Sadece aklımdan geçenler : diğer spor kağıtları stabil sanki tspor götürürlermi, kafamda deli sorular
Printable View
Sadece aklımdan geçenler : diğer spor kağıtları stabil sanki tspor götürürlermi, kafamda deli sorular
Bugünkü satış tahtacının istediği gibiydi , ben direnci hacimli kırdığı için sevindim bir ara fakat geri geldi her şey planlı sadece izliyorum , bugün hisseyi adeta direnç noktasında bıraktılar
geçen yıl fb bu yıl ts borsada şampiyon olacak gibi.
Dinleniyor!
Endişeye mahal yok!
Ver bakalım nereye kadar vericen
Sportif hisselerde dünkü düşüşün ana sebebi borsada işlem gören kulüplerin borçlarının açıklanmasıydı!
Veriler en az borcu olan kulübün TS olduğunu söylüyor!
Milyarlarca liralık borç elbette ki kulüplere yüktür!
Ligin başlamasıyla alınacak sonuçlar TS'nin yönünü belirlemede temel veri olacaktır diye düşünüyorum!
Dünkü düşüşün aynı zamanda alım için iyi bir fırsat olduğu kanaatindeyim!
Ereye kadar daha vereceksin
Ndan sonra kötü söyleyin ce kötü oluyorsun
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/960082
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.80 olduğunda orta ölçekli almıştık oda korkarak,çünkü bedelliye gitmişti fiatı 2.25 bölünüş fiatıydı,çünkü aklımdan 0.80 çıkmıyordu,neyse 2 üstünden okuttuk hafif karlan,ama hisse 2.50-peşi 3.50 üstü,BJK devler ligine gider diye ona yüklendik ama gitmedi 6'da takıldı,şimdi düşünüyorum bumu gidiyor devler ligine yoksa BJK'mı,borsa ilginç yer,180 neresi 3.50 neresi, ozaman 3-5 k lot alacağımıza 50-100k almak varmış işin içinde...Neyse elinde düşük maliyetliler olanı tebrik ederim,sanmamya belki vardır,bende 1 lot var hala 1.82 gözüküyor maliyet ve hala takılmadım takılmayada niyetim yok çokta kazandık bunda çokta zarar ettik,sonuç sadece biraz kar orta ölçeğe yakın,neyse onada şükür,bunda en büyük hatam 0.80 olduğunda yüklenmek lazımmış,sebep inşaatlarıma daha yeni başlamam,0.80'den 9 göstermişti:notr:,borsa bu sağı solu belli olmaz,eskilerde unutulmaz,6.5 alıp 10 üstü satmışlığımda var,9 alıpta 25 sattığımda var 30 üstüne atıp oradan 4 tl olduğuda var,sebep Zadri,adam çatır,çatır hisse sattı,30 olan hisseyi 4'e indirdi,gerçi o zamanlar yakayı ucuz kurtardık,neyse şans diyelim herkese bol kazançlar.
sanki yenilen takım tspor nasıl bi iş arkadaş cu ma 2,63 den sil süpür şimdi habire ver
milli ara nedeniyle kar realizasyonu yaptı spec.gs maçı sonrası esas hareketi görürüz
sanki 5-0 yenilmiş bi takımbunlara güvenipte yatırım yapıyoruz allah kahretsin bu spekler kedi fare gibi oynuyorlar yatırıncılarla
Ver bakalım ver nereye kadar vercenn
Zehir zıkkım olsun bunlara güvenipte yatırım yapıyoruz
Sanki göbeği bjk ile kesildi madam öyle o zaman niye aynı hareketi yapmıyorsun be arkadaş
Perşembe alınacak galibiyet Cuma tavan getirir diye düşünüyorum!
Bjk olsaydı 2 tavanı çekerdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bugün kapanış ilginç olacak, maç saat 17:00 de
Allah bunların belasını versin nerde bu spk adamlar cirit atıyor
20-30 kademe birden vermek te ne oluyor
Sanırsın 5-0 yenildi noldu yaaa habire neye veriyorsun
Hacimsiz düşüşler!
Fırsat kollayan TOPLAYICILAR!
Biz bu sahneleri çok kez gördük!
Kağıdındın içine etti kansızlar
Yenilen bjk % 5 yukarda yenilmeyen tspor geberikte
Nolduda veriyorsun arkadaş yaaa
1,80 den 3,70 e gitti. Neden gitti diye soran olmadı. Şimdi dönüş yaptı herkes ağlıyor. Sabır ve sakinlik vede bilinçli yatırım ekmek yedirir.
SM-G973F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk mağlup feneri yen bu hafta trabzon haftası olsun
Oldu sankiiiiiii
Bundan bi cacık veya salata olmaz
Goztepeyi de geçersek 4 lerle merhabalasiriz yakindaM2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamı bezdiriyor yaaa
Git bakalım git biz verdikya uçarsın artık
Tspor iş yapar bu sene.Takım iyi.iki yıl önceki fıyatlama harikaydı.!!!
şu bankof america aldıklarını bi tutsa kağıt güzel gidecek ama bi anda yapıştırıyor