bigparadaki görüntüye göre 2 gündür alışlar artıda ama hisse düşüyor alım satımı paylaşacak arkadaş varmıdır(kimsede yok amma)
Printable View
bigparadaki görüntüye göre 2 gündür alışlar artıda ama hisse düşüyor alım satımı paylaşacak arkadaş varmıdır(kimsede yok amma)
bugün yarın bilanço açıklanır herhalde nasıl gelir acaba..?
Hafta içi 1.25 TL hafta sonu 1.50 tl verip gazeteyi alıyoruz ertesi gün çöpe yada dönüşüme gidiyor.0.80 kuruşa evladiyelik kağıdı almıyoruz.İşte BİST in hali...
Bilanço geldi.2018/9 330 trilyon kar...Kimsede yorum yapmamış...
Yarin 0,85 baslar -gun sonu 0,81 kapatir:)
Arkadaşlar şu bilanço kapta açılmıyor.330 milyon kâr doğru mu.doğruysa bu hisse dgzt gibi, 4 lü rakamlar için telaffuz etmek yanlış olmaz.elinde olanlara bol kazançlar dilerim.y.t.d
Yok öyle birşey. 3 aylik 54 milyon kar. O da 82 milyon kurdan geliri varken bu halde.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
330 net kar 15 lira faliyet karı gelmiş
hürriyet kar etmeye başlamış bu biraz iyi
Değil 330 milyon 1 milyar tl kar ettim desede boş, adamların bir planı var ve uyguluyorlar yükseltecekler mi daha da mı düşürecekler onlar bilir , bekleyip görecez nasıl bir tiyatro oynayacaklarını...
Bu sözü mü de unutmayın ''Borsada hayaller satılır gerçekler satın alınır''.2018 i bu şekilde zarardan kara geçerek kapatırsa bu kağıdı 1 tl nin altında zor bulursunuz.Gerçek şu ki şirket geçen yılki zararını kapatmış , zararından fazla kara geçmiş gerçek bu elbette beğenenler olur beğenmeyenler olur.Ama böyle durumlarda beğenenlerin sayısı daha yüksek olur.Ben ben pazarlama elamanı felan değilim , dün tesadüfen kap haberlerine bakarken hürriyet zarardan kara geçmiş diye düşündüm , bir diğer konu şirket el değiştirdi biliyorsunuz yani akabinde kara geçmesi yeni oluşumlar demektir.Burada üç-beş kişinin düşünceleri önemli değil büyük fonlar pozisyonlar almaya başlarlar. 2019 da hareketli fiatları görebiliriz.Bu yazdıklarım tamamen kendi tahmin ve düşüncelerim.Yanılıyor da olabilirim herkesin aklı var fikri var.Kendisi karar verecektir.benim için konu kapanmıştır.ben öylesine yorum yazmıştım ama rahatsız olanlar olmuş onları aydınlatmak için tekrar yazmak zorunda kaldım.her şey gönlünüzce olsun kalın sağlıcakla.
Kısa ve uzun vadeli borçları iyice azalmış...finansal borçlarının büyük bir bölümü kapatılmış...temizliyorlar şirketi...inş iyi olur..ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa için önemli olan faaliyet karıdır. Yok kur kari, yok iştirak satışından gelen kar , bunlar tek seferlik kârlar olduğu için piyasa bu karları görmezlikten geliyor. Örnek: dohol piyasa degerinin 1,5 katı kari var ama yerinde sayıyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas faaliyet karı çok iyi değil ama en azından esas faaliyette zarar yazmamış...tek seferlik kar şirketin güncel değerinin yarısından fazlası olmuş...bu da bir değerdir...ve hala envanterinde oldukça kıymetli gayrimenkul ve ciddi teknolojiye sahip basım merkezleri var.Bu bilanço ile bu kağıdın pay başına değeri en az 1.5 tl olması gerek...abartılı basıyorlar kağıdı...
+dijital gelirlerin %9 artmış olması da çok iyi...zira basın basılı kaynaktan çok yayın yolu ile hizmet veriyor artık...hurriyet.com.tr ciddi bir dijital platformdur....
Satis icin firsat vermedi….:28:
Katarlılar ilgilenir belki....
derinlik paylaşabilirmisiniz
Ad de iken 200 m zarar açıklıyordu yılda...avrupa ve rusya operasyonlarına zarar yazdırıp karı eritiyotlardı...yd öyle yspmaz karı ky ye temettü olarak dağıtırsa süper olur...
Senin strateji size zahmet bilanço yorumlar mısınız
Mipaz gazladı ...sıra bizede gelir mi
belliki yönetim açılan dava sonucunu bekliyor.Yatırımcı ilişkilerinden sorumlu bayan sürekli bu davaları telaffuz ediyor.
Mahkeme spk kararını doğruda bulsa yanlışta bulsa ertesi gün mecburen bu kağıdı götüreceksin
kağıdı aşağıda düşürdünüz satan yok yukarıda götürseniz satan yok top çevirmeye devam kendi aralarında
tüpçünün aldığı fiyatın üstüne el mecbur götüreceksin bu fiyattan olsun maliyetten olsun kimse sana mal vermez
Bu tip SPek tarfindan toplu hisselerde cikmasi icin 2- temel neden olusmasi gerekiyor!!!
Ya baska bir grup ve ya kisiler tarafindan hisse toplanmaya baslanirsa ve Kontrol Spek tarafindan riske girerse..
Pek boyle bir durum gormiyorum… yuzde 70% gibi Spekin elinde.
2. neden Spek tarafindan toplanmis hisseden cikmak isterse eger fiyat surekli yukari gider 2-3 ay da misliyle fiyati artar ve
baslar taban-tavan fiyatlar….
Spek. benim gordugum kadar pek terk etme niyeti yok buralari.
Hurriyete gelince son 1-yil icinde Spek tarafindan 1,30 - 1,60 fiyat arasinda 15 mil. lot bosalti Spek
son 3- ay icinde 0,90-1,15 arasinda +10 mil. lot .
-Hesap yapsaniz ortalama 1,25 eder
Bu da 10 000 000 tl. eder bu gunku kapanis fiyatlardan
Bu adamlar bu lotlari er ve gec yerine koyacaklar hemde dusuk fiyatlardan.
Tupcunun umrunda degil fiyatin ne olacagi Teminat la borsa islem fiyati arasinda baglanti kurmaniza sasarim…
hissenin borsada islem fiyati 0,2 kr, da olsa teminati etkilemez
Spekin islem komisyonu araci Krm. aydat olarak odenir 100 000 000 lot islem de yapsa gunluk bu degismez.
Ha sana şunuda söyleyeyim bireysel dava açanlardanım, 2 yıl 3 yıl ne kadar sürerse sürsün. O çağrı fiyatına gelmeden satmam . Sizin sabrınızdan geniş benim sabrım.
Batarsak beraber batarız, çıkarsak beraber. Var mı öyle alavere dalavere hep sizin cebe.
2018 / 12 bianço da esas faaliyet karı artarak gelirse 1.57 ye kadar gider diye düşünüyorum.daha yukarısı için ilk çeyrek karına bakarım...
35 cent idi....o zaman 1.61 tl ediyordu...sonradan çağrı olsaydı 2.35 tl olacaktı...kurun gördüğü en yüksek seviye...şimdi mahkeme karar verirse 2.35 +bu zamana kadar geçen sürenin yasal faizini...amma iyi olur...ytd
0,90 direnci geçilirse 0,98 lere rahat gider. YTD...
Mahkeme ile ilgili bilgim yok ne yazık ki....