İzleme Pazarı’nın kuruşlu hissesi Kervansaray Yatırım Holding’in büyük kayıplar yaşayan, “Her şeyimiz kaybettik” diye feryat eden yatırımcılarının İstanbul 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde şirket feshi davası açtığı ortaya çıktı
BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER
Yakın İzleme Pazarı’nın 0.28 kuruşlu hissesi Kervansaray Yatırım Holding’in yıktığı hayaller ortada; tasarruf sahiplerine vurduğu darbelerin açtığı yaralar iyileşmiyor. Varını yoğunu yatırım yaptıkları hissede kaybeden tasarruf sahiplerinin gözyaşları dinmiyor.
“Biz zaten battık, eşimizin, çocuğumuzun yüzüne bakamıyoruz…” diyen Kervansaraycılar, her gün yükselen çığlıklara artık bir son vermek amacıyla harekete geçti. Babası Ertan Sayılgan ve kardeşi Selim Sayılgan’ı şirketten gönderip, Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturan büyük ortak Zeynep Tümer’in verdiği sözleri tutmadığını öne süren yatırımcılar şirket aleyhine yeni bir fesih davası açtı.
16. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ’NDE DAVA AÇILDI
151 yatırımcı adına 4 Eylül 2018’de Çağlayan’da 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde yer alan 28 suçlama arasında; şirketin borsaya açılmış olmasına rağmen hala aile şirketi mantığı ile yönetildiği; çoğunluk hissedarları tarafından usulsüzlük ve yolsuzlar yapıldığı; şirketin mal varlığı ve parasının şahsi amaçlar için kullandığı, giderlerin abartılarak kârın düşük gösterilip son 5 yıldır bilançoda yapılan hilelerle sürekli zarar yazıldığı; otel gelirlerinin şirkete ait banka hesaplarında tutulması gerekirken kayıt altına alınmadan başka hesaplara aktarıldığı, bu yolla şirketin içinin boşaltıldığı; şirket gelirleri ve kullanılan kredilerin eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan tarafından farklı yere aktarıldığı, aynı yöntemin ablası Zeynep Tümer döneminde de devam ettiği iddiaları yer aldı.
USULSÜZ BORÇ, AVANS VERME, GAYRİMENKULÜ GİZLEME
Dilekçede şirket ortaklarına, aile fertlerine, yönetime yakın isimlere Holding’in kasasından faizsiz borçlar, usulsüz avanslar verildiği ancak karşılıkları tahsil edilmeyerek Kervansaray’ın zarara uğratıldığı, bu uygulamanın halen sürdüğü belirtildi.
Ayrıca birçok gayrimenkulün gizlendiği de öne sürüldü.
70 TAŞINMAZIN AKİBETİ BİLİNMİYOR, ANA BORÇ BÜYÜK
Dava dilekçesine giren ifadeye göre, Kervansaray Yatırım Holding varlıklarında bulunan ve ekspertiz raporlarındaki değeri 144.815.424 TL olan 70 taşınmazın tapusu bağımsız denetim kurumlarından kaçırıldı. “Akibetleri bilinmiyor” denildi.
Kervansaray’ın kurucusu ve eski yönetim kurulu başkanı Ertan Sayılgan’ın da şirket gelirini illegal yollarla şirket dışına aktardığının tespit ve ihtar edildiği bilgisinin de paylaşıldığı dilekçede davalı şirketin vadesi geçmiş olup ödenmeyen ve icra takibine başlanmış olarak toplam 73.054.759 Euro + 2.088.568 USD + 75.843.855 TL faiz hariç ana borcu bulunduğu anlatıldı.
Şirketin öz kaynakları yeterli olduğu halde, usulsüz şekilde borçlandırılarak büyük bir faiz yükü altına sokulduğu, kur farkı nedeniyle de büyük bir zararın oluşmasına sebebiyet verildiği ifade edildi.
DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA SATILAN OTELLER
Vadesi gelen borçların ödenmediği için şirket aleyhine birçok icra takibinin başlatıldığını söyleyen yatırımcılar, kıymetli taşınmazların ve otellerin değerlerinin çok altında satışa çıkarılarak, bağlantılı oldukları şirketlere peşkeş çekilmek istendiğini ileri sürdü.
Dilekçede, Kervansaray Bodrum Oteli, Bursa Kervansaray Termal Otel, Kervansaray Lara Otel, Kervansaray Uludağ Otel ve Kervansaray Kundu Otel’de yaşananlar, suistimaller, mal varlığının kaçırılması, muvazaalı kira sözleşmeleri, SPK’nın suç duyuruları, verilen cezalar, mahkemeler, kararlar tek tek sıralandı.
PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ HİSSEYİ VURDU
Normal şartlarda şirketin kendi gelir ve öz kaynaklarının bu borçları ödemeye yettiği ancak kullanılan kredilerin akıbetinin belli olmadığı ayrıca şirket gelirlerinin saklandığından borçların ödenmediği ve kasıtlı olarak şirketin temerrüde düşürüldüğünü ileri süren yatırımcılar borsadaki kritik manzarayı da davaya taşıdı. Son iki yıldır genel kurulunu toplamayan Kervansaray Yatırım Holding yönetiminin kural tanımaz tutumu sayesinde İkinci Ulusal Pazar’dan Yakın İzleme Pazarı’na alınmasının hisselerde hızlı düşüşe neden olduğu, değerinin 0,14 kuruşa kadar indiği, şimdilerde 0,30 kuruşlardan işlem gördüğü vurgulandı.
Dilekçede adı geçen şirkete 7.800.000 TL bedelli 15.000.000 adet Kervansaray Yatırım Holding hissesi verilmesine rağmen söz konusu paranın halen tahsil edilmediği ve hiçbir yasal işlem yapılmadığı hatırlatıldı.
Ve “Şirket yönetimi yasal olmayan yollarla şirketin kaynaklarını 3. şahıslara aktararak Holding’in içini boşaltmaya devam etmektedir” denildi.
SONUÇ BÖLÜMÜNDE YER ALAN İSTEKLER
Davacı 151 yatırımcı adına Av. Nail Çakır imzasını taşıyan ve 20 delilin yer verildiği dava dilekçesinin sonuç bölümüne şöyle yazıldı:
1) Öncelikle, başka usulsüzlüklerin önüne geçilmesi, davalı şirketin mal varlığının daha fazla azalmaması, koruma altına alınmasını temin etmeye ve dava tarihi itibarıyla şirketin borçlandırılması, zarar ettirilmesi, içinin boşaltılması gibi her türlü işlemin önlenmesi amacıyla davalı şirkete yönetim kayyımı atanmasına,
2) Davalı şirket adına taşınmaz, araç, malvarlığı ve mevduat araştırması yapılması, bütün taşınmazları üzerinde ipotek, haciz vs. onlarca takdiyat olup, alacaklılar tarafından neredeyse tamamının icradan satışı istenmiş olduğundan bunlar üzerine dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati haciz, uygun görülmediği takdirde ihtiyati tedbir konulmasına,
3) Çoğunluk pay sahibi olan şirket ortağı Zeynep Tümer ile eski yönetim kurulu üyesi kardeşi Selim Sayılgan ve babası Ertan Sayılgan’ın adına taşınmaz, araç, malvarlığı, mevduat araştırması yapılması ve bunlar üzerine dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati tedbir konulmasına,
4) Davamızın kabulü ile TTK.m.531 gereği davalı Kervansaray Yatırım Holding A.Ş,’nin haklı nedenle feshine,
Eğer mahkeme aksi kanaatte olursa fazlaya ilişkin haklarımız saklı kalmak kaydıyla davacı ortakların pay bedellerinin karar tarihine en yakın tarihteki gerçek değerlerinin dava tarihinden itibaren işletilecek avans faizi ile birlikte ödenmek suretiyle şirket ortaklığından çıkarılmalarına,
Arz ve talep olunur…
MAHKEMEDEN ‘ÇOK ACELE’ UYARILI YAZILAR
2018/807 dosya nosuyla açılan davada İstanbul 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden Sermaye Piyasası Kurulu’na gönderilen mailde Kervansaray Yatırım Holding soruldu. 17 Eylül 2018 tarihli yazıda, “… Mahkememiz dosyasında davalı bulunan Kervansaray Yatırım Holding A,Ş. hakkında kurulunuzca alınmış tüm kararlar, suç duyuruları, idari para cezalarının ve bitmiş devam eden hukuk ceza davalarının çok acele mahkememize bildirilmesi rica olunur” denildi.
Mahkeme aynı tarihte Kervansaray Yatırım Holding’den de belge istedi. “Mahkememiz ara kararı gereğince, şirketinizce takbis araştırması yapılarak şirketinize ait aktif ve pasif (son beş yıl içerisinde satılmış olan) takyidatlı tapu örneklerinin çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”
17 Eylül’de ayrıca bağımsız denetim şirketinden de bilgi istendi. 16. Asliye Ceza’dan İstanbul Bahçelievler adresli Aday Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.’ye iletilen yazıda şu ifadeye yer verildi: “Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. hakkında hazırlanan denetim raporlarının çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”
MAHKEMEDEN ‘ÇOK ACELE’ UYARILI YAZILAR
2018/807 dosya nosuyla açılan davada İstanbul 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden Sermaye Piyasası Kurulu’na gönderilen mailde Kervansaray Yatırım Holding soruldu. 17 Eylül 2018 tarihli yazıda, “… Mahkememiz dosyasında davalı bulunan Kervansaray Yatırım Holding A,Ş. hakkında kurulunuzca alınmış tüm kararlar, suç duyuruları, idari para cezalarının ve bitmiş devam eden hukuk ceza davalarının çok acele mahkememize bildirilmesi rica olunur” denildi.
Mahkeme aynı tarihte Kervansaray Yatırım Holding’den de belge istedi. “Mahkememiz ara kararı gereğince, şirketinizce takbis araştırması yapılarak şirketinize ait aktif ve pasif (son beş yıl içerisinde satılmış olan) takyidatlı tapu örneklerinin çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”
17 Eylül’de ayrıca bağımsız denetim şirketinden de bilgi istendi. 16. Asliye Ceza’dan İstanbul Bahçelievler adresli Aday Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.’ye iletilen yazıda şu ifadeye yer verildi: “Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. hakkında hazırlanan denetim raporlarının çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”
şimdi onlar düşünsün. ky yeterince düşündü. şerfs.ler.
Dava açan arkadaşlar bu delillerle bu Şirketi ÖTTÜRMESİ lazimki. Bencede ÖTTÜRÜRLERRR. Ve vaziyette böyle görunüyor. Şimdi Şirkette düşünsün ama asil tahtacı düşünsün 😁 ytd.
SONUCUN TAMAMEN KY nin LEHİNE OLMASI TEK İSTEĞİMDİR
ama maalesef aklım öyle demiyor
süreç EMSAN ve EMPAS a çok benzer ilerliyor
SS ve Avanesinin akıl hocası EMSAN cılar ile aynı yada benzer sanki
BENİM hesapladığım malum süre maalesef yaklaşıyor
Eyyy Sayılganlar bu haberin linkinin altındaki yorumlara bakında utanın 😂😂😂😂😂😂😂
bi sakin ol be bilader az yaz lütfen az yaz yani geçmiş yazılarına bakıyorum içi boş yani bi bilgi bi fikir var mı yok ha dolu dolu bişiler yaacaksan hep sen yaz hep sen konuş dinleyelim biz de...
tamam anlıyorum 62 hareketinde malı boşaltamadın üstelik şimdi epeyde zarardasın
geçmişte rahat rahat konuşuyodun benim maliyetim şu ben yeni girdim zaten falan filan diye
anladık bilader tamam sinirlisin ama bak sürekli yazıyorsun içi boş yazıyorsun biraz dinlen lütfen
Volbor o zamanda ben sana deyim gelinim sen anla olsun. Yeminle bugün kervn hissesi yüzünden mağdur olupta ölmüş eşi yüzünden haciz gelen kişinin olayına şahit oldum. Bizzat avukatla konuşmasını duydum. Yani demem oki o adam gemileri yakmış. Yani diyomki yakında KOÇ ünivetsitesine giderde orada istenmedik bir durum olursaaa herkesin evladı kendine. İstediği kadar kpruması olsun yanında. O vakit Zeynep ablan keşkemmm 1 değil 2 oteli satsamda bu olayı yaşamasaydım derse şaşırma. Ablana bunuda söyle eğer sen söylemezsen burayı okuyan nedao söylesin yoksa digerleri daha ne deyim. Adamın biride demokratmıydı neydi valla hatırlamıyom derki sen burda maliyetini paylaşıyordun. Aklı kıt adam benim maliyet nema problem. Yani konu ben değil ben 40 kuruş olur giderim. Ben durumun birde psikolojik bu durumu var demek istiyorum.Yemin ediyorum. Bu yukarda yazďıklarım doğrudur. İş işten geçtikten sonra ne fayda Bu hisseyi yukarı taşımanızda fayda var diyorum. Mezar taşını yaptıramayıp haciz ödemek zorunda kalan yatırımcılar var diyorum. Ve sabırları tükendi diyorum. Evlat acısı fena durumdur diyorum eyyy zeynep ablanıza. Eyvahhhh dememeniz için paranın kölesi olmayın diyorum. Para bir yana evlat bir yana diyorum mankafalık yapmayın bunu idrak edin diyorum. Ytd 😁😁😁
Demokrat az konuşurum çok konuşurum. Sen niye Rahatsız oluyorsun. Ben bu hisseye sonradan girdim ama birçok önceden giren dostum var. Onların hislerine rehber oluyorum. Adamları yasaklamışlar. Adam bugün diyoki gemileri yaktım. Adamı sakinleştirdim. Dedim işler yoluna girer sakin ol. Sende çıkmışsin az konuş dinlen bilmem ne. Demekki seninde tuzun kuru yada al satçısın. Ben rahatım ama üzülen dostlarım adınada burada yazıyorum. Diyorum ya sanane benim derdim sen değilsin.
Sen bana cevap vermeyi bırakta muhataplari versin. Seni geren ne burda yazdıklarımdan. Okuma geç. Ytd
Sayın VOLBOR...Kot dışı kot dışı... Bunları daha önce de sormuştum ama işinize gelmeyince cevap vermiyorsunuz??
eeee kot dışı olunca benim hissedarlığım bitiyor mu?
Ya da bak fesih davası açtık o dava iptal mi oluyor??
Yani sayın Volbor şirketin borcu 500 milyon civarında bir lara bile etmiyor...
Ha içini boşaltacaklar diyorsanız bakın biz her zaman bunlara müdahale ettik hala ediyoruz. Öyle kolay değil...
Şunu anlamadılar kervan yatırımcısı farklıdır... Mücadelecidir...
Nasıl birilerini bu mücadele rahatsız etsede... şiddetini artırarak devam edecektir.
Şirketin sorunu yönetim sorunudur. Şirket düzgün yönetildiğinde neler yapabileceğini siz benden daha iyi biliyorsunuz
Ha benim çekincem de bu diyorsanız... Bak hocam biz fesih davasını açtık, yarın bir gün sorumluluk davasını da açarız, suç duyurularında bulunuruz... Elbet bir şeyler yaparız (sürprizlerimiz olacak tabi)
Bugüne kadar biz düşündük bundan sonra şirketi yönetenler, lepistesler ve kendini tahtacı zannedenler düşünsün...
Mahkemeyi ve yaptıklarımızı takip etmenizi tavsiye ederim.
Yine cikmiş piyasaya oc
eğer yapılan iletişim girişimleri başarısız olursa dava açan grubu dağıtmak için hisseyi bire kadar basmaları yüksek ihtimal.
Yapılan mücadeleyi takdirle karşılıyoruz.
Aslında en baştan bizde katılacaktık, bazı anlayış farklarından ve bazı güvensizliklerden dolayı oluşan çatışmalı durumlar bizi uzaklaştırdı.
Ama whatapp grubundaki yansımalardan güven duyulmayacak insanların olduğundan başlayarak bir çok konuda tespitlerimizin ve savlarımızın (bunları tek tek sıralamakta gereksiz şimdi) doğruluğu da zamanla açığa çıktığı için bizlerede hak vermelisiniz.
Şuan davanın kapsamının fesih ve kayyum atanması şeklinde iki durumun senkronize edilmiş olması oldukça etkili sonuçlar verebilir. Eğer kayyum atanması gerçekleşir ise süreçte şirkette yapılmış bütün usulsüzlüklere ile yolsuzluklar çok daha net açığa çıkarılıp ve sorumlularına karşı etkili davalar açılıp bir çok şeyi tekrar yatırımcılar lehine dönüştürebilecektir elbette.
Biri derki almanya ziyaretinden kervana bisey çıkarmı. Diğeri diyorki ne zaman gitmişki. Almanya ziyareti denilen durum RTE ABD den dönerken oraya uğrayacak ya. Ne alakası var almanya ziyaretiyle kervanın. Boşa bu konulara takılmayın.Daha doğrusu bu konulara bel bağlayıp umutlanmayın. Diger konular daha esaslı ve daha mühim. Aslında kötü niyetle yazilmış yorumlar değil ama yinede bu konulara bel bağlayıpda heveslenmeyin diye yazayım dedim. Ytd
Mallarını kaçırmadan fesihçi arkadaşların TEDBİR kararını hakim biran evvel çıkarırsa fena olmaz. Ytd
https://i.hizliresim.com/lZAgRX.png
fesihçi arkadaşlar diyo şuna bak
sen niye davaya katılmadın
fesihçi arkadaşlar senin uşağın mı onlara bir de akıl veriyor şuna bak
sen iyice gerildin görüyorum burdan zaten 62 hareketinde de satamadın kendine kızıyorsun bu sinirle her gün boş boş mesaj yazıyorsun
sayfayı resmen boş yazılarınla işgal ediyorsun
biraz az yaz bari dediğimde de cevap olarak ben kervan yatırımcısının sesiyim diye cevap yazmış
vatandaş en güzelini yaptı hakkını mahkemede arıyor vatandaş yıllardır art niyetli kervan yönetimine kafa tutuyor helal olsun onlara ki 2.defa kandırılmadılar ifa fesih hertürlü yönetimin bu kez canına okuyacaklar
senin gibi birkaç aydır kervan yatırımcısı olan birisinin yardımına ihtiyaçları yok
şuna bak mahkemeye katılmıyo gelmiş ben onların sesi oluyorum diyo boş boş konuşma az sus
Herkesin sermayesi kendince büyük...
Kaçıracağı kadar para kaçırmış. Alınan kredilerin akıbeti belli değil. Geldiğimiz süreç sıkıntılı. İlk fesih geri çekilmeyecekti. Sebep olanları Allaha havale ediyorum. Fesih davasının geri çekildiği süreci para kaçırmada peyderpey kullandı zeyno. Bu andan itibaren mahkemelerden hiçbir beklentim yok Allahû alem....
Toplama çalışması devam ediyor anlaşılan. SABIR☺
Nasıl toplamaysa en son 0.27 ‘de satışta 271 bin lot bekliyor alan yok
ara ara kervan aldım sattım 3 4 yıldır bilirim kervanı, yönetimi,yatırımcılarının psikolojisini...
şimdi şu ki danıştaydaki 2018_97 nolu çağrı kararının ky lehine çıkacağını düşünüyorum.tabiki bir bilgi değil tamamen hissi bir değerlendirme bu.
neden mi böyle düşünüyorum?
yıllardır şirket yönetimi tarafından söylenmiş olan hiçbir söze vaade kelama inanmadım hiçbirine!!!
aksine hımmm demek öyle demişler o zaman tam tersi olacaktır dedim.faydasını da hep gördüm
yönetimdekiler söylüyormuşta kervan yatırımcısının kulağına fısıldamışlar mahkeme sonucu belli şirket kazanacak diye..
birkaç hafta öncesinden yönetim dava sonucu belli biz kazandık diyormuşta fakat son günlerde belli olmaz bu işler kaybedebiliriz de diyorsa zaten belli ki bu kez yan gelecekler mahkeme ky lehine karar çıkarırsa hiç şaşırmam
1 veya 2 haftaya kararın çıkacağını ve her türlü kısa sürede tahtada önemli bir hareketin gelişeceğine inanıyorum.
yalnız şöyle de bir fikrim var bu da muhtemelen tutar hani kervan hissesi yukarı giderken bile bazılarını hatta birçok kişiyi yeterince mutlu etmediği gibi çıldırtacak özellikle 54 hareketinde 62 hareketinde çıkmadığına pişman olan bir çok ky 40 45 kuruşa malı elinden çıkarabilir çünkü ky bıktı bezdi ve yönetimde bunun farkında hisseyi düşürerek değil bu kez kaldırarak ky yı dökecekler
yani yıllardır alan ky yı bıktırdıkları gibi bu kez satan ky yı hisseyi daha da yukarılara taşıyarak pişman edebilirler
yazdıklarım tamamen öngörüdür tamamen tahmindir tavsiye olamaz
$=5.90 biraz daha düşsünde 7 küsürlerden sattığımız $ cıklarımızı yerine koyalım değilmi yatırımcılar. Ama size gelince falan ülkenin pezosu bile yok.
https://i.hizliresim.com/DDarRv.png
bu haberi yaptiran insanın tek amacı ya para anlaminda
Yada Başka bi amacı ve bekletinsi vardirr.ulasmak istediği noktaya böyle yaparak varmaya çalısır. kandırır aslında kendini kandırdığını bilir de bilmemezlikten gelir. Oysa herkes bilir z.t nin reise sıcak bakmadigini sizin anlayacaginiz vatan millet sakarya havasinda biseylar elde etmekkk..
Danıştay süreci daraldıkça hissedeki baskı da artmakta.
Kararın bu hafta sonu yada engeç önümüzdeki hafta sonuna kadar çıkması gerekiyor.
Tahtayı her kim yapıyorsa o da bunun çok net farkında.
Hisse fiyatını yükseltirse dışarıdan takipte olan bir çok yatırımcı yükseliş başladı diye atlayacak.
O yüzden fiyatı yavaş yavaş aşağı bastıktan sonra sabit tutup ihtiyacı olup pasiften satanların malını almak en mantıklısı.
Bizim tahtacı kendileri biraz ölücü oldukları için de yüksekten almaktansa 0,26 dan almakta ısrar ediyor.
Davanın dediğiniz sürede çıkma ihtimali kesin değil sy. cebeci. keşke dediğiniz olsa fakat danıştayı arayanların olduğunu duydum. Ve daha ele almamış dosyayı hakim. Cinali beyin dilekcesine rağmen biraz daha öne çekildiğini duyduk ama keşke almışsa daha pozitif olur elbette.ytd
Ama dava sıkıntılı sürece girdiği için yk üyesi AMG ın yakını M. bey namı diğer tahtalatör diyormuşki öperim böyle aşkın ızdırabını bana bu şartlarda anlaşma yapalım dememistiniz. Beni sizin kandırdığınız KY ile bir tutmayın. Vereceğiniz haberleri biran evvel vermeye başlayınki anlaşmaya sadık kalın demiş. $ almış gitmiş başını hep sermayeden yiyorum diyormuş. Arkadaşı YK üyesi ise Zeynep ablasını bir türlü ikna edemiyomuş. İstifa eden ŞB da bu aranızdaki iyi günler sonunuz. FB yi bırakan eski FB Başkanı AY ile şimdiki Başkan AK gibi olursa şaşmam tarzı söylemleri ima ediyormuş. Bu duruma Tahtalatör biraz daha sabır ederim sonrası banane kendinize başka tahtalatör bulursunuz demiş diyorlar. Tabi bunlar duyumdur. Gerçek olup olmadığının kokusu yakında çıkar.ytd.
Bu hafta tavan gösterirse tahtalatörün şirkete gözdağı olarak düşünün. Kılıçlar çekilmiş söylenen. Zeynep ablalarını şirketin içindekilerde ikna edemoyorlarmış. Bu ne iş arkadaş 😁 ytd
bu yazılan çizilenler tahtacı hakkında şirket içinde zt yi ikna edememe hakkında söylenenler ne kadar doğru elbet bilemiyorum. fakat bunlar doğru ise yine bir kurnazlık oyununu sahneye koymak istiyorlar gibi geldi. eeee öyle değil mi? Hani yıllardır ky den söz alıp ky yi yok şöyle olacak yok böyle olacak misali söylemler ile aldatmadılar mı? ve şimdi de bu lafların dolaşması yeni bir çakallık kokusu sanki. Veeee ... evet z.t. yi kimse ikna edemiyor algısı yapılır sonra da fesih davası ekibine bir haber uçurulur ve z.t.nin tek şartı var fesih geri çekilsin söylemleri . olabilir mi? neden olmasın. Alıştık. Gerçi gördüğüm kadarı ile İduz böyle oyuna gelecek biri değil. Hayırlısı olsun. Bekleyelim görelim bu süreç bizi nereye götürecek.
Yani tahtacı, bizim ky olan NEDAO ya çalışıyormuş. Bunların hepsi ş..... O. Ç.
"TMSF: 15 Temmuz’dan bu yana bin 22 şirkete kayyum atandı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen bin 22 şirketin TMSF kayyumunda yönetildiğini söyledi."
mahkemede incelenecek olan para trafiğinde fetöye yardım çıkarsa ballı kaymak olur kervn.
son birkaç mesajın;
ky algısını etkileyebilecek veya yanlış bilgi ile hatalı yatırım kararı aldırabilecek nitelikte.
seni iyi niyetimle uyarıyorum
kaynaksız duyumlara göre bir daha bu şekilde paylaşımda bulunursan
admine değil direk spk ya seni şikayet ederim
blöf yapmıyorum
daha önce şikayet ettim etkili de oldu
ona göre yazdıklarına dikkat et
Demokrat sen kimden yanasın onu bir de hele sonra görüşelim. Sen 1-2 haftaya dava çıkacak diyorsun. Bende keşke çıksa ama çıkmayacak dendiği kulağıma söylendi. İnşallah senin dediğin olurda hisseye hareket gelir. Ben hedefimide açık acik yazdim. Ben seni karşıma almam derdim senle değil. Şirketle. Ama sen benim derdim sirketken bana sarıyorsan bu işte başka durum sezerim. En son yazdığın yorumunu birde sen tekrar oku asıl algı orda varmı yokmu. Biz sana diyozmu AZ SUS diye. Sende yaz benimkileride okuma.