Goody Ccola bu hafta primli olabilir ( al/sat) firsati YTD
Printable View
Goody Ccola bu hafta primli olabilir ( al/sat) firsati YTD
Hosgeldin ustad.
Almamış hahaha
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hosgeldin Sacro dostum... Sen yokken biraz yaramazlık yaptık... Neyse gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem olsun... Haftasonu bombası geçti... Bundan sonra toparlanma olacak... Ceza alsa da almasa da Sacro'ya güveniyorum... Herkes ürün ciddiyetini anlayıp biraz grafik okumaya cskussac iyi olur... Hastalık olur, sorun çıkar... Sacro müsait olamaz yada teknikci arkadaşların teknik sorunları olur... Herkes kendini kurtaracak kadar birşeyler öğrensin, öğrenmeye çalışsın... Tekrar hoşgeldin..
Kendine Ukrayna cezası vermiştir o 😂
Sayfanın devamı yok mu.*
[emoji1] [emoji1]
Alan satmasınıda bilir sanırım, kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor. Bundan 3 ay kadar evvel bazen stop olmayı bilelim demiştik bir arkadaşımızın gücüne gitmiş epey saçmalamıştı neyse esas konumuz bu değil sacro hoca ya güvenen müthiş bir takipçi kitlesi var ancak en nihayetinde oda bizim gibi ky pala zümresine dahil değil elbette yanılma payı olacak. Onu ve bir kaç yazıp çizeni okurum sürekli olmasada. hoca nın dediğini yap yaptığını yapma denir. Ben bu mantıkla alım satım yaparım. Başkası ne yapar ne eder bilmiyorum. Silkelemede atladığım kiler ve vestel le devam. Selamlar. Ytd.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç acımadı ki asuzu tavan TATGD öle
ozkgy sağlam durdu. bişeyler yaparmı ki?
Ek 18376
deneme
257-265_280 der özak
Ozgyo daki spek yanlış tuşlar sa tabi farklı))
https://invst.ly/76ra6
Bist 100 uzun vade
Sayın hocalarım. endeksin genel durumu hakkında da fikir alışverişi yapmak gerekir diye düşünüyorum. yukarıdaki grafikte endeksin uzun vadeli aylık yükselen trend içinde kaldığını görüyoruz.Zaman zaman trend tabanına değmeden yukarı döndüğü de olmuş, biz olumlu düşünürsek trend tabanı olan 90binlere gelmeden yuvarlak rakamlarla 100binlerden döneceğini ümit edelim. Bu durumda bile min. 1 yıl gibi bir süre gerekiyor sanki. ki o da önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerin bekleneceği işaretini veriyor. Bu trendi yukarı kırıp kendine yeni bir yükselen kanal açması için ne gerekir bu günlerde, bunu düşünelim. Cevap belli, savaş, ekonomi, karşıklık, belirsizlik . . . Hepsi birden ortadan kalkar mı, bence hayır. İşte burada endeksten pozitif ayrışacak hisse bulmanın önemi bir kez daha çıkıyor ortaya. bu sebeple de herkes iyi kötü kendi fikrini paylaşmalı. Ustalar da içlerinden beğendiklerini söylerse hep birlikte bu olumsuzluklara direnebiliriz diye düşünüyorum nacizane
İPEKE KOZAA ve HALKBNK YARIN NE OLUR BU YÖNDE BİR FİKRİ OLAN VAR MI ACABA?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Guzel paylasimin icin tesekkurler. Tavsiyem grafiklerde barlar kullanman. Eger barlar kullanirsan en dusuk ve yuksek seviyelerden trend cizme imkanin dogar.
Hisselere gelince. Doviz borcu olan sirketlerden uzak durulmali. Bankalar ise notr. Cunku olasi bir faiz artiriminda bankalarin kari dusecegi icin negatif tepki verebilirler. Havacilik hisseleri prim yapabilir, turizmden dolayi. Mevsimsel olarak cimentolar gidebilir. Demir celik sektoru iyi. Enerji sektoru zayif. Hisseden ziyade dogru sektoru de secmek onemli.
Şuan hiç bir kağıt net değil.
Çok düşen çok çıkabiliyor.
Bu burdan yükselir dediğin hiç yükselmiyebiliyor. almadığın yükseliyor. 3 tane grafik bulup 2 tanesini alıyosun almadığın çekiyor.
yada çekeceklerin hepsini görüyosun ama almak istemiyosun.
sıralamayı tuttutmak imkansıza yakın bişey alıp mal gibi beklemek lazım.
piyasa çok zor. şuan biraz daha oturmalı grafikler.
Ama net dip dönüşü yapanlarda bir o kadar çok.
sacrosanct kardeş banvitin bilançoyu incelemenizi tavsiye ederim.
Günaydın KY ler.
YUNSA, sabah sabah içimizi ısıttın... Sabredenler için güzel gelişmeler olur inşallah...
İki dakika durmayın... Bahçeli 2919'u bekleyemeyiz demiş... Bakalım Hükümet ne diyecek... Seçim yok derse kaldığımız yerden devam...
Ne oldu 😱
Birden indi borsa 😱
Son dakika geldi...
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-secim-mesaji/
Bahçeli halt yedi. Bu adam ne zaman erken seçim dese ekonomi dağılıyor. Gitti güzelim hava...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçime falan gitmezler bence. Çünkü bu yaza çok sıkıntılı olur piyasalar... 3 Kasım 2019'u beklemek hükümet için daha akıllıca. Erken seçim ben de bekliyordum ama şimdi bilemedim...
Ben bu küçük yatırımcı aptallığını anlamıyorum.
Tabiri caizse osuruktan nem kapıyorlar.
Koşa koşa satışa gidiyorlar.
Şu panik havasından kurtulamadıkları sürece zarar etmeye mahkumlar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence daha olumlu olur. Ekonomi kotu ve surdurulebilir degil. Secim belirsizligi ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi. Ilk basta dovizde yukari yonlu bir hareket olur bu dogru ancak en azindan belirsizlik kalkacak.
Yalniz tarih kotu. 21 - 25 agustos kurban bayrami
Ve insallah OHAL ile secime gidilmez.
Aslına bakarsanız, daha 1,5 yıl varken seçimin bu kadar dillendirilmesi, ittifakların, adayların konuşulması erken seçim olacağını gösteriyor zaten. Bunu açıklama görevi MHPye verilmiş. Bu saatten sonra iktidarın da bunu inkar etmesi ve kabul etmemesi zor. çünkü bu, kendine güvenmemek, hazır olmamak, hatta seçimden kaçmak olarak algılanır muhalefetçe. Piyasalar ilk tepkisini verdi ky öncülüğünde. Hükümetten gelecek açıklamalar belirleyici olacaktır. Şahsi görüşüm en kısa zamanda bir karara varılması iyi olacaktır. Hatta 26 Ağustos tarihi, bize çok zaman kaybetmeden önümüze bakmamızı sağlayabilir.. piyasalar için en kötü şey belirsizliktir. Bu ortadan kalkınca, biraz da küresel toparlanmayla biz de seçimi olumlu bir havada bekleriz gibi geliyor bana. Olumlu derken en azından bundan kötüsü olmaz. Siz ne dersiniz
Dallamanın biri çıktı kendini nimetten sayıyor. boşboş konuşuyor.
Ben baskın seçim bekliyorum... Yani bugünden Ağustos tarihi kararı almazlar... Muhtemelen Mayıs'ta 15 Temmuz'da seçim kararı verebilirler... Bunun için seçim kararından sonra 90 gün olan seçime gitme süresini uyum yasaları çıkarken 60 güne çekmeliler... O zaman erken seçim değil baskın seçim netleşti diyebiliriz...
Piyasayı biraz rahat bıraksalar yukarı atacak kendini ama işte... Bir de 26 Ağustos Türklerin Anadolu'ya girişi olan Malazgirt ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun en büyük adımı olan Büyük Taarruz'un yıl dönümü... AK Parti 15 Temmuz'da seçime gider bunu da şimdi yok deyip erteleyecekler... Bence öyle... YTD...
Vakti zamnında idam için ipi attı gitti seçime gördü göreceğini. ömrü az hemen seçim olmalı. 2 yıl beklenirmi
Sanırım birileri tarafından konuşturuldu. Hükümet tarafından görüşülür açıklaması da daha ciddiye alındı.
Önceden konuşmuştur o !
Konuşmadan böyle bir beyanatta bulunamaz !
Ayrıca kağıtlar için kötü oldu deyecem ama zaten düşmek için bahane ariyirlar di ?
Her şey önceden konuşulmuş. İktidar ve mhp yani ittifak devamlı anket yaptırıyor. Herhalde anketlerde periyodik düşmeler söz konusu. Ekonomide de işler iyi gitmiyor, halk arasında da ekonomik açıdan homurdanmalar gittide artmaktadır. Bu nedenle erken seçimin ittifak için avantajlı olacağı düşünüldüğünden erken seçimin yapılması gündeme gelmiştir. Kişilik olarak siyasetçiler ile üst düzey yöneticileri samimi olmadıklarından ve halkı enayi yerine koyduklarından dolayı sevmiyor ve güvenmiyorum. Erken seçimin, halkın menfaati için yapılacağını söyleyen kişileri de ALLAH'a havale ediyorum. Saygılarımla.
Diyelim ki erken seçime gidildi. Bu seçim başkanlık seçimimi olur yoksa önceki cumhuriyet seçimleri gibi koalisyonlarda olabilirmi
Koltuk sevdası bunları yaptırır bir tanesi seçim diye yırtınıyor , diğeri hodri meydan diyor bu kadar basit .
Millete görmesi gereken çok şeyler veriyorlar ama makarna ile seçim yapılan bir ülkede yaşıyoruz , herkez kendi koltuğunun peşinde .
R.T nin grup konuşmasında 2019 hep işaret etmesi dikkat çekici idi.
Bu hamle piyasaya algı hamlesi olabilir ya çıkacak Bahçeliye seçimin neden 2019 da olmasını elindeki dökümanlarla anlatacak bilgi mahiyetinde yada seçim 2019 diyip ekranlardan piyasaya güven tazeleyecek.