Netturun içinde olduğu Netholding bekleriz. çok kelepir kaldı turizmde en ucuz ve güçlü olan o.
Printable View
Hay senin yapacağın işe
Hacimde uçan kuştan sonra ,
Valla gene tahminimin tersini yaptın ya Bravo , 100 tahminde 1 tane tutmazmi , acikcilari öleceğine yatırımcıyı öptü , yatırım tavsiyesi falan değildir,
Ne zaman ani yükselse o gün hemen donlarına doldurur, hiç bir zaman yükseldiği yerde kalamaz, bundan daha büyük daha şişko bir domuz olamaz
Sen hissede olsaydın anasını aglatmistin bugün, sonra da şuradan sattım şuradan alacam diye yazıp beni kudurmuş tun, hayırlı si ,ne yapalım, vakti zamanında Yataş ta 1.30 / 1.40 arası çok kazandım sonra 1.50 yi geçince bıraktım gitti 30 TL oldu sanırım onun etkisi var hâlen, yatırım tavsiyesi değildir,kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer
Uçuyo kaçıyo deyip kâğıda girenlerin anasını belledi yine
Tektu da bugün deli gibi açığa satış yapmışlar, ondan böyle olmuş ,twiterda yazıyor
31 706 483 adet açığa satış.
56835713.1 hacim 31706481 lot 5550 sözleşme
defter değerine gideceksin tektu.............................başka kaçışın yok...............................
32 milyon lot açığa satış nedir ya.Tüm Asya,Avrupa ve Afrika kıtasını dolaşsanız tektu da bu tür işlemler yapan kadar sayıda o.ç. nu bulamazsınız.
Yuh yaf bu derinlikteki hisse için iki gündür çok abartılı işlem hacmi vardı. Ve en son sahnede hisse tekrar yuvarlandık aşağı doğru. Sanki tahtada büyük kapışma vardı.
Şişko tahtacı tekrar hakimiyeti ele mi geçirdi acaba? Yine bütün şişko ağırlığıyla çöktü hisselerin üstüne sanki.
Yarin ne yapar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar rahat olun bu hacimle bu hisse burda durmaz aciga satanlar 1 ve altinda mala giremeyenler dussunde alalim derdinde hisse 12 yillik duseni kirdi beni iyi dinleyin ben gireli 1 hafta oldu hissenin yonunun yukari oldugunu biliyordum 140 148 arasi topladim tahtaci sert beni silkelemek icin 134 yakti bircok hissede ralli yasadim dunku borsaci degilim tekrar ediyorum rahat olun hareketler bugunku tarzda olucak.
https://odatv.com/suudilerin-kanal-p...-04022043.html
TEKTU,yu bu haber ne kadar ilgilendirir..?
https://resmim.net/f/0SrBYt.png
1,80 e her geldiğinde açığa satış oluyor, şu açıkçıları yakalayıp bir sikseler ne güzel olur.
TEKTU,nun satmak istedigi otel ve villalar ALAÇATI,da degilmiydi ..?
Tek-Art İnşaat, İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hotelin satışı için yetki verdi
Tek-Art İnşaat, İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hotelin 200 milyon euro üzerinden satışı için Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz'a yetki verdi.
Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:
''İzmir İli, Alaçatı İlçesinde bulunan 80.966 m² yüzölçümüne sahip 167 odaya (96 Standart oda, 6 Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-), 30.09.2018 tarihli finansal tablolarımızda 107.459.454 TL defter değerine sahip Resort Zigana Alaçatı Hotelin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Soner YILMAZ'a 200.000.000 Avro üzerinden satış yetkisi verilmesi hususunda oybirliği ile karar verildi.''
Herkese hayırlı Bir gün olsun,
1,80 i biraz önce de aştı ama anında milyonlarca loyu satışa koyup kağıdı 3 kademe düşürdüler, kesin açıkçılar yapıyor,adamlar 1,80 üstunde durmasına izin vermiyor.Biri gelip bir toplasa kağıdı bir çok açıkçı iflas eder.
Ben de arandim, bugün tavan olsa bile satmamaniz karşılığında hesabiniza para gececek diye söylendi kabul etmedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu arada bugun bi halt olmaz bu hisseden
Açığa satış için kiralama mi istediler, yatırım tavsiyesi değildir al SAT tut tavsiyesi hiç değildir